icon

Prečo nie sú hračky v televízii tak propagované?

Dnes o 08:44

Pamätám si keď som bola malá špecialne okolo roku 2000 do 2013 že boli veľmi v telke propagované hračky napr. Také Hotwheels, Barbie, Bionicle smradoši, Bendeez, magické fazuľky, bábika Šušu atď atď a zvlášť okolo Vianoc to vždy v sobotu pri rozprávkach bolo mega veľa ..

cyberk
Dnes o 08:48

na Jojkovi stale su :D ale tak vseobecne si myslim, ze teraz je vela rodicov uvedomelych a nepustaju zbytocne telku detom a uz vobec nie reklamy, ked sa da vsetko uz pretocit/nastavit 🙂

ivicatolic
Dnes o 08:49

@anonym_autor dnes sa dá dieťatku do kočiara mobil a " na, hraj sa" ....😁😆😁😆😂😂😂

viestta
Dnes o 08:53

A dnes to pomedzi rozpravky nie je?

autor
Dnes o 08:54
@viestta

A dnes to pomedzi rozpravky nie je?

@viestta vôbec nie nevidela som v telke už dlho nič

autor
Dnes o 08:54
@ivicatolic

@ivicatolic no strašná doba dneska

ivicatolic
Dnes o 08:56
@anonym_autor

@ivicatolic no strašná doba dneska

@anonym_autor bohužiaľ, do plaču... čo my sme sa tešili z bábiky, macka 😂

anonym_933050
Dnes o 09:05

@anonym_autor pozri si nejake rozpravky, tam mas reklamy na hracky

anonym_ee66a7
Dnes o 09:11

@anonym_autor ktore decko dnes pozera telku? Reklama a nielen na hracky sa presunula cielene inam
Ved na mobile/tabletoch deckam vyskakuje dookola kde co. A rodicia to ani nevidia.

autor
Dnes o 09:11
@ivicatolic

@ivicatolic ano presne tak vždy som chcela baby Annabelle a nikdy mi nebola dopriata 😂

autor
Dnes o 09:12
@anonym_ee66a7

@anonym_autor ktore decko dnes pozera telku? Reklama a nielen na hracky sa presunula cielene inam
Ved na mobile/tabletoch deckam vyskakuje dookola kde co. A rodicia to ani nevidia.

@anonym_ee66a7 vidíš to má nenapadlo asi je to tým

tenerifka
Dnes o 09:23

Najviac reklam na hracky cbodi pred Vianocami a pred prazdninami.
A co som vzdy neznasala, ze sa cielene pristupovalo k reklame delenim pohlavi-auticka ci transformers propagoval muzsky (neprirodzene afektovane zhrubnuty) muzsky hlas, a babiky a jednorozce jemny zensky hlas...

zuzinka888
Dnes o 09:31

Vies kolko stoji taka reklama v tv su to tisicky eur. Preto sa to propaguje hlavne okolo vianoc alebo presli cisto na detske kanaly- jojko, dysney, nick......

anonym_b1b579
Dnes o 09:43
@ivicatolic

@ivicatolic toto su take dristy…niekto to robi, ale to neznamena, ze to robi kazdy. My nepustame dietatu telku, nema telefon a mame minimum hraciek, nepotrebujem mat byt preplneny sprostostami, ktore su na par mesiacov. Ja idem od narodenia minimalisticky a co sa nepouziva, predam, darujem, zalezi v akom to je stave. Citame knihy, dieta ma “zosity”, kde si lepi nalepky, vyfarbuje vodou a podobne. Dieta nepotrebuje mobil ani milion hraciek, dieta potrebuje sem tam aj nudu, aby sa vedelo hrat s tym, co ma dostupne a potrebuje byt zapajane do kazdodennych aktivit s rodicom..a ked chce rodic reser, tak nech mu pusti telku na 15 minut denne…vase deti to nie su.

anonym_c78d95
Dnes o 09:45

Ja som sa zatiaľ nestretla s tým, že by niekomu chýbali akékoľvek reklamy, to je už vysoký level dostať sa do tohto štádia 🙈

mandzula
Dnes o 09:58

Ano, v casoch, ked sme mali vsetci takmer identicku babiku a stavebnicu, mali reklamy na tieto veci zo zapadu vyznam. Dnes, ked je trh presyteny, je vsade kopa jednak hrackarstiev, jednak hracky v roznych inych obchodoch, straca to zmysel. A vlastne je to aj fajn, nemusia byt reklamou masirovane este aj male deti.

hubka51
Dnes o 10:21

A chýba ti to 🤔🤷‍♀️?Mne nie.Mňa iritujú všetky tie reklamy čo chodia v telke alebo na youtube 🤦‍♀️ V poslednej dobe si radšej zapínam voyo alebo netflix aby ma reklamy neotravovali.

annel19
Dnes o 10:53
@ivicatolic

@ivicatolic a má tam všetko po ruke 🙉🙉🙉

anonym_c0422e
Dnes o 11:01

Je to tak. A popravde ani som si to neuvedomila. Mala som rada reklamy na hracky 😁 Aj ked som mohla iba pozerat a snivat dalej... 😩😄

anonym_3f2873
Dnes o 11:02
@ivicatolic

@ivicatolic keby to bolo vtedy, tak by si to ako decko mala tiež.

anonym_5aa224
Dnes o 11:29

@anonym_autor Lebo hracky sa nekupuju denne a pre firmy nie je lukrativne platit drahe reklamy na najsledovanejsich televiziach. Lukrativne je to pre firmy vyrabajuce sladkosti a mliecne vyrobky, lebo tie sa kupuju denne a zisky firiem su mnohonasobne vyssie.

anna777115
Dnes o 17:05

Hlavne ze reklamy na potenciu alkohol a erotické hracky bežia uz vecer od siedmej a ziadna cenzúra

autor
Dnes o 17:19
@anna777115

Hlavne ze reklamy na potenciu alkohol a erotické hracky bežia uz vecer od siedmej a ziadna cenzúra

@anna777115 trafila si klinček po hlavičke presne