Obdiv verbálnych schopností Adely Banášovej
Ja Adelu obdivujem, mám rada jej názory odjakživa. Jej verbálne schopnosti, inteligenciu, schopnosť pohotovo odpovedať a vždy k veci, s korektným humorom. Mnohí na ňu nadávajú, ale to podľa mňa hlúpe krčmové typy, ktorým stúpa na otlak. Da sa niečo také naučiť? Ako to môže dokázať? Jasne, že ma vysoké IQ, vzdelaných rodičov a tým sa pohybovala v inom prostredí. Ale poznám veľa inteligentných ľudí a taký dar reči nemajú. Poznáte ešte niekoho z vášho okolia?
Ja Adelu neznášam, nemám rada namyslených ľudí.
@anonym_5f3e5a ona nemá trápny humor ono sa to nazýva inteligentný humor.
Tiež ju mám rada, je veľmi inteligentná, sčítaná. Nerozumiem ako môže niekto nemať rád inteligenciu, rozhlad, dôvtip, sčítanosť a humor v jednom.
@anonym_1e604c Nemyslím si, že Adela je namyslená. Na to, koľko toho dokázala už od svojej útlej mladosti si myslím, že sa drží dosť pri zemi. Pomáha bezdomovcom, zvieratám, rôznym charitatívnym organizáciám... Podľa mňa je ešte skromná. Porovnajte si ju s takou Plačkovou, ktorá sa rozoberá vo vedľajšej diskusii. Ta Adele nesiaha ani po kotníky.
@anonym_autor ja som ju stretla v noci v Bojniciach na parkovisku. Mám ju rada a po tomto stretnutí ešte viac..baba do pohody
@anonym_1e604c nie je namyslená.Zrejme tvoje IQ nedosahuje to jej,a preto ti tak pripadá
@anonym_1e604c nie je namyslená.Zrejme tvoje IQ nedosahuje to jej,a preto ti tak pripadá
@anonym_585c2e zrejme✌️
@anonym_autor ja som tiez mala rada adelu az do jedneho momentu. raz bola tusim jojka na namesti co robila tie televizne noviny nazivo, bola tam bartosova, bola opita a trepala sprostosti. adela sa z nej smiala a robila si srandu. od vtedy ju nemusim. bartosova sa nejaky cas po tom hodila pod vlak. ked je niekto troska, tak sa mu netreba posmievat, nikdy nevieme co ten clovek preziva.
@anonym_autor ja som tiez mala rada adelu az do jedneho momentu. raz bola tusim jojka na namesti co robila tie televizne noviny nazivo, bola tam bartosova, bola opita a trepala sprostosti. adela sa z nej smiala a robila si srandu. od vtedy ju nemusim. bartosova sa nejaky cas po tom hodila pod vlak. ked je niekto troska, tak sa mu netreba posmievat, nikdy nevieme co ten clovek preziva.
@anonym_957b1f ja si to pamätám tiež som to videla a bolo mi moc ľúto Ivetky Bartošovej. Je pravda ,vtedy si Adela robila srandu s Ivetky a sa s nej smiala. Ja som vtedy sa dívala smútkom pretože mi bolo veľmi ľúto Ivetky. A od vtedy Adelu nemám rada. Nepozerám programy kde Adela účinkuje bud prepnem na iný program, alebo vypnem telku.

@anonym_autor mam ju rada je priama a inteligentna ale ten jej trapny, suchý humor mi vadí 🙈 no a s darom reči sa človek proste musí narodiť, potom už len záleží či je to voľáky blb z krčmy alebo vzdelaný človek a ten dar reči dokáže aj rozumne využiť.
@anonym_5f3e5a ja zasa naopak, je to jediny humor, ktory znesiem. Vsetky ostatne druhy humoru na obrazovke mi pripadaju jednoduche a trapne.