Prečo niektoré ženy nič nestíhajú?
Často sa zamýšľam nad tým, kde je chyba, ak ženy ktoré majú xy možností, dostatok času, vozidlo, 1 dobré dieťa, luxus financií, nič nestíhajú. Stále sa sťažujú, lamentujú. Samé ponosy, ako je všetko zlé a hrozné. Nevaria, nevenujú čas dieťaťu, chodí upratovačka. A potom poznám matky, ktoré makajú od 6 do 18 v studenom, špinavom sklade, plat 1000 eur luxus, makajú nočné, majú 3 deti a 3 štádium rakoviny. Uvarené, upečené, aj výlet vlakom s priviantom nachystaný. Žiadne ponosy, sťažovanie sa.Alebo maminy postihnutých detí. Majú naložené aj na vola dosť a vládzu. Nechcem aby tento príspevok víril vášne a útočil na ženy, ktoré nerobia skoro nič. Len sa tak zamýšľam, ako je to možné?
@aurora33 nebojí, však píšem vyššie že sa s ňou milión x rozprával o tom, že takto sa nedá žiť ,aby ani dieťaťu neuvarila brokolicu so zemiakom, aby on obiehal všetko. Keby bolo dieťa plačlivé, úžkostné všetci chápeme že nestíha, ale takto je to extrém. Ja som matka a žena bohyňa, ja som porodila, to sú jej zmýšľania. Brat to drží a trpí kvôli dieťaťu, lebo takto to vie obriadiť. No v prípade rozvodu a možnej striedavky by 2 týždne u matky bolo zanedbané. A to zamrzí každého. A nemusím byť s mamou ani stíhačka ani klebetnica a mať potrebu ohovárať švagrinú. Môj otec to tiež tak vidí, že je to lemra lenivá a takto sa nedá žiť. V diskusii som len chcela vedieť aký majú ženy názor na to, že prečo niekto nestíha? Lebo ja to tiež neviem pochopiť a.prijať. Ale podĺa diskusie vidím, že vlastne je v poriadku hniť na gauči a ani dieťaťu neostrihať nechty a dať jesť 🤷♀️
@anonym_autor podľa mňa nechcela to dieťa a tak sa aj správa...ale načo sa vydávala?
@anonym_autor chceš povedať že nepracovala ani kým nemali deti ? A brať si ju zobral a bol s tým ok?
@oskvarka pracovala

@anonym_autor tak napríklad tá s rakovinou to dlho zvládať nebude.Asi nemá nikoho, kto by sa jej tú sprostosť -snažiť sa dohnať ZDRAVÚ ŽENU -vyhodil z hlavy a ešte jej aj pomáhal.Ja som jedna z nich ale dieťa je už dospelé,už pracuje...A ja som "iba" invalidom,ktorý pomaličky za týždeň obrobí celý malý byt.Navarené je denne a keď nieje ,kúpi sa pizza. Druhá vec je, že sú ženy aj typ - lenivé - ,tak sa im nechce a všetko prekladajú na ďalší deň a tak sa im to "kopí " ich vlastnou zásluhou (moja svokra,celý deň doma ale navariť stihla až po 15h,žiadne deti malé, žiadne vnúčatá na stráženie,a už nepracovala ) A potom sú tu typ - "pohodacky" - ,kým nepadajú traktori z neba,o nič nejde . Proste radi spia,oddychujú,meditujú a žijú POMALY.Pri takej rýchlosti za deň by som ja už zaspala z toho "šuchtania sa so všetkým " .Nechcem byť zlá,ale jedna naša modrooká herečka, ktorá sa venuje duchovnu ,doobeda stihne akurát meditovať..až po 12h ide pomaly krájať zeleninku..tak snáď sa do večera aj naje s takým pomalým tempom🥱