icon

Prečo sa muži stávajú gynekológmi?

20. sep 2026

Ahojte ja si neviem pomoct, viem ze ste vela ineho názoru ste s nimi spokojne, ALE
Ja si neviem pomoct pre mna su to uchylaci. No povedzte ze aky chalan len tak ide robit gynekológa a preco? No preco sa mlady rozhodne? Lebo chce byt v ženskom rozkroku.
Su dobry pôrodnici aj gynekológovia o tom po to . Niekedy aj lepsi ako zeny, ale nikto ma nepresvedčí o tom ze tam nebol postranný úmysel pri výbere povolania.

anonym_988f68
20. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_988f68 ale inak toto ma tiez zaujima ze naozaj ked si to clovek vyberá , ja viem ze chce ludom pomoct ale myslim ze sa nenarodí s tym ze budem proktolog

@anonym_autor hlavne sa narodi s potencialom vystudovat medicinu, uz to je nieco co ty nemas a preto kladies take podivne otazky.

anonym_72dcf2
20. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_72dcf2 nie normalne som dala otazku ako to vnímate vy a začínate ma tu urážať. Bezdôvodne

@anonym_autor
Takúto debilnu úvahu tu už fakt nikto dávno nemal. O predavačkach sa tiež hovorí, že sú také jednoduchšie a ty si toho živým príkladom

maca1984
20. sep 2026
@anonym_autor

@maca1984 tak to uz su ine veci myslim :D na to realne uz treba zaludok a silu nieco take robit. Toto hocikto nerobi ruku na srdce.

@anonym_autor ale tiež by sme ich mohli považovať za úchylov 😄

anonym_988f68
20. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_988f68 ako poviem ti tiez mal partner problem s urologickou. A velky tiez sme sa o tom bavili ze je nam to velmi neprijemne. A takto v podstate vznikla aj otazka na gynekológov

@anonym_autor a co sestricky, osetrovatelia, ktori chodia pacientom zakladat bazanta? Aj ti su uchylni?

autor
20. sep 2026
@anonym_72dcf2

@anonym_autor
Takúto debilnu úvahu tu už fakt nikto dávno nemal. O predavačkach sa tiež hovorí, že sú také jednoduchšie a ty si toho živým príkladom

@anonym_72dcf2 ked to povies ty 🙂

autor
20. sep 2026
@anonym_988f68

@anonym_autor hlavne sa narodi s potencialom vystudovat medicinu, uz to je nieco co ty nemas a preto kladies take podivne otazky.

@anonym_988f68 ja som mala potenciál aj mam vysokú skolu. Som celkom úspešná mam vlastný butik a este popri tom eshopy. To ze poviem ze som predavacka vo vlastnom obchode robi zo mna jednoduchšiu? Normalne som dala otazku ako to medzi babami byva, pisem ze su vacsi odborníci ale ruku na srdce niekedy mam take myslienky co ich k tomu viedlo

wolf_
20. sep 2026

Lekárov si vyberám podľa odbornosti, prístupu atď.. ale áno, ak by v týchto podstatnejších veciach boli na tom úplne rovnako, tak žena lekárka (všeobecne, nie len gynekológia) mi je komfortnejšia 🙂 Ale určite si nemyslím, že chlap gynekológ = úchyl, to fakt nie. Nevidím dôvod prečo.

autor
20. sep 2026
@wolf_

Lekárov si vyberám podľa odbornosti, prístupu atď.. ale áno, ak by v týchto podstatnejších veciach boli na tom úplne rovnako, tak žena lekárka (všeobecne, nie len gynekológia) mi je komfortnejšia 🙂 Ale určite si nemyslím, že chlap gynekológ = úchyl, to fakt nie. Nevidím dôvod prečo.

