icon

Šokujúci prípad: Matka opustila deti pre frajera

Dnes o 20:28

Tento článok má celkom šokoval . Myslel som že toto dokáže urobiť len muž . Nie žena . Matka opustila svoje deti ( 3 a 5 rokov) v lese v cudzej krajine pre frajera . Čo by ste si mysleli o takej žene ?

Šokujúci prípad: Matka opustila deti pre frajera
anonym_5ccf59
Dnes o 20:46

Psychické problémy... čo iné

anonym_268869
Dnes o 20:47

Keď niekde čokoľvek také náhodou vidím niekde napísané stiahne mi hruď a srdce .Sama mám malé deti a preto nechápem tie ženy .To sú hyeny ktoré si nezaslúžia dýchať.

anonym_e3c48d
Dnes o 20:53

Ze to nie je matka, ale iba zena ktora tie deti asi nejakym omylom porodila. Velmi smutne.

tosomjaosobne
Dnes o 20:55

Je mi ich veľmi ľúto, niektorí ľudia čakajú na adopciu a niektorí majú detičky a nevážia si ich

darina77
Dnes o 21:09

Určite ona sama nemala šťastné detstvo, je v nej niečo patologické

deti95060810
Dnes o 21:15

Tu ani nejde že opustila, ale ako ich opustila. Zaviazali deťom oči a nechali ich napospas osudu pri ceste. to je na tom to najhoršie.
Poznám ženy čo opustili svoje deti - našli si iného muža, ale deti ostal pekne doma, nie kdesi pri ceste.
Myslím si či nebola drogovo závislá.

anonym_5ec47b
Dnes o 21:25

Opustila? No neviem, tu bol podľa mna úmysel Sa definitívne tých deti sa zbaviť. Lebo opustenie mohla vyriešiť že seri zaviedla k otcovi či jeho rodičom a viac sa neukazat. Alw tu nechala deti v lese, zaviazané oci a ďalšie veci. Čiže podľa mna jej plán bol dosť iný

patrike
Dnes o 21:35

Takych pripadov v miernejsej verzii mas plno :
- osadnikom sa obcas utopi dieta vo veku 2 - 6 rokov v tzv. volnom chove, ked spadne do miestneho potoka
- poznal som jednu, chodila opatrova do Rakuska dochodcov, cca 8 rocneho syna nechala doma u starej mamy a ona okrem opatrovania zila slusne povedane nadmerne aktivny intimny zivot s kdekym v Rakusku

anonym_a8496f
Dnes o 21:50

Moju kamarátku jedno ráno matka zobrala do škôlky potom si zbalila veci a odišla ktovie kam. Lenže jej otec bol alkoholik, odsúdila vlastne.dieta na to aby vyrastalo v biede v smrade a v bordeli krčiem, aby neustále upratovala zvratky za otcom a musela sa hanbiť, aby nemohlo na jediný výlet. Bez toho aby mala riadny vzor rodiča. Jediná osoba na ktorú sa mohla spoľahnúť bola babky, ale tá zomrela v časoch jej najbúrlivejšej puberty. Hoc sú to roky terapie, nie je z minulostou zmierená.
Načo porodila takáto žena deti?

anonym_25426c
Dnes o 22:12
@anonym_a8496f

Moju kamarátku jedno ráno matka zobrala do škôlky potom si zbalila veci a odišla ktovie kam. Lenže jej otec bol alkoholik, odsúdila vlastne.dieta na to aby vyrastalo v biede v smrade a v bordeli krčiem, aby neustále upratovala zvratky za otcom a musela sa hanbiť, aby nemohlo na jediný výlet. Bez toho aby mala riadny vzor rodiča. Jediná osoba na ktorú sa mohla spoľahnúť bola babky, ale tá zomrela v časoch jej najbúrlivejšej puberty. Hoc sú to roky terapie, nie je z minulostou zmierená.
Načo porodila takáto žena deti?

@anonym_a8496f zvláštne, že to učitelia v škôlke, škole nenahlásili na sociálku a nechali dieťa vyrastať s alkoholikom.