Šokujúci prípad: Matka opustila deti pre frajera
Keď niekde čokoľvek také náhodou vidím niekde napísané stiahne mi hruď a srdce .Sama mám malé deti a preto nechápem tie ženy .To sú hyeny ktoré si nezaslúžia dýchať.
Ze to nie je matka, ale iba zena ktora tie deti asi nejakym omylom porodila. Velmi smutne.
Je mi ich veľmi ľúto, niektorí ľudia čakajú na adopciu a niektorí majú detičky a nevážia si ich