icon

Prečo ste vy samé?

27. nov 2025

Prečo si sama? Denne sa stretávam s tým, aké máte dôvody, prečo ste samy, kolegyne, kamarátky, ženy na zoznamkách, proste všade. A každá, ktorá je sama, akoby cez kopirák opakuje to isté...."Ten môj bol hajzel, nikoho nového neviem nájsť, inteligentní chlapi už nie sú, ja si zaslúžim inteligentného, ja sa prispôsobovať nebudem" a podobne.

Čo sú toto preboha za dôvody? Inteligentný chlap je pre vás taký, ktorý robí to, čo chcete vy? Ako je možné, že každý jeden chlap je zrazu zlý? Veď potom by museli byť aj mnohé zadané ženy s "zlými" partnermi, nie? Zaslúžite si inteligentného? Ale inteligentný chlap je predsa často aj ten, pri ktorom budete plakať, že vás manipuluje. Nechcete sa prispôsobovať? Tak potom ste samy možno preto, že ste neprispôsobivé alebo asocialné. Nie?
Ste samy? Môže byť vlastne žena sama, keď má dieťa? A čo chlap??, ktorý dieťa nemá, lebo mu ho matka vysúdila? Nie je práve on ten, kto je naozaj sám?

Prečo ste vy samé? Aký máte na to dôvod?

Prosím, nech sa zapájajú iba tie, ktorých sa to aktuálne týka. Ďakujem.

Strana
z3
anonym_0e5103
27. nov 2025

Riešiš totálne blbosti, prepáč. Riešiť, ktorý chlap je vlastne inteligentný, či ten, čo je s mamou, alebo ten, čo mu dieťa zobrala žena. ??
Ja som rozvedená 2 roky, mám 49 rokov, deti dospelé a ak sa dám s niekým dokopy, tak to budem musieť byť veľmi presvedčená.. Ak mám byť s chlapom, čo pije, alebo ma manipuluje, alebo mám pri ňom plakať, tak radšej ostanem sama.. A áno, ja sa už nebudem prispôsobovať, už som sa prispôsobovala za tie roky dosť. A to, či ostanem sama, ťa nemusí vôbec trápiť. Je to každého osobná vec.

marsmykkok
27. nov 2025

Lebo majú na výber a nepotrebujú chlapa aby ich živil alebo mali kde bývať a teda majú vyššie nároky a nebudú napríklad s nejakým napríklad alkoholikom len preto, aby mali strechu nad hlavou. Proste bohužiaľ chlapi z východného bloku veľká bieda až na výnimky a predpokladám že ty si tiež chlap a štve ťa, že ženy majú nároky a neberú všetko.

anna777115
27. nov 2025

A to je nejaka povinnosť žiť s chlapom? Tak, hadam každy zije tak, ako sa rozhodne a ako mu to vyhovuje.Prečo ti má niekdo vravieť dóvod. Dóvodov móze byť tisic a nemusi byt vobec žiaden.

autor
27. nov 2025
@marsmykkok

Lebo majú na výber a nepotrebujú chlapa aby ich živil alebo mali kde bývať a teda majú vyššie nároky a nebudú napríklad s nejakým napríklad alkoholikom len preto, aby mali strechu nad hlavou. Proste bohužiaľ chlapi z východného bloku veľká bieda až na výnimky a predpokladám že ty si tiež chlap a štve ťa, že ženy majú nároky a neberú všetko.

@marsmykkok lebo maju na vyber, preto su roky same a na zoznamkach? to ma logiku

marsmykkok
27. nov 2025
@anonym_autor

@marsmykkok lebo maju na vyber, preto su roky same a na zoznamkach? to ma logiku

@anonym_autor Tak každý normálny človek/žena chce mať partnera, ale zase proste ak majú mať nejakého lenivého alkoholika čo ženy považuje za podradné tak radšej budú roky na zoznamke samé ako s takým žiť.

anonym_0e5103
27. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor keď vidím tie zoznamky, jedna žena napíše a tisíc slizkých chlapov odpíše, no ďakujem.. A na zoznamkách sú rovnako ženy aj muži.

autor
27. nov 2025
@marsmykkok

@anonym_autor Tak každý normálny človek/žena chce mať partnera, ale zase proste ak majú mať nejakého lenivého alkoholika čo ženy považuje za podradné tak radšej budú roky na zoznamke samé ako s takým žiť.