@wolf_ Dakujem za normalnu odpoved 🙂

anonym_674415
20. sep 2026

Spomeniem si pri tom na zemetrasenie v Afganistane, kde ženy zavalené pod sutinami ostávali hodiny a dni bez pomoci a ošetrenia, lebo bolo "úchylné" aby sa ich muži záchranári dotýkali, čakali kým ich prišli vyslobodiť ženy z iných dedín alebo z rodiny.

mateson2004
20. sep 2026

3x v živote ma vyšetrovala žena,gynekologička a vždy ma to bolelo. Nebola to jedna, vždy iná. O chlapoch to nemôžem povedať.Možno náhoda🤷‍♀️

autor
20. sep 2026
@anonym_674415

Spomeniem si pri tom na zemetrasenie v Afganistane, kde ženy zavalené pod sutinami ostávali hodiny a dni bez pomoci a ošetrenia, lebo bolo "úchylné" aby sa ich muži záchranári dotýkali, čakali kým ich prišli vyslobodiť ženy z iných dedín alebo z rodiny.

@anonym_674415 pane boze 🤦‍♀️ prosim ta ty premudrenec pis k veci a ak nemas co nepis

anonym_cf2b72
20. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_3e7d6b zena gynekologička? Tak logicky . Ma viac skúseností so ženským telom to je co za argument 🤣 ja? Som predavacka ma to nejaky súvis? ;D

@anonym_autor hneď ako budeš mať kapacitu aby si vyštudovala medicínu videá môcť kritizovať iných lekárov.
Keby ti šlo o život a bol by v službe iba chlap tak by si sa ani pomôcť nenechala však?

autor
20. sep 2026
@anonym_cf2b72

@anonym_autor hneď ako budeš mať kapacitu aby si vyštudovala medicínu videá môcť kritizovať iných lekárov.
Keby ti šlo o život a bol by v službe iba chlap tak by si sa ani pomôcť nenechala však?

@anonym_cf2b72 ja nepíšem tieto veci ja som len napisala moj pohlad . Prosim ta nepleť hrušky s jablkami

autor
20. sep 2026
@anonym_cf2b72

@anonym_cf2b72 a mimochodom bola som aj u gynekológa muza, tak nechaoem tvoj komentar. Proste som nahodila otazku ci to vnímate tak niekedy aj vy. Odpoved tvoja znie pravdepodobne NIE. A to by mi stačilo.

anonym_cf2b72
20. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_cf2b72 ja nepíšem tieto veci ja som len napisala moj pohlad . Prosim ta nepleť hrušky s jablkami

@anonym_autor .a nechala by si sa tam chytať takým úchylom?

autor
20. sep 2026
@anonym_cf2b72

@anonym_autor .a nechala by si sa tam chytať takým úchylom?

@anonym_cf2b72 ty si uz naozaj mimo. Asi mas sama so sebou problem ked nevies pochopit otazku a neustále musis útočiť a hadat sa a vymýšľať prkotiny aby si bola za chytrú.

anonym_82ce6f
20. sep 2026
@mateson2004

3x v živote ma vyšetrovala žena,gynekologička a vždy ma to bolelo. Nebola to jedna, vždy iná. O chlapoch to nemôžem povedať.Možno náhoda🤷‍♀️

@mateson2004 ja mám tiez takú surovú dr.

anonym_20bebb
20. sep 2026

@anonym_autor podstatne je, ez toto povolanie si nevybera, ked sa narodi ´, medicinu su vybera po strednej skole, povedzem okolo 18r,a le to,a ku bude mat specializaciu si vybera az o niekolko rokov neskor. medicinu konci v 25r, nasledne robi atestacie a az potom moze byt gynekolog, cize pred 30-tkou ma uz snad cosi za sebou a chlap - hetero aj nejake vztahy a nema potrebu uchylne pozerat zenam medzi nohy a obzvlast, ked nevysetruje len mlade pekne, ale aj zeny po mnohych porodoch, sitiach a vo vysokom veku. aj tam dole podliehame starnutiu.
- uchylak moze byt v akejkolvek vzorke obyvatelstava, ale ze by ich bolo medzi gynekologmi nejak vela to pochybujem.

