icon

Prečo sa muži stávajú gynekológmi?

20. sep 2026

Ahojte ja si neviem pomoct, viem ze ste vela ineho názoru ste s nimi spokojne, ALE
Ja si neviem pomoct pre mna su to uchylaci. No povedzte ze aky chalan len tak ide robit gynekológa a preco? No preco sa mlady rozhodne? Lebo chce byt v ženskom rozkroku.
Su dobry pôrodnici aj gynekológovia o tom po to . Niekedy aj lepsi ako zeny, ale nikto ma nepresvedčí o tom ze tam nebol postranný úmysel pri výbere povolania.

Strana
z4
akvi
20. sep 2026
@anonym_autor

@akvi nie ja som to myslela uplne inak. To uchylny. Len neviem preco tu 90% žien sa chytá a spomína od predavačov po patológov atd ktorí s mojou témou nemaju nic spoločne. Nevhapem tomu preco potrebujú rýpať a nerozmyslat nad vecou

@anonym_autor to mas v kazdej diskusii, ze niekto pise uplne od veci alebo nepochopi. Nad tym sa nezamyslaj, to je tu tak.. 😅

autor
20. sep 2026
@akvi

@anonym_autor to mas v kazdej diskusii, ze niekto pise uplne od veci alebo nepochopi. Nad tym sa nezamyslaj, to je tu tak.. 😅

@akvi ale strasne ma to štve 😀🫣 lebo moj zámer toto nebol spravit uchylakov zo vsetkych. Je to len moj pocit z gynekológov, no jedna zena mi tu dala uplne iny pohlad, nad ktorym som popremyslala a trochu zmenila nazor. Len tí ostatní si to neprečítali😀

anonym_a51e97
20. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_a51e97 preboha co to mate za móresy tu splietať patológa . Uz fakt vam hrabe vsetkym? Miešate tu hrušky z jabkami uz sa spamätaj aj ty boze moj neviete citat s nadhľadom

@anonym_autor ty si hrabla keď nechápeš, keď ti človek dá príklad..
Ako može mať 10 ročné dievča sen že bude patológ, tak to rovnako može byť chlapec, čo chce privádzať deti na svet, teda byť gynekológ a to že pri tom bude pozerať na vyzlečenú ženu vníma ako súčasť svojej práce a nie preto že je úchylák..

anonym_c6775c
20. sep 2026

@anonym_autor a gastroenterológ špárajúci sa hadicou ľuďom v zadku ti úchylný nepripadá?

anonym_dffddc
21. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_a51e97 preboha co to mate za móresy tu splietať patológa . Uz fakt vam hrabe vsetkym? Miešate tu hrušky z jabkami uz sa spamätaj aj ty boze moj neviete citat s nadhľadom

@anonym_autor zaujimave, ze ty tu spominas nadhlad. Ty nevies ani len rozmyslat s nadhladom, ked postavis otazku tak ako si ju postavila a potom ti pride zvlastne, ked niekto iny spomenie ine medicinske odbornosti a porovna ich s tym, ako nahliadas na vec ty. V tvojom uvazovani by mohol byt uchyl akKolvek lekar, z ktorejkolvek odbornosti, ci uz ten patolog, proktolog alebo aj obycajny pediater. Ty si si vo svojom uvazovani vybrala muzov a gynekologiu a hovoris tu o moresoch a nadhlade. Nerozumiem teda ako si mohla mat dobre nasliapnute, ked nerozumies prikladom. Neviem na co si mala dobre nasliapnute a aku to hra rolu v tejto diskusii. Na toto nemusis mat tvoje vysoskolske vzdelanie, aby si sa vedela zamysliet nad tym, ze gynekolog nemusi cumiet zenam do vaginy a mat pri tom uchylne sklony. Keby chodili do ambulancii len krasne, ciste a zdrave zeny, este beriem v uvahu, ze tvoja myslienka o gynekologovi uchylovi by mohla davat zmysel. GNekologicke ambulancie a oddelenia navstevuju zeny rozneho veku, roznych hygienickych navykov, ktore maju rozdielny zivotny styl a sexualny zivot a praktiky. Preto ambulanciu neraz navstivi niekto s pohlavne prenosnou chorobou, niekto, kto ma zdravotny problem v oblasti neplodnosti, zeny po reprodukcnom obdobi, ktorym napriklad klesnu oegany a musia si vyriesit svoj zdravotny stav. Ty si profesiu gynekologa zredukovala na pozeranie sa na vaginu a pritom je to tak komplexny medicinsky odbor, ze nad tym si sa sama od seba ani nezamyslela. Obzvlast ak gynekologiu robi nielto v nemocnici a venuje sa pacientom v ustavnej starostlivosti a sucasne ambuluje. Ale
Stacil by mozno ten nadhlad alebo google a vyhladat si, co taky gynekolog v ustavnom zariadeni vykonava a fakt nema cas premyslat cely den nad tym, ktora mala aku vaginu, to je naozaj smiesne.

autor
21. sep 2026
@anonym_c6775c

@anonym_autor a gastroenterológ špárajúci sa hadicou ľuďom v zadku ti úchylný nepripadá?

