icon

Pozor na podvodné zbierky

lenkasarka
15. nov 2025

Nestihla som to dať do príspevku. Pani z Prešova ktorá pýtala Eura už mala zbierku na donio kde vyzbierala vyše 4000 eur.

Strana
z3
lenkasarka
autor
15. nov 2025

https://donio.sk/pomozme-justinovi-s-detskym-au...
Aby ste sa neodrbali tie ktoré ste mali chuť pomôcť

slavomira236
15. nov 2025
@lenkasarka

https://donio.sk/pomozme-justinovi-s-detskym-au...
Aby ste sa neodrbali tie ktoré ste mali chuť pomôcť

@lenkasarka chcela som si to precitat dalej diskusiu ale uz je znazana

anonym_a28b4b
15. nov 2025

Ďakujem 😘lebo spravia z človeka zrúdu, čo závidí chorobu
Že sa to nedogrca pri pohľade do zrkadla

lenkasarka
autor
15. nov 2025
@anonym_a28b4b

Ďakujem 😘lebo spravia z človeka zrúdu, čo závidí chorobu
Že sa to nedogrca pri pohľade do zrkadla

@anonym_a28b4b nestihla som to celé prečítať ,chcela som hodiť link,ale diskusia uz bola zmazaná. Mne je jedno kto kam posle svoje Eura,ale toto je myslím cez čiaru.

martinkatinka
15. nov 2025

Toto je pred vianocami kazdy rok. Kazdy zrazu pyta peniaze, vytvara zbierky... Ja tomuto uz vobec neverim.

anonym_a28b4b
15. nov 2025
@lenkasarka

@anonym_a28b4b nestihla som to celé prečítať ,chcela som hodiť link,ale diskusia uz bola zmazaná. Mne je jedno kto kam posle svoje Eura,ale toto je myslím cez čiaru.

@lenkasarka už vymazala aj profil na koni.este by ju trebalo poriešiť na FB lebo je všade vtrepaná

stellarstar
15. nov 2025
@lenkasarka

@lenkasarka akurát som jej kuk na fb profil 🙈

stellarstar
15. nov 2025
@anonym_a28b4b

@lenkasarka už vymazala aj profil na koni.este by ju trebalo poriešiť na FB lebo je všade vtrepaná

@anonym_a28b4b da sa to nejak nahlásiť?

lenkasarka
autor
15. nov 2025
@martinkatinka

Toto je pred vianocami kazdy rok. Kazdy zrazu pyta peniaze, vytvara zbierky... Ja tomuto uz vobec neverim.

@martinkatinka tá jej zbierka sa ukončila tento rok. 4 tisícky je fajn peniaz. V predošlej téme písala že ma zbierky aj na fb. Ten nemám tak netuším,ale celkovo si prišla na parádnu sumu

lenkasarka
autor
15. nov 2025
@anonym_a28b4b

@anonym_a28b4b nemám fb netuším ako to tam funguje.

anonym_ac2ec7
15. nov 2025

@lenkasarka tak celkom dobra zarobkova cinnost. A stale ma malo, ktovie co s tymi peniazmi robi a koho este zivi

anonym_e60ef9
15. nov 2025

Ona stale piše po fb že zháňa prácu a ked jej niekto napiše tak vymaže príspevok,už asi dva roky hľadá prácj

lenkasarka
autor
15. nov 2025

Mne sa doslova hnusí keď niekto zneužíva chorobu dieťaťa takýmto štýlom. Práve preto moje Eura na takéto vyžobravacky už nikdy neposlem. A takých je nás viac. A mrzí ma že ľudia ktorí naozaj tie Eura potrebuju sa k eurám nedostanú pre takéto pizdy

lenkasarka
autor
15. nov 2025
@anonym_e60ef9

Ona stale piše po fb že zháňa prácu a ked jej niekto napiše tak vymaže príspevok,už asi dva roky hľadá prácj

@anonym_e60ef9 no dokonca.

martinkatinka
15. nov 2025
@lenkasarka

@martinkatinka tá jej zbierka sa ukončila tento rok. 4 tisícky je fajn peniaz. V predošlej téme písala že ma zbierky aj na fb. Ten nemám tak netuším,ale celkovo si prišla na parádnu sumu

