S kým si vlastne píšem na Modrom koníku?
Premyslali ste niekedy s kym si vlastne pisete na koniku? koho tu obdivujete, alebo naopak a bez fotografie si neviete predstavit ako vyzera aka je si iba domyslate? Co takto sa skusit opisat ? Mali by ste chut, aby vedela druha strana si vas cca predstavit ak nemate fotografiu a ake ozaj sa vidite a poznate vy?
Príklady, ako sa to dá skladať
Dlhé kučeravé blond vlasy, štíhla a vysoká, starajúca sa o seba, intuitívna a veselá, slnečný typ.....Skuste to prosim vyskladat iba zo zadanych ponuk ci sa v tom najdete 🙂 Verim ze Vas toto trochu potesi. A mozno budete milo prekvapene 🙂
Vlasy / vzhľad tváre
* dlhé vlasy
* krátke vlasy
* stredne dlhé vlasy
* rovné vlasy
* kučeravé vlasy
* blond
* tmavovlasá
* ryšavá
* ofina / bez ofiny
* upravená / prirodzená
Postava / fyzický typ
* štíhla
* pevná
* plnšia
* vysoká
* nízka
* atletická
* drobná
* ženských tvarov
* elegantná postava
* robustná
Starostlivosť a štýl
* starajúca sa o seba
* prirodzená
* extravagantná
* minimalistická
* zanedbaná
* módna
* praktická
* elegantná
* drsná / rebelsky pôsobiaca
Intelekt / spôsob myslenia
* analytická
* racionálna
* intuitívna
* empatická
* umelecká
* pragmatická
* zvedavá
* hlbavá
* spontánna
* ambiciózna
Celkový dojem / energia
* jemná
* charizmatická
* veselá
* pokojná
* sebaistá
* tajomná
* dominantná
* tichá
* energická
* vyrovnaná
Neviem ako moc by mi muselo prepnúť aby som takto detailne rozmýšľala o pouzivatelkach MK 😅🫣
je mi to total jedno...
Mne práveže vyhovuje anonymita na MK. Zaujíma ma obsah príspevku, nie samotný profil.
@anonym_autor a seba opises ako? Aj nick prosim. Nech mame predstavu s kym si pisem...
@really8 skus sa zamysliet, preco su tam iba neutralne, alebo pozitivne crty.
Bežne ma niekto zastaví a osloví nickom, takže asi mám celkom pravdivé fotky 🙂
Je mi to úplne jedno, kto je kto. A už vôbec ako vyzerá a aky je v reálnom zivote
Bežne ma niekto zastaví a osloví nickom, takže asi mám celkom pravdivé fotky 🙂
@galganka Ježiš a toto je extrem napríklad. Bez ohľadu co na MK píšeš, môžeš byť najmilšia, nápomocná atd, ale aby ma niekto zastavil v meste ,ze ahoj Galganka, poznal ako vyzerajú moje deti...no neviem, mne to pride az strašidelné.
Mám pocit,že toto píše pánko 🤭.
a teraz budem opakovane klikať na tému, aby som sa dozvedela čo to z osobnej charakteristiky, dá mi to neskutočne potrebné info, každú si budem predstavovať, aby som vedela, s kým mám do činenia...túto tému otvorenú anonymom som potrebovala ako soľ
@galganka Ježiš a toto je extrem napríklad. Bez ohľadu co na MK píšeš, môžeš byť najmilšia, nápomocná atd, ale aby ma niekto zastavil v meste ,ze ahoj Galganka, poznal ako vyzerajú moje deti...no neviem, mne to pride az strašidelné.
@anonym_e7703c ani raz to nebolo strašidelné. Vždy sme si super pokecali. Naposledy na dovolenke v Kremnici na trhoch.
Nikdy som sa nad tym veru nezamyslala a teda nepredstavujem si anonymne osoby, je mi uplne jedno ako kto vyzera, jedine nad cim sa castokrat musim zamysliet je rozumova vybava prispievatelky.
@anonym_e7703c ani raz to nebolo strašidelné. Vždy sme si super pokecali. Naposledy na dovolenke v Kremnici na trhoch.
@galganka je super ze si mala vždy pozitívnu skúsenosť, no ja som realista, a teda nebola by som a tym ok. Hlavne skrz deti.
Nikdy som sa nad tým kto ako vyzerá vo fóre nezamyslala
Mám 110, 115 kg, červené oči, 4 sivé vlasy. Ale srdiečko mám veľmi dobré, aj štyria naraz sa do neho vojdú. A nielen do srdiečka. Som veselej, mierne neurotickej a konfliktnej povahy so sklonom ku voľnomyšlienkovým pochodom. Stačí takto?
@anonym_autor nikoho tu neobdivujem, ani si ich nijak nepredstavujem, lebo ma to nezaujíma.
Skor ma fascinuje, ako tu niektoré bažia po pozornosti a po tom, aby ich ostatné užívateľky obdivovali.
@anonym_e7703c myslím, že som dostatočný realista. aj ohľadom detí. a na to, aby sa stalo niečo zlé, netreba mať doma ani internet zavedený.
@galganka pekný profil🙂 🍀
Ja sem tam pozriem profil,ked niekto ma skutočne foto a aj poobdivujem
Tak isto niekedy aj obdivujem odpovede
Niekedy som zhrozená z odpovedí
A každý je nejaký
A práve takúto diskusiu založí úplný anonym a nič o sebe nenapíše? A tomu sa mám spovedať? Asi nie 🙂
@bomba36 To som si nevsimla. Asi to automaticky filtrujem.
@anonym_e7703c myslím, že som dostatočný realista. aj ohľadom detí. a na to, aby sa stalo niečo zlé, netreba mať doma ani internet zavedený.
@galganka tak načo tomu napomáhať...
@anonym_autor Čo si na zoznamke? 😅
a vy ste GDO??

@anonym_autor a seba opises ako? Aj nick prosim. Nech mame predstavu s kym si pisem...