icon

Prípad Lindsay Clancy: Kontroverzie okolo vraždy detí

27. aug 2026

Sledujete niekto pripad Lindsay Clancy v USA? Co hovorite na to obrovske mnozstvo zien a matiek ktore ospravedlnuju a v niektorych pripadoch dokonca schvaluju vrazdu troch deti?

anonym_fdec85
27. aug 2026

nikto neschvaluje vrazdu .. zeny su na jej strane z dovodu ,ze mala poporodnu depresiu a namisto pomoci do nej napchali mnozstvo liekov ... normalny zdravy clovek nepochopi .. ktora z nas by to spravila ze ano? ale ak si stretla zenu kt poporodnou trpi pochopila by si,aspon z casti,ze to nieje bezna depresia .. tie zeny nebojuju za nu ..bojuju a stavaju sa na stranu matiek ktore potrebuju pomoct-ozajstnu pomoc a nielen odstrcit do kuta -vsak aj ine rodia a ziju

anonym_d319e2
27. aug 2026
@anonym_fdec85

nikto neschvaluje vrazdu .. zeny su na jej strane z dovodu ,ze mala poporodnu depresiu a namisto pomoci do nej napchali mnozstvo liekov ... normalny zdravy clovek nepochopi .. ktora z nas by to spravila ze ano? ale ak si stretla zenu kt poporodnou trpi pochopila by si,aspon z casti,ze to nieje bezna depresia .. tie zeny nebojuju za nu ..bojuju a stavaju sa na stranu matiek ktore potrebuju pomoct-ozajstnu pomoc a nielen odstrcit do kuta -vsak aj ine rodia a ziju

@anonym_fdec85 presne tak, bola som hospitalizovaná s PPD a bola tam aj žena s poporodnou psychózou. Kto nezažil, nepochopí. My sme mali šťastie, že nám systém včas pomohol.

simsalabim
27. aug 2026
@anonym_fdec85

@anonym_fdec85 presne tak, znama s PPD spachala samovrazdu 😢

parvinka0001
27. aug 2026

Chápem že je popôrodna depresia ale čo sa dialo u nás v okolí skôr tie ženy sebe ublížili ako deťom . Nedaleko dievča seba zabilo už si nepamätám ako . Manželovi kolegyňa vyskočila z paneláku . Tej v USA akosi tomu neverím . Jednak urobila by to keby chcela aj keď je muž doma . Ale nie ona čakala že pôjde preč a tak to urobila a to že vyskočila to už skôr beriem že chcela to zakryť . Ale to je len môj názor.

anonym_7ff8ba
27. aug 2026

Je to vrahyňa

Cielene vytvárala situáciu aby bola sama doma a deti zavraždila. Mala lieky, mala možnosť riešiť situáciu inak, nebola to osamelá matka, mala rodinu ktorá jej ponúkala pomoc. Ona toto cielene plánovala. To nebol skrat.

Nech zhorí v pekle

januska12323
27. aug 2026

Sledujem a nikto vraždy detí neschvaľuje. Skôr je otázka či to urobila ona.

anonym_7ff8ba
27. aug 2026
@januska12323

Sledujem a nikto vraždy detí neschvaľuje. Skôr je otázka či to urobila ona.

@januska12323 veď ani jej právnici nepopierajú, ze dwti zavraždila ona
Celu obhajobu postavili na poporodnej depresii, nie, že vraždil niekto iný

januska12323
27. aug 2026
@anonym_7ff8ba

@januska12323 veď ani jej právnici nepopierajú, ze dwti zavraždila ona
Celu obhajobu postavili na poporodnej depresii, nie, že vraždil niekto iný

@anonym_7ff8ba v tom vyšetrovaní je až príliš veľa nejasností, stále to môže skončiť s výrokom nevinná aj keď to spravila ale dôkazy nie sú na 100%.

anonym_8a2665
27. aug 2026

Kto nezažije, nepochopí. Ja už som mala zbaleného syna, že ho idem odniesť do hniezda záchrany a to bol vytúžené bábätko… Ale nebola som na tom tak zle ako ona..

anonym_7ff8ba
27. aug 2026
@januska12323

@anonym_7ff8ba v tom vyšetrovaní je až príliš veľa nejasností, stále to môže skončiť s výrokom nevinná aj keď to spravila ale dôkazy nie sú na 100%.

@januska12323 a kto to podľa teba spravil? Dôkazy sú jasne.
A nepopierajú to ani Jej právnici. To je kľúčové

anonym_7ff8ba
27. aug 2026
@anonym_fdec85

@anonym_fdec85 okrem liekov, mala aj terapie, rodina bola nápomocná, mala opatrovateľku.
Jej s pomoc dostala

zuzanka.zuzu
27. aug 2026

dúfam že zhorí v pekle 🔥 ak chcela niekoho zabiť, mala začať sebou... 3 detičky 🙈 vrahyňa

kitycat
27. aug 2026

+ pomsta muzovi, ze mal inu

a0
28. aug 2026

@anonym_autor ja jej úprimne tu popôrodnú depresiu neverím, podľa mňa to ona urobila vedome, 3 deti neuškrtíš v depresii len tak, proste sa to snažia len právnici takto zabaliť, aby mala nižší trest… je však super, že sa vďaka tejto ohavnosti začal riešiť tak vážny problém.

anonym_912160
28. aug 2026

Vieme na isto, ze deti nezabil manzel a nechcel to hodit na manzelku, ktora akoze chcela potom spáchať samovraždu?.. nejak to vsak nevyslo.. mozno ho uz nebavil zivot s depresivnou zenou a mozno uz mal aj milenku.. a vôbec, zena mi zabije 3 deti a ja si potom vezmem inu zenu, ktora vyzera presne ako moja ex?

januska12323
28. aug 2026
@anonym_7ff8ba

@januska12323 a kto to podľa teba spravil? Dôkazy sú jasne.
A nepopierajú to ani Jej právnici. To je kľúčové

@anonym_7ff8ba najprv hovorila, že si nepamätá, potom jej muž povedal, že to spravila ona tak odvtedy sa berie ako vinná. Mohol to spraviť muž, jeho nová žena či niekto iný. Niektoré dôkazy nesedia.

anonym_00562d
28. aug 2026
@anonym_912160

Vieme na isto, ze deti nezabil manzel a nechcel to hodit na manzelku, ktora akoze chcela potom spáchať samovraždu?.. nejak to vsak nevyslo.. mozno ho uz nebavil zivot s depresivnou zenou a mozno uz mal aj milenku.. a vôbec, zena mi zabije 3 deti a ja si potom vezmem inu zenu, ktora vyzera presne ako moja ex?

@anonym_912160 ja mam tiez vela otazok. Kratko po pohrebe deti isiel na turistiku s milenkou, googlil niekto na ich pocitaci kde presne najst zilu (co ona ako zdravotna sestra isto vedela), akceptoval pracovnu ponuku blizsie k milenke este pred vrazdami, a kopec dalsich nezrovnalosti

anonym_7ff8ba
28. aug 2026

Jasneeee😆😆😆😆😆polícia vyšetrovatelia sú úplne neschopní. Lebo mudrlantky na koni to vyšetria lepšie

Dobrý Bože