Prečo niektoré ženy nechcú mať deti?
Ahojte, aky mate nazor na to, ze zeny nechcu mat deti? Mam v okoli vela znamych pred 40kou ktore deti nemaju, neriesia, partnerov nehladaju. Prosim neurazajte ma, ja sa ich to otvorene neopytam aby som im neublizila nahodou ale takto na fore chcem o tom podiskutovat
@anonym_1740cc
O odkiaľ sa vzalo tých 8mld?
Afrika,India,Ázia,J.Amerika
Teda hlavne j.pologuľa.
A všetci sa hrnú na sever.poluguľu,kt.naopak vymiera.
A prečo sa všetci hrnú na sever.poluguľu?
Lebo južná takú natalitu neuživí,je tam katastr.živ.úroveň,produkt.práce detto,prac.návyky detto, plus kvantum iných a veľmi zásadných rozdielov.
Žeby genetika ľudí obývajúcich j.pologuľu..?
A ak to pôjde tak ako za posl.10r.napr.v EU,tak tu biela rasa ns 100% vykape.
V US to našťastie stopli( aspoň zatiaľ)...
Tak aj to je dôvod,prečo sa musí zvýšiť pôrodnosť.
V zásade v celej Európe a ostatných civiliz.krajinách.
A mňa nepresvedčíš,že to nie je len egoizmus a pohodlnnosť.
Lebo všetko čo to ospravedlňuje ,sú len frázy na oklamanie samých seba.
@anonym_a5a593 tak v podstate problemom nie je, ze ludstvo Ako take vymiera ale ze sa rodi malo bielych...
Ja ta nemusim presviedcat o nicom, vyjadrujem svoj nazor
@anonym_a5a593 tak v podstate problemom nie je, ze ludstvo Ako take vymiera ale ze sa rodi malo bielych...
Ja ta nemusim presviedcat o nicom, vyjadrujem svoj nazor
@anonym_1740cc
A kto a kde napísal,že ludstvo vymiera?
Vymiera biela rasa.
To je holý fakt.
Tak tomu sa uz neda zabranit, s tym nic nenarobis. Svet sa vyvija a clovek,ktory nema rodicovsky pud teraz nebude mat dieta aby zmiernil strach rasistov z toho, ze biela rasa bude (alebo uz je) mensinou.
No koncim tuto debatu, uz mi to tu zavana Nemeckom v 30tych rokoch 20.storocia (kde jedna rasa vraj ohrozovala tu 'spravnu' ) neprisla som sem debatovat o tom, ktora rasa je lepsia a zasluzi si byt vo vacsine.
@anonym_1740cc
Vymiera biela rasa.
To je holý fakt.
@anonym_a5a593 Mozem ta ubezpecit, ze kym "biela rasa" zacne vymierat natolko, aby si si to vobec vsimla, budes tak 100 rokov po smrti a naozaj to nebude nieco, co budes ty musiet riesit. Toto su take populisticke strasiaky na rozduchavanie nenavisti voci vsetkemu, co nie je biele, krestanske a heterosexualne, a na hadzanie zodpovednosti na ludi, ktori netuzia po detoch. Je nas tu 8 miliard preboha, a nasa planeta to nezvlada. Skor do 50 rokov pokapeme na nasledky klimatickej zmeny, lebo sme premnozeni ako hlodavce, nez na nejaky zanik bielej rasy.
@anonym_a5a593 Mozem ta ubezpecit, ze kym "biela rasa" zacne vymierat natolko, aby si si to vobec vsimla, budes tak 100 rokov po smrti a naozaj to nebude nieco, co budes ty musiet riesit. Toto su take populisticke strasiaky na rozduchavanie nenavisti voci vsetkemu, co nie je biele, krestanske a heterosexualne, a na hadzanie zodpovednosti na ludi, ktori netuzia po detoch. Je nas tu 8 miliard preboha, a nasa planeta to nezvlada. Skor do 50 rokov pokapeme na nasledky klimatickej zmeny, lebo sme premnozeni ako hlodavce, nez na nejaky zanik bielej rasy.
@anonym_05d2d3 O tvojich pocitoch z klimatickej úzkosti sa porozprávame, keď bude vďaka migrácii žiť na Slovensku tak do 30 % moslimov. Tí ti už vysvetlia, aký je rozdiel medzi bielou kresťanskou civilizáciou a černošsko-moslimskou. A žien a LGBT sa to dotkne ako prvých. ženy pôjdu povinne do buriek a budú povinne rodiť nových moslimov a LGBT budú zhadzovaní z najvyšších poschodí domov. Aspoň tak sa to deje moslimských krajinách, kde je hlavným zákonom šárija. Lebo keď slovenské ženy nebudú rodiť deti, tak ich porodí hocijaká Fatima, Ajša a Salimata zo stredného Východu a Afriky.