@marsmykkok
* Muži, ktorí pijú alkohol: **≈ 82 %**
* Ženy, ktoré pijú alkohol: **≈ 66 %**
* Muži so závislosťou/problémovým pitím: **≈ 5‑6 %**
* Ženy so závislosťou/problémovým pitím: **≈ 3 %**

julish
27. nov 2025

@anonym_autor ad 1:inteligentny chlap je taky, ktory “zistenia” zo svojich par rozhovorov nepovysuje nad princip. Ad 2: naozaj mame problem s toxickou maskulinitou vo vychove, vidno to aj na statistikach rodovo podmieneneho nasilia. Ad 3: single zeny sa dozivaju vyssieho veku na rozdiel od single muzov, signifikantny rozdiel

anonym_9a37a1
27. nov 2025

Ja napríklad som si už zvykla.
V noci zle spím, chodím hore-dole,pijem vodu, jem, robim bordel a šuchot s papierikmi 😄 môj partner by asi nebol nadšený
Mám rada už svoj pokoj, mám deti, už skoro dospelé, prácu, stále je čo riešiť, či okolo škôl, alebo v robote, alebo iné aktivity či povinnosti.
V podstate sa dá povedať, že na chlapa nemám ani čas ani nervy, sex mi nechýba, je to pre mňa otrava, už mám aj kadejaké bolesti krížov, gynekologické ťažkosti, nevidím dôvod obťažovať s týmto všetkým niekoho. Mám 39r.

autor
27. nov 2025
@anonym_9a37a1

V noci zle spím, chodím hore-dole,pijem vodu, jem, robim bordel a šuchot s papierikmi 😄 môj partner by asi nebol nadšený
Mám rada už svoj pokoj, mám deti, už skoro dospelé, prácu, stále je čo riešiť, či okolo škôl, alebo v robote, alebo iné aktivity či povinnosti.
V podstate sa dá povedať, že na chlapa nemám ani čas ani nervy, sex mi nechýba, je to pre mňa otrava, už mám aj kadejaké bolesti krížov, gynekologické ťažkosti, nevidím dôvod obťažovať s týmto všetkým niekoho. Mám 39r.

@anonym_9a37a1 To je zaujimavy dovod... asi jednoznacne najlepsi

autor
27. nov 2025
@julish

@anonym_autor ad 1:inteligentny chlap je taky, ktory “zistenia” zo svojich par rozhovorov nepovysuje nad princip. Ad 2: naozaj mame problem s toxickou maskulinitou vo vychove, vidno to aj na statistikach rodovo podmieneneho nasilia. Ad 3: single zeny sa dozivaju vyssieho veku na rozdiel od single muzov, signifikantny rozdiel

@julish nepijes vela bublinkovych napojov?

julish
27. nov 2025
@anonym_autor

@julish nepijes vela bublinkovych napojov?

@anonym_autor takto akoze protiargumentujes, hej? Keby to aspon vtipne bolo

viestta
27. nov 2025

Lebo uz neplati Nemas chlopa, nemas pravdy. Kazdy si moze vybrat s kym bude alebo nebude. To, ze je niekto sam a pritom hlada (vhodneho) partnera nie je nic chore. Nemusi kazdy vziat prvy rozok, ktory vidi, moze si vybrat ten najlepsi. A moze sa aj rozhodnut, ze ziadny nevezme.

majerhka
27. nov 2025

Asi preto, ze zeny vedia byt v dnesnej dobe aj samostatne a nepotrebuju, aby ich chlap zivil. Poznam niekolko zien, ktore zarabaju viac ako ich muzi. Ale teda nejde len o to, ak ma kam ist a ten vztah jej uz nic nedava, tak samozrejme ma na to pravo.

la_dolce_vita
27. nov 2025

Cim vyssi vek, tym tazsie najst vhodneho partnera, kedze ti vhodni su vacsinou zadani a zaroven coraz mensia potreba byt vo vztahu.

anonym_ed28b3
27. nov 2025

@anonym_autor ty si chlap? Ak hej tak posobis veľmi zufalo ...ja by som si kľudne vedel predstaviť byť slobodný, musí to byť super a ja sa tým ženám ani nečudujem...skutočne schopný samostatný chlap potrebuje ženu max na sex, proste je to tak ..keď vystrcime všetci pekne hlavy z oblakov ..je to tak

januska12323
27. nov 2025

@anonym_autor pretože si radšej vyberiem slobodu ako nejakého zúfalca ako napríklad teba.

biba_18
27. nov 2025

@anonym_ed28b3 a ak ten schopný a samostatný chlap je aj inteligentný tak vie že k dlhodobému sexu sa dostane cez dlhodobý vzťah - potom je to win-win… no áno, je to tak… a na vzťahoch treba pracovať…

januska12323
27. nov 2025

Inak odporúčam aby si sa zaregistroval ako žena a o týždeň nám príď povedať koľko chlapov ti napísalo a koľko z nich je normálnych.

marci9
27. nov 2025

Som sama, pretože mi zomrel partner. Mám 54 rokov a zistila som, že nezadaní muži v mojom veku sú vadné kusy. Alkoholici, fajčiari, gambleri, impotenti, mamičkári, lenivci, lakomci..., ktorí hľadajú predovšetkým slúžku. A ja nie som typ ženy, čo si zavesí na krk hocikoho, len aby som bola zadaná.

anonym_ed28b3
27. nov 2025
@biba_18

@anonym_ed28b3 a ak ten schopný a samostatný chlap je aj inteligentný tak vie že k dlhodobému sexu sa dostane cez dlhodobý vzťah - potom je to win-win… no áno, je to tak… a na vzťahoch treba pracovať…

