icon

Prečo sú ľudia takí drzí a negatívni?

9. dec 2025

Ja si myslím že k tomu dosť prispelo aj to všetko komentovať anonymne. Napr. fb som už úplne odstrihla tam ma ani nebaví chodiť čítať tie anonymne výplody, nadávky a urážky.
Zdá sa mi, že ľudia začali byť neskutočne drzí v porovnaní s tým ako reagujú v realite. 🙂 Na druhej strane fajn, aspoň nemám chuť byť toľko na mobile, keď je všade len taká negativita :D Čo si myslíte?

anonym_edad6c
9. dec 2025

@anonym_autor ludia takí boli vždy, len to nemali ako vyjadriť, lebo nechceli napr pod svojim nickom

lukbe
9. dec 2025

Nemyslím si to.

autor
9. dec 2025
@anonym_edad6c

@anonym_autor ludia takí boli vždy, len to nemali ako vyjadriť, lebo nechceli napr pod svojim nickom

@anonym_edad6c Tiež si myslím. Hlavne Slováci majú v sebe takú divnú predispozíciu hneď všetko nenávidieť a zhadzovať 🙈

nyusika
9. dec 2025

@anonym_autor
pretoze moznost anonymne zakladat zbytocne provokativne temy (ako je aj tato)...a moznost anonymne pisat lusdom vulgarizmy v komentaroch tomu praje.
a je to podporovane administratormi - zvysuje to navstevnost diskusii

navyse - hlupi ludia nerozoznaju urazku od vseobecneho konstatovania.

priklad
"ludia nemozu byt az tak hlupi, aby zakladali taketo temy" uplne v pohode vela ludi pojme kao osobnu urazku.
a co ja mzoem za to,z e sa v tom nasli ?

anonym_42f1b0
9. dec 2025

A prečo ty píšeš ako anonym? A inak si myslím,že sa tu veľa ľudí hlavne ventiluje.nemaju kde a ako tak si chodia rypnut sem.vrealite si to človek dovoliť nemôže,tu ukazujú svoju pravú tvár

autumn1
9. dec 2025

Neviem to zovšeobecniť fb nemám a sociálne siete ktoré mám, sú pre mňa len na komunikáciu. Nečítam tam komentáre ani cudzie príspevky (ľudí ktorých nesledujem a nepoznám). Tu tiež väčšinou nečítam komentáre teda maximálne prvých pár, ak sa mi chce a mám čas, kým sa dostanem na spodok stránky aby som mohla prispieť. A dosť komentáre závisia najmä od témy, niekde takých komentárov je viac niekde menej. Niekedy dokonca nemám čas ani prečítať keď ma niekto označí, poviem si, že neskôr pozriem a potom nato zabudem. Čudujem sa, že niekto má toľko času čítať celé diskusie, že si to všimne ako ostatní reagujú a ešte z dlhodobého hľadiska vytvoriť záver, že je to najmä umožneným anonymným prispievaním. A vôbec to, či niekto je ako anonym alebo pod pseudonymom to naozaj málokedy si všimnem.

selest
9. dec 2025

No lebo volakedy si sa mohla vyjadrit v krcme a kludne za to dostat po papuli a nabuduce si si rozmyslela k comu a akym sposobom sa vyjadris. A teraz sa kazdy moze vygrcat anonymne alebo poloanonymne na socialnej sieti a citi sa ako hrdina co kazdemu nalozi. Na jednej strane je super ze mozme diskutovat, ale niekedy ludia stracaju uplne zabrany a sudnost co este je a co uz nieje vhodne.

anonym_db07a8
9. dec 2025

Kto by nebol.
Keď všade vidia v reálnom živote samú nespravodlivosť tak sa iné očakávať ani len nedá.

rozculena
9. dec 2025

@anonym_autor nemyslím si nič.Na FB sú ľudia drzí aj pod svojim skutočným menom

martinmmartin
9. dec 2025

Ha ze zacali byt ludia negativny. V CSSR si este nezila alebo uz vytesnujes?

https://www.youtube.com/watch?v=KnEmebrtcNM
aurelia2000
9. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_edad6c Tiež si myslím. Hlavne Slováci majú v sebe takú divnú predispozíciu hneď všetko nenávidieť a zhadzovať 🙈

@anonym_autor Hlavne, že ty drzý anonym, okydavas celý slovenský národ.

yoginka231
9. dec 2025

Predstav si v minulosti keď niekto bol na dne, tak sa snažil ísť do roboty, zlepšovat, pracovať. Bolo to ťažké ale snažil sa.

Teraz keď si neuspešny, neštastny tak ideš na fb a nadavaš nahodnym ludom, uspokoji to ego a ten človek sa na chvilu citi lepšie. Ale pestuje v sebe tu žlč.

Proste chudaci dostali pristup ku internetu a to je vysledok. Ale treba si uvedomit, je to len hlasná menšina. Normálny človek čo chodí do roboty a venuje sa rodine nemá čas nato aby vypisoval ludom kydy na fb a inde. To vždy robia socky.

januelik
9. dec 2025

Pod anonymom sa schová pravá tvár človeka. S menom zo seba nebude robiť hlupaňu verejne.

pralinka25
9. dec 2025

nie je to len slovenska natura. je to vsade. a skratka lebo mozu.

grof_monte_christo
10. dec 2025

Negatívne komentáre prehliadam, filtrujem. Zameriavam sa len na to, čo práve potrebujem alebo co ma zaujalo. Viac ako negativita mi vadia reklamy 😬.

mizoko
10. dec 2025

@anonym_autor že FB je ako Handlová stena na ktorú si každý napíše čo chce a vytrie tam svoje exkrementy