icon

Prečo ste stále sama? Diskusia o príčinách samoty.

Dnes o 13:00

Ahojte. Ste same? Ci sama bezdetna, alebo matka s detmi, Si stale slobodna, alebo rozvedena?... Preco? aky je dovod ze si ku dnesnemu dnu sama? Prezradis nam? Preco. dovod samoty.

anonym_30d304
Dnes o 13:02

@anonym_autor byt sam/sama je v poriadku, nie je to choroba ani znak toho ze si vadny kus Je to volba.

januska12323
Dnes o 13:02

Najprv ty.

autor
Dnes o 13:03
@anonym_30d304

@anonym_autor byt sam/sama je v poriadku, nie je to choroba ani znak toho ze si vadny kus Je to volba.

@anonym_30d304 teda si sama aby si vyzerala cool?

anonym_f95653
Dnes o 13:04

@anonym_autor ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttreooooooooooooooooooooool

autor
Dnes o 13:04
@januska12323

Najprv ty.

@januska12323 u mna je to neschopnost opacneho pohlavia ma zaujat.

anonym_30d304
Dnes o 13:07
@anonym_autor

@anonym_30d304 teda si sama aby si vyzerala cool?

@anonym_autor podla pocetnosti prispevkov je viac cool byt vo vztahu s kymkolvek za akychkolvek podmienok

anonym_a61e82
Dnes o 13:08

Čo ,
.........ďalší článok ?

anonym_65bb22
Dnes o 13:10

ja som sama lebo prvy krok nespravim. tak čakam, kym o mna znova niekto zakopne...

anonym_88c9af
Dnes o 13:10
@anonym_autor

@anonym_autor Ak si muz hlada a nemoze najst, je to preto, lebo on muz malo ponuka. Ak zena hlada a nemoze najst, je to preto, ze muzi malo ponukaju. I tak se da.

sticker
autor
Dnes o 13:11
@anonym_88c9af

@anonym_autor Ak si muz hlada a nemoze najst, je to preto, lebo on muz malo ponuka. Ak zena hlada a nemoze najst, je to preto, ze muzi malo ponukaju. I tak se da.

@anonym_88c9af

sticker
elistek13
Dnes o 13:13

Som sama, lebo som so synom odisla od partnera len nedavno. Na novy vztah sa necitim a pravdepodobne sa ani dlho citit nebudem. Uzivam si pokoj, samotu, takto mi to momentalne vyhovuje. Ale teda hovori sa, ze cim viac si clovek zvykne na to byt sam, tym horsie potom znasa tu zmenu, ked pride do zivota niekto novy.

anonym_f95653
Dnes o 13:22

@anonym_autor MK uplne upada, nevsimli

ste si,,ze podporuje ine Inet stranky? a pouziva nami pisane temy pre nich? celkom fajn biznis.

roomaa
Dnes o 13:30

@elistek13 Ja si tiež myslím, že to tak je. Proste si zvykneš na to, že sa nemusíš nervačiť, máš svoj kľud, svoje ticho, pohodu. Len tá predstava, že ti to zrazu niekto naruší môže byť dosť nepríjemná 😀

anonym_35df9e
Dnes o 13:37

Som sama už 8 rokov s dcérami. Nikdy som nemala úplne vzťah mojich snov s ex manželom sme sa vzali mladí a hlúpi ja jeho prvá on môj a jednoducho som veľa veci brala ze tak majú byť lebo som to videla doma. Vlastne sme sa veľmi neľúbili ale doma som videla ze rodičia sa tiež neľúbili tak som iné nepoznala. Vydržali sme spolu 6 rokov. On už v čase rozvodu mal tehotnú priateľku v podstate nebol dlho sam alebo sa to možno trochu prelinalo bud si našiel po mne alebo ešte počas vzťahu. Mala som ďalší vzťah trval pol roka ale on sa necítil na to mat deti a vzťah. Zaujímavé že do roka sa oženil aj sa mu narodilo dieťa. Nemám proste šťastie a nestretla by som niekoho kto by za to stál. Chcieť byť milovaná prijatá a rešpektovana zas nie je tak veľa ale tí muži mi to akoby nevedia dat a tak sa vo vzťahu skôr trápim než keď som sama

januska12323
Dnes o 14:13
@anonym_autor

@anonym_autor ja ani nehľadám

anonym_c4b2fa
Dnes o 14:53

Rod. príslušník. Muž vek 28+.
Vzdelaný, rozumný, pre mladé ženy asi nie moc zaujímavý. Nepije, nefajčí, neberie drogy. Zaujímavý je pre vek kat. jeho rovesníčíeik + možno o čosi staršie dámy. To on zas nechce. A takto dookola.

anonym_c711cb
Dnes o 15:12
@anonym_c4b2fa

Rod. príslušník. Muž vek 28+.
Vzdelaný, rozumný, pre mladé ženy asi nie moc zaujímavý. Nepije, nefajčí, neberie drogy. Zaujímavý je pre vek kat. jeho rovesníčíeik + možno o čosi staršie dámy. To on zas nechce. A takto dookola.

@anonym_c4b2fa tak keď kategóriu rovesníčok odmieta, tak sa ani nečudujem, ze je sám. Žabky idú po zabezpečených 40+. Rozumný teda neviem či zrovna bude...

bomba36
Dnes o 15:20
anonym_c4b2fa
Dnes o 15:31
@anonym_c711cb

@anonym_c4b2fa tak keď kategóriu rovesníčok odmieta, tak sa ani nečudujem, ze je sám. Žabky idú po zabezpečených 40+. Rozumný teda neviem či zrovna bude...

@anonym_c711cb keď myslíš.

anonym_123fa8
Dnes o 15:41

Tak jednák preto že je ťažko nájsť niekoho ale aj preto že som vo fázy životnej zmeny. Veľa času a energie som investoval do hľadania funkčného vzťahu na úkor iných veci . Teraz aj keby sa niekto objavíl tak to asi nevyužijem. Chcem sa zamerať na zdravie financie a podobne.

renesance80
Dnes o 16:00

@anonym_autor lebo mi je tak lepsie

anonym_01cfd0
Dnes o 17:14

Nie som sama. Ale keby som sa niekedy rozviedla, uz by som asi nemala potrebu si niekoho hladat. Cloveku je dobre aj samemu.