@biba_18 vies koľko dnes žien nepotrebuje muža ale majú chuť na sex ( Bohu dík za ne )...

biba_18
27. nov 2025

@anonym_ed28b3 budeme sa baviť o takých krátkodobých úletoch? ja že sa bavíme o vzťahoch… ako napovedá aj téma - prečo ste samé…

mischy00
27. nov 2025

....mozno uz nemajú chuť sa o niekoho starať
..... nechcú sa uz prispôsobovať, ak dlhodobo žili vo vzťahu, chcú pocit slobodného rozhodovania
....nemajú chuť na hádky, co si asi myslí, ze si myslí ale vlastne ani nemyslí
....alebo úplne jednoducho: boja sa sklamania

anonym_5dcbca
27. nov 2025

ahojte, reagujem tak vo vseobecnosti na nazory, ako pisala prva pani :
Nasi sa rozviedli, ked som mala 19, mama ostala sama, tiez s tym, ze ona si odzila uz zivot s chlapom, alkoholikom, ona sa uz prispobovat k nikomu nebude, ona nikoho nepotrebuje, jej samota vyhovuje ...
A je tu teraz, po vyse 20 rokoch, po 70ke, sama, zdravotne problemy, este nastastastie varenie, pranie vladze, ale nakupy nie, chlapske prace nie, furt sa nieco pokazi, k elektronikam nerozumie ... a kazdu chvilu vyvolava, ze nieco potrebuje, s niecim treba pomoct, nieco treba opravit, na mobile nieco svieti a pod. A my s manzelom musime ist riesit jej veci, potreby ... lebo ona sa nemienila k nikomu prisposobovat, o nihoko "starat" a nikoho ineho nema.

autor
27. nov 2025
@januska12323

@anonym_autor pretože si radšej vyberiem slobodu ako nejakého zúfalca ako napríklad teba.

@januska12323 toto si krasne napisala.

anonym_560c64
27. nov 2025

@anonym_autor mám taký dôvod, že muži sú problémové stvorenia, ktoré prinášajú do života ženy viac mínusov ako plusov. O väčšinu chlapov sa treba starať, lebo to vyžadujú. Sú tak slovensky muži naučení a nie že nie. Žena sa stará o deti domácnosť a ešte chlapa má mať na krku. A keby len to, muži sú od prírody viac agresívny,menej empatický, trpia viacej na rôzne deviacie, a keď žena nemá muža na peniaze a zabezpečenie, tak načo by ho mala vôbec trpieť.

anonym_331f52
27. nov 2025

Pretoze pri vacsine muzov musis mat spasitelsky komplex, lebo su to nesamostatne decka. Nie ze nevedia, ale su lenivi si navarit, oprat, upratat, podat pivo, pohonit a ocakavaju to od zeny ako od sluzky. A zena za starostlivost dostava co? Akoze raz za rok vymenenu ziarovku a raz za 5 opraveny sifon ako ,,muzska praca"? Nehovoriac o tom, ze sikovne zeny casto uz zarabaju rovnako alebo viac, takze peniaze od muza naozaj nie su motivaciou nechat sa komandovat a robia sluzku a mamicku.
Ti, ktori su samostatnejsi, si uz partnerky daaaavno nasli.

janinah
27. nov 2025
@anonym_9a37a1

@anonym_9a37a1 myslela som,ze to píse pani min.55 r...no.ako myslîš...ale skoro si sa hodila do starého železa

anonym_9a37a1
27. nov 2025
@janinah

@anonym_9a37a1 myslela som,ze to píse pani min.55 r...no.ako myslîš...ale skoro si sa hodila do starého železa

@janinah práve naopak, vôbec sa tak necítim, že by som sa hodila do starého železa. Či to každý, kto nemá v mojom veku partnera a nehľadá ho sa hodil do starého železa automaticky? Lebo iba s partnerom je život úplný a celý?

autor
27. nov 2025
@anonym_560c64

@anonym_autor mám taký dôvod, že muži sú problémové stvorenia, ktoré prinášajú do života ženy viac mínusov ako plusov. O väčšinu chlapov sa treba starať, lebo to vyžadujú. Sú tak slovensky muži naučení a nie že nie. Žena sa stará o deti domácnosť a ešte chlapa má mať na krku. A keby len to, muži sú od prírody viac agresívny,menej empatický, trpia viacej na rôzne deviacie, a keď žena nemá muža na peniaze a zabezpečenie, tak načo by ho mala vôbec trpieť.

@anonym_560c64 to je prijemne a rozumne napisane, Ibaze ja som to asi zle napisal ako zadanie. Ja som totiz chcel v debate rozobrat prave tie ktore skutocne niekoho hladaju, Randia , vypisuju inym, ale pritom stale tie iste veci kazdemu a kazda pisu alebo hovoria na tych stretnutiach o ich byvalych vztahoch. tak to bolo myslene.

Strana
z3