@anonym_c6775c ty mi pripadas uchlyna 🙂

anonym_3ad4ce
21. sep 2026
@anonym_0f1b62

K comu je to dobre? Pre mna je viac nepochopitelny zubar 🤣
Ale ok. Mala som aj mam gynekologa muza. Ak pri porode.
Rovnako aj zubarku som vymenila za zubara... a musim povedat ze im absolutne doverujem a citim sa v kresle pohodlne. Bez stresu.

@anonym_0f1b62 presne tak aj ja aj gynekológ a aj zubár. Viac dôverujem zubárovi, viem, že sa môžem na neho spoľahnúť. A gynekológ? Skvelý, dobre poradí, ochotný človek.

anonym_3ad4ce
21. sep 2026

@anonym_autor to čo píšeš ma nikdy nenapadlo. A čo urologicka?

anonym_4125e7
21. sep 2026

Pýtaš sa na motiváciu
A dobre ti dávajú príklady, že akú motiváciu majú aj iné obory a horšie...a to je odpoveď na otázku

anonym_39330d
21. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_3e7d6b zena gynekologička? Tak logicky . Ma viac skúseností so ženským telom to je co za argument 🤣 ja? Som predavacka ma to nejaky súvis? ;D

@anonym_autor že viac skúseností, myslíš so ženským telom? Moja doktorka na všetko hovorila to je vekom, to iné nebude. Úplne ma zanedbala. Odišla som, kvôli nej som po EDK, a operácií. Teraz mám cca 35r. gynekológa ktorý je super. Vypočul si má, všetko riešil, nechápal v akom stave ma nechala doktorka. Vyšetruje s citom. Nie ako hentá z centra, ktorá je už vyhorená z reprodukčného centra. Ženy vedia byť veľmi zzákerné.Nikdy viac žena.

anonym_61ae6e
21. sep 2026

Najvacsia vdaka ja nich- muzov- gynekologov. Moja prva navsteva na gynekologii bolo v 15r a bola to zena, ktora ma vysetrila tak, ze som mala pocit, ze mi zobrala poctivost. Pre mna velmi zla skusenost. Odvtedy som bola len u muzov, taktiez pri 2 porodoch a za mna top pristup a citlivost. K zene by som uz nikdy nesla 🙂

anonym_937100
21. sep 2026

@anonym_autor Mne vadila hrozne predstava, že by sa na moje genitálie mala pozerať cudzia žena (manželka a matka sa nerátajú), tak som si náročky vyberal len chlapa urológa. A keď som potreboval jeden urologicky zákrok, tak zhodou okolností bola k dispozícii len urologicka. Dlho som rozmýšľal, či ísť k žene urologicke. Nakoniec som sa odhodlal a vyriešila to fakt dobre. A odvtedy mi je jedno, či chodím k mužovi alebo žene (hoci stále preferujem muža).

estellas
Autor odpoveď zmazal
estellas
Včera o 07:22

Určite si nemyslím, že všetci majú postranné úmysli.
Možno sa niekto nájde.
Niektorí to robia preto lebo ich otec bol gynekológ, chcú mať po ňom ambulanciu.

anonym_badd73
Včera o 07:41
@maca1984

@anonym_autor a nemôže byť tá žena gynekologička lesbička a odbavovať sa denne na tom čo vidí ?

@maca1984
A urológ gay??

anonym_badd73
Včera o 07:44

@anonym_autor
A ty myslíš,že k tomu gynekológovi chodia len samé atraktívne 20tky???
Chodia aj staré zarastené chachary a cigánky...a to už musí byť teda podívaná..😝😝😝

anonym_e9e289
Včera o 10:18

A co potom inseminator? :D

verus_16
Včera o 12:21
@anonym_autor

@anonym_b99d1c bola to len moja otazka , ako to vnímate vy . Na nic ine som neutocila. Tak prosim ta ukľudní sa lebo dostaneš este infarkt. 🙂

@anonym_autor vnimam to ako poslanie, odhodlali sa aj napriek OBROVSKEJ zodpovednosti aj za zivoty nasich babatiek aj za tie nase,na tuto profesiu.

anonym_7a74df
Včera o 12:32

@anonym_autor a prečo sú ženy urologickami?

anonym_8bcd22
Včera o 15:55
@anonym_autor

@anonym_3e7d6b zena gynekologička? Tak logicky . Ma viac skúseností so ženským telom to je co za argument 🤣 ja? Som predavacka ma to nejaky súvis? ;D

@anonym_autor tiež moc nie som za že má muž byť gynekológ, príde mi to divné.

ALE !
Momentálne mám gynekológa kde pracuje aj muž aj žena, striedajú sa. Bola som pri žene aj mužovi a poviem ti že muž mi vyšetrenie urobil oveľa citlivejšie, jemnejšie ako pani doktorka. Pri nej má to isté vyšetrenie bolelo omnoho viac...

Strana
z4