dalej tvoj nazor, ze zena telo pozna je cisto nezmyselny. to co citi, nemusi vediet prepojit s tym, co citi niekto iny, pripadne s tym, ake patolgicke zmeny najde. pocit vratane bolesti je cisto subjektivna zalezitost a neda sa pausalizovat a kazdy to moze pocitovat inak a ani aplikovat na to co vidi pri vysetreni.
je to rozhodne ovplyvnene aj schopnostou empatie, osobnostou, povahovymi vlastnostami, prahom bolesti, momentalnym stavom ci uz fyzickym,a lebo psychickym a pod. toto sa tyka oboch pohlavy, niektore zeny vedia byt tiez necitlive a naopak muzi citlivy.

autor
20. sep 2026
@anonym_20bebb

@anonym_autor podstatne je, ez toto povolanie si nevybera, ked sa narodi ´, medicinu su vybera po strednej skole, povedzem okolo 18r,a le to,a ku bude mat specializaciu si vybera az o niekolko rokov neskor. medicinu konci v 25r, nasledne robi atestacie a az potom moze byt gynekolog, cize pred 30-tkou ma uz snad cosi za sebou a chlap - hetero aj nejake vztahy a nema potrebu uchylne pozerat zenam medzi nohy a obzvlast, ked nevysetruje len mlade pekne, ale aj zeny po mnohych porodoch, sitiach a vo vysokom veku. aj tam dole podliehame starnutiu.
- uchylak moze byt v akejkolvek vzorke obyvatelstava, ale ze by ich bolo medzi gynekologmi nejak vela to pochybujem.

dalej tvoj nazor, ze zena telo pozna je cisto nezmyselny. to co citi, nemusi vediet prepojit s tym, co citi niekto iny, pripadne s tym, ake patolgicke zmeny najde. pocit vratane bolesti je cisto subjektivna zalezitost a neda sa pausalizovat a kazdy to moze pocitovat inak a ani aplikovat na to co vidi pri vysetreni.
je to rozhodne ovplyvnene aj schopnostou empatie, osobnostou, povahovymi vlastnostami, prahom bolesti, momentalnym stavom ci uz fyzickym,a lebo psychickym a pod. toto sa tyka oboch pohlavy, niektore zeny vedia byt tiez necitlive a naopak muzi citlivy.

@anonym_20bebb Dakujem za nazor 🙂 este doplním nemyslela som tak ze cisto úchylák ale ze rad sa na zeny pozerá, proste nieco postranné. Ano je pravda ze su tam aj staršie zeny, no stale mam taky pocit. A utkvela vo mne taka otazka ze co toho muza k tomu nakopne. 🙂

anonym_988f68
20. sep 2026

@anonym_autor a nezacala ta vasa debata len tak, ze tvoj chlap tak trochu ziarli este aj na toho gynekologa, ktory ti vidi aj to o com si on mysli, ze je jeho majetok a zaonacil celu debatu tak, aby neostal za majetnickeho blbca?

autor
20. sep 2026
@anonym_988f68

@anonym_autor a nezacala ta vasa debata len tak, ze tvoj chlap tak trochu ziarli este aj na toho gynekologa, ktory ti vidi aj to o com si on mysli, ze je jeho majetok a zaonacil celu debatu tak, aby neostal za majetnickeho blbca?

@anonym_988f68 co? :D nie

anonym_5ebf78
20. sep 2026

Absolútne ma to netrápi 😆mám všeobecného lekára aj gynekológa chlapa. Vôbec je mi to úplne jedno s kým sa o čom rozprávam alebo kto aa kde pozerá 😆môj je tam zlatý gynekológ že lepšieho by som si nevedela prestaviť za to Sestrička? Tá je diabol v ľudskej koži. Strašne nepríjemná ženská…
Komu vadí nech si k nemu nechodí.
Mala som aj ženu gynekologičku a musím povedať že mi vôbec nesedela.
A keď ti musí chirurg kukať do riti? Mne aj to sa stalo kvôli hemeroidom a čo? 😂aj ten je uchyl? Lebo tiež musíš sa vyzliecť. Alebo kardiológ ? Keď si musíš dať dole podprsenku a ukázať cecky lebo potrebuje urobiť ultrazvuk ? 😆aj to je uchylne že ukazuješ prsia ?

autor
20. sep 2026
@anonym_5ebf78

Absolútne ma to netrápi 😆mám všeobecného lekára aj gynekológa chlapa. Vôbec je mi to úplne jedno s kým sa o čom rozprávam alebo kto aa kde pozerá 😆môj je tam zlatý gynekológ že lepšieho by som si nevedela prestaviť za to Sestrička? Tá je diabol v ľudskej koži. Strašne nepríjemná ženská…
Komu vadí nech si k nemu nechodí.
Mala som aj ženu gynekologičku a musím povedať že mi vôbec nesedela.
A keď ti musí chirurg kukať do riti? Mne aj to sa stalo kvôli hemeroidom a čo? 😂aj ten je uchyl? Lebo tiež musíš sa vyzliecť. Alebo kardiológ ? Keď si musíš dať dole podprsenku a ukázať cecky lebo potrebuje urobiť ultrazvuk ? 😆aj to je uchylne že ukazuješ prsia ?

@anonym_5ebf78 nie prsia mi nevadia.

anonym_674415
20. sep 2026
@anonym_988f68

@anonym_988f68 pred časom tu jedna písala, že jej muž zakázal gynekológa a musí si nájsť ženu

autorka to nezvládla

anonym_5ebf78
20. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_5ebf78 nie prsia mi nevadia.

@anonym_autor ja len nechapem prečo to riešiš každý ma iný názor tebe keď vadí roztiahnuť nohy pred gynekológom tak ich nerozťahuj problém vybavený.

autor
20. sep 2026
@anonym_674415

@anonym_988f68 pred časom tu jedna písala, že jej muž zakázal gynekológa a musí si nájsť ženu

autorka to nezvládla

@anonym_674415 neviem ale ja som to nebola urcite

anonym_416a68
20. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_988f68 ja som mala potenciál aj mam vysokú skolu. Som celkom úspešná mam vlastný butik a este popri tom eshopy. To ze poviem ze som predavacka vo vlastnom obchode robi zo mna jednoduchšiu? Normalne som dala otazku ako to medzi babami byva, pisem ze su vacsi odborníci ale ruku na srdce niekedy mam take myslienky co ich k tomu viedlo

@anonym_autor aaale prosím ťa😂 zrazu si podnikateľka a máš butik a eshopy

autor
20. sep 2026
@anonym_674415

autorka to nezvládla

@anonym_674415 ja som nieco nezvládla? Neviem chcem ta vyhodit lebo pises bulshity ale ocividne sa to neda.

autor
20. sep 2026
@anonym_416a68

@anonym_autor aaale prosím ťa😂 zrazu si podnikateľka a máš butik a eshopy

@anonym_416a68 a co je na tom? Závisť je silna vec čo 😅🤣 nezavid, rob so sebou nieco aj ty 😘

anonym_b99d1c
20. sep 2026

@anonym_autor oh paneboze..a ludia s takymito nazormi maju volebné pravo...ludia s takymito nazormi maju deti...ludia s takymito nazormi maju mozno aj vysokoskolsky titul...
Mna by zaujimalo ako vidis postranne umysly u patologov..ci aj to su uchylaci....a mozno keď v tom vidis nieco uchylne ze niekto studuje na medicíne x rokov a vedome robi profesiu kde môže kazdy den ohrozit životy inych leb preto aby videl rozkrok tak si sama uchylna to ta nenapadlo?