@lenkasarka ja nechapem kto a ako toto overuje

anonym_a28b4b
15. nov 2025
@lenkasarka

Mne sa doslova hnusí keď niekto zneužíva chorobu dieťaťa takýmto štýlom. Práve preto moje Eura na takéto vyžobravacky už nikdy neposlem. A takých je nás viac. A mrzí ma že ľudia ktorí naozaj tie Eura potrebuju sa k eurám nedostanú pre takéto pizdy

@lenkasarka presne ..a do tohto posledného divadla zakomponovala ešte exekútora, že však tak píšu aj iní na FB,tak sa jej potom v hlavičke vynárajú príbehy s ktorými potom vylieza

allie1008
15. nov 2025

@lenkasarka to je otrasne ako ľudia odrbuju :(

lenkasarka
autor
15. nov 2025
@martinkatinka

@lenkasarka ja nechapem kto a ako toto overuje

@martinkatinka nikto resp len leda bolo. Z môjho okolia tam boli ľudia a tiež na ľudia ľuďom a realita je úplne ina a to ich stretávam veľmi často preto to viem. Ja ráno do prace a oni pod obchodom s fľašou v ruke,ale zbierka ako hladujú a bla bla bla bla. Eura na lieky pre deti a bludy a dieta v DD

lenkasarka
autor
15. nov 2025

Ach jaj

katka2602
15. nov 2025

Baby a o co ide? Nema chorého syna? Ale o ako? Nevidela som diskusiu..

anonym_a28b4b
15. nov 2025
@katka2602

@katka2602
S týmto tu dnes hrala na city celý deň.
Na FB je hádam v milión skupinách

"Život s mojím 3,5-ročným synčekom s autizmom je plný malých bojov, ale aj veľkých radostí. 💛
Aby som mu mohla dopriať terapie a všetko potrebné, hľadám príležitostnú prácu.

Ponúkam pomoc s:
🧼 upratovaním
🪟 umývaním okien
🐾 venčením alebo strážením zvieratiek

📍 Som z Prešova, no nemám problém prísť aj do Košíc a blízkeho okolia.
🍎 Odmena môže byť finančná, ale prijmem aj pomoc vo forme plienok, potravín či drogérie – podľa dohody.
⭐ Referencie rada pošlem do správy.

Ak by niekto vedel pomôcť syncekovi čo by len eurom veľmi by nám to pomohlo 😊🙏 alebo kľudne oblečenie (len vzor vláčiky, autíčka, lietadla iné nechce 😔) A iné základné veci. Ďakujem 😊🙏
(účet je na synčeka Justin)
(ten som zmazala)

Ak o mne dáte vedieť ďalej alebo zdieľate tento príspevok, budem vám nesmierne vďačná. 🙏💛
Ďakujem! 😊"

Na otázky nereagovala a údajne takto pýta peniaze už viac rokov

anonym_fbe5d2
15. nov 2025
@katka2602

@katka2602 má malého syna s PAS a neustále pýta peniaze v rôznych prešovských skupinách. A ako som teraz zistila, nie len prešovských. O tej zbierke na donio som nevedela. To si uložím a budem sa jej na ňu pýtať. A ja hlúpa som jej chcela urobiť nákup 🤦🏻‍♀️ ešte že sa sama zmazala 🤪

lenkasarka
autor
15. nov 2025
@anonym_fbe5d2

@katka2602 má malého syna s PAS a neustále pýta peniaze v rôznych prešovských skupinách. A ako som teraz zistila, nie len prešovských. O tej zbierke na donio som nevedela. To si uložím a budem sa jej na ňu pýtať. A ja hlúpa som jej chcela urobiť nákup 🤦🏻‍♀️ ešte že sa sama zmazala 🤪

@anonym_fbe5d2 poznáš ju osobne?
Ušetrila som ti Eura 😁

anonym_fbe5d2
15. nov 2025
@lenkasarka

@anonym_fbe5d2 poznáš ju osobne?
Ušetrila som ti Eura 😁

@lenkasarka poznám ju z prešovských skupín a zdá sa mi, že som jej aj darovala pár hračiek pre syna, keď bol ešte drobec. Ona často niečo pýta.

anonym_0c9456
15. nov 2025

@lenkasarka ( donio ) overená stránka, neoverených príbehov? Či ako? To vážne ničomu a nikomu veriť 😢

lenkasarka
autor
15. nov 2025
@anonym_fbe5d2

@lenkasarka poznám ju z prešovských skupín a zdá sa mi, že som jej aj darovala pár hračiek pre syna, keď bol ešte drobec. Ona často niečo pýta.

@anonym_fbe5d2 tak snáď budete vo vašich skupinách viac obozretní,lebo táto žena si nezaslúži nič ako legenda hovorí 0,00 nič

lenkasarka
autor
15. nov 2025
@anonym_0c9456

@lenkasarka ( donio ) overená stránka, neoverených príbehov? Či ako? To vážne ničomu a nikomu veriť 😢

@anonym_0c9456 presne tak. To overovanie stojí za staru belu.

viestta
15. nov 2025
@anonym_0c9456

@anonym_0c9456 este tu chodi dalsi vypisovat, nech mu prispejeme na Donio aby mohol splatit dlh. Ale do roboty nepojde...
Pred casom tu vypisovala nejaka, ze potrebuje peniaze na najom, lebo svokor zomrel a oni ostali bez prijmu. Ked sme jej napisali, ze nech idu robit, tak ona nemoze, ma male deti (8 a 14 rocne) a chlap neviem preco. A tiez mala zbierku na Doniu.
Mna by fakt zaujimalo, kto na tom Doniu overuje tych co tam maju zbierky.

katka2602
15. nov 2025
@anonym_a28b4b

@katka2602
S týmto tu dnes hrala na city celý deň.
Na FB je hádam v milión skupinách

"Život s mojím 3,5-ročným synčekom s autizmom je plný malých bojov, ale aj veľkých radostí. 💛
Aby som mu mohla dopriať terapie a všetko potrebné, hľadám príležitostnú prácu.

Ponúkam pomoc s:
🧼 upratovaním
🪟 umývaním okien
🐾 venčením alebo strážením zvieratiek

📍 Som z Prešova, no nemám problém prísť aj do Košíc a blízkeho okolia.
🍎 Odmena môže byť finančná, ale prijmem aj pomoc vo forme plienok, potravín či drogérie – podľa dohody.
⭐ Referencie rada pošlem do správy.

Ak by niekto vedel pomôcť syncekovi čo by len eurom veľmi by nám to pomohlo 😊🙏 alebo kľudne oblečenie (len vzor vláčiky, autíčka, lietadla iné nechce 😔) A iné základné veci. Ďakujem 😊🙏
(účet je na synčeka Justin)
(ten som zmazala)

Ak o mne dáte vedieť ďalej alebo zdieľate tento príspevok, budem vám nesmierne vďačná. 🙏💛
Ďakujem! 😊"

Na otázky nereagovala a údajne takto pýta peniaze už viac rokov

@anonym_a28b4b aha, ja som ju este na FB akosi nezaregistrovala. Ale inak ja neposielam takto peniaze nikomu. A donio? Tam uz vôbec nie, stačilo mo tam vidieť žiadosť o splatenie pôžičky, lebo v mladosti si zobrala pôžičku a dala ju priateľovi a on ju kopol do zadku. Tak akoze ked toto zverejnili tak u mna skončili. A takých blbosti tam je viac. No to je tak, zistila, že stačí napísať, že ona chce akoze robiť a ľudia peniažky posielajú.

anonym_4ab2d2
15. nov 2025
@lenkasarka

@anonym_0c9456 presne tak. To overovanie stojí za staru belu.

@lenkasarka poviem z osobnej skusenosti, mala som zbierku na donio (ale vobec nic podobne ako toto tu, nic na osobne ucely) no a overenie bolo take, ze overili moju totoznost (doklad) a nasledne myslim rok alebo az dokonca viac ako rok po ukonceni chceli doklad (vypis z uctu alebo fakturu uz si nepamatam presne) ako bola suma pouzita. Takze overenie tam je, ci je dostatocne je uz otazka, ale kto podvadza, tak by to asi vedel obicyklovat tak ci tak 🤷‍♀️ ale je to uplny hnus coho su niektori ludia schopni…

Strana
z3