@anonym_05d2d3 O tvojich pocitoch z klimatickej úzkosti sa porozprávame, keď bude vďaka migrácii žiť na Slovensku tak do 30 % moslimov. Tí ti už vysvetlia, aký je rozdiel medzi bielou kresťanskou civilizáciou a černošsko-moslimskou. A žien a LGBT sa to dotkne ako prvých. ženy pôjdu povinne do buriek a budú povinne rodiť nových moslimov a LGBT budú zhadzovaní z najvyšších poschodí domov. Aspoň tak sa to deje moslimských krajinách, kde je hlavným zákonom šárija. Lebo keď slovenské ženy nebudú rodiť deti, tak ich porodí hocijaká Fatima, Ajša a Salimata zo stredného Východu a Afriky.
@anonym_dca4af hej, toto pocuvam uz asi 20 rokov a stale tu tych 30% moslimov a burky nejako nevidim
@anonym_1740cc
Vymiera biela rasa.
To je holý fakt.
@anonym_a5a593 tejto planéte je jedno aká je farba pokožky ,toto riešia len ľudia
@anonym_autor ja poznám dve, čo deti nechcu, jedna sa boji porodu má nejaký blok a druhá má radšej psov.
@anonym_dca4af hej, toto pocuvam uz asi 20 rokov a stale tu tych 30% moslimov a burky nejako nevidim
@anonym_05d2d3 Definuj slovo "tu". Lebo v takom Francúzsku a Belgicku sa už k tomuto číslu reálne približujú.
@anonym_a5a593 tejto planéte je jedno aká je farba pokožky ,toto riešia len ľudia
@minenkaa Chcela by si žiť v krajine, ktorá je spravovaná sariou? Kde ženy nemajú žiadne práva, ako v Európe? Presťahovala by si sa rada do Afganistanu, Čadu, Somálska alebo Burkiny Faso? Že nie, lebo tieto krajiny nie sú rozvinuté a žena je v nich nič? No mám pre teba novinku. Muži z týchto krajín sa sťahujú do Európy a zakladajú si tu rodiny a vytvárajú no go zóny, kde platia ich zákony a nie zákony domovských krajín. Takže tvoj koment, že planéte je jedno, aká je farba pokožky, si napísala z tepla domova v západnej civilizácii. Ak západná civilizácia padne, tak sa môžeme tešiť na sariu.
Tak tomu sa uz neda zabranit, s tym nic nenarobis. Svet sa vyvija a clovek,ktory nema rodicovsky pud teraz nebude mat dieta aby zmiernil strach rasistov z toho, ze biela rasa bude (alebo uz je) mensinou.
No koncim tuto debatu, uz mi to tu zavana Nemeckom v 30tych rokoch 20.storocia (kde jedna rasa vraj ohrozovala tu 'spravnu' ) neprisla som sem debatovat o tom, ktora rasa je lepsia a zasluzi si byt vo vacsine.
@anonym_1740cc
A neohrozuje?
Skús navštíviť Londýn,Marseille,Gőteborg...a prejdi sa tam s dcérou v noci.
Potom sa dá baviť o ohrození.
@anonym_autor
Ja sice deti mam a som za ne vdacna, ale tak trochu obdivujem ludi, ktori vedia zit bez nich. Ktori vedia najst zmysel aj bez deti... Ja neviem co by som robila, keby som ich nemala, asi by to bolo tazke. Stale len praca, dovolenky by ma asi nebavili, musela by som hladat ine naplnenie...
Celkovo ale ludi, ktori nemaju deti dobrovolne nepoznam vela. Skor vela takych, ktori chceki a nevyslo to, lebo nenasli vhodneho partnera a ked uz nasli, tak uz boli v pokrocilom veku a uz sa nedarilo.
@minenkaa Chcela by si žiť v krajine, ktorá je spravovaná sariou? Kde ženy nemajú žiadne práva, ako v Európe? Presťahovala by si sa rada do Afganistanu, Čadu, Somálska alebo Burkiny Faso? Že nie, lebo tieto krajiny nie sú rozvinuté a žena je v nich nič? No mám pre teba novinku. Muži z týchto krajín sa sťahujú do Európy a zakladajú si tu rodiny a vytvárajú no go zóny, kde platia ich zákony a nie zákony domovských krajín. Takže tvoj koment, že planéte je jedno, aká je farba pokožky, si napísala z tepla domova v západnej civilizácii. Ak západná civilizácia padne, tak sa môžeme tešiť na sariu.
@pr85 kým západnej civilizácia padne už ani moje decko tu nebude a planéte je jedno farba pokožky,to o čom píšeš je ludka hlúposť
@anonym_1740cc
A neohrozuje?
Skús navštíviť Londýn,Marseille,Gőteborg...a prejdi sa tam s dcérou v noci.
Potom sa dá baviť o ohrození.
@anonym_a5a593 ja nesuhlasim s nekontrolovanou migraciou a neprisposobenim sa domacej kulture, povazujem to za velku chybu. Bola som sa prejst v castiach Parizi a Bruselu kde to vyzera ako na Blizkom Vychode, takze viem o co ide. Tema je bezdetnost, nie migracia.
su to zvratene ludske tvory bez materskych citov
@anonym_1740cc to je šlachetne, že si taka laskava, a chceš všetkym rasam dopriat rozpínanie, ale ked ta urazi poznamka, že biela rasa zanika, čo je asi fakt, tak asi tiež si rasistka..ked ti teda vadi, žeby sa biela rasa mala viac množit..a je v menšine
@anonym_1740cc to je šlachetne, že si taka laskava, a chceš všetkym rasam dopriat rozpínanie, ale ked ta urazi poznamka, že biela rasa zanika, čo je asi fakt, tak asi tiež si rasistka..ked ti teda vadi, žeby sa biela rasa mala viac množit..a je v menšine
@karolinakr citas v mojich slovach veci, ktore som nepovedala.

@anonym_a5a593 vsak ja ti tvoj nazor neberiem ale absolute s nim nesuhlasim. Sa pozri okolo seba, vacsina ludi ma deti, su rodicmi a ako ten svet vyzera? Sme na pokraji ekologickej katastrofy, emocne nevzdelani ludia (vacsinou rodicia) volia do vlad malignych narcistov (vacsinou rodicov) a este im tlieskaju, ked pachaju zlo. Netyka sa to samozrejme vsetkych rodicov. Ale svet ide tak trochu do kytek. Od r. 1960 na svete pribudlo 5 miliard ludi. Je nas 8 miliard, asi uz aj staci.
A neexistuje nesebecky dovod mat dieta. Clovek vzdy to dieta chce zo sebeckych dovodov, pretoze si mysli, ze mu to alebo zlepsi zivot, alebo naplnit zivot, alebo ma tuzbu stat sa rodicom a niekomu dat lasku. To su vsetko sebecke sebestredne dovody rodicov, vytvorit novu ludsku bytost lebo tak ten rodic CHCE. tak tu prosim nepis o sebeckosti bezdetnych, ti si len dalej ziju svoj zivot ako sa im paci a netahaju do toho novu ludsku bytost, na rozdiel od rodicov.
No a preco asi v minulosti mali ludia deti cez vojnya chudobu? Pretoze neexistovala spolahliva antikoncepcia. To je tiez taky martyrsky pristup k zivotu , ze ak netrpim, tak asi nezijem dost dobre a raz ma to dobehne. Ano, evolucne sme naprogramovani na to romnozit sa, ale existuje aj pojem vyssia evolucia, kde ma clovek moc zamysliet sa nad tym, co je pre neho spravne , co ho robi stastnym a ako chce prezit svoj jeden jediny zivot, a podla toho sa moze rozhodnut.
@anonym_1740cc
O odkiaľ sa vzalo tých 8mld?
Afrika,India,Ázia,J.Amerika
Teda hlavne j.pologuľa.
A všetci sa hrnú na sever.poluguľu,kt.naopak vymiera.
A prečo sa všetci hrnú na sever.poluguľu?
Lebo južná takú natalitu neuživí,je tam katastr.živ.úroveň,produkt.práce detto,prac.návyky detto, plus kvantum iných a veľmi zásadných rozdielov.
Žeby genetika ľudí obývajúcich j.pologuľu..?
A ak to pôjde tak ako za posl.10r.napr.v EU,tak tu biela rasa ns 100% vykape.
V US to našťastie stopli( aspoň zatiaľ)...
Tak aj to je dôvod,prečo sa musí zvýšiť pôrodnosť.
V zásade v celej Európe a ostatných civiliz.krajinách.
A mňa nepresvedčíš,že to nie je len egoizmus a pohodlnnosť.
Lebo všetko čo to ospravedlňuje ,sú len frázy na oklamanie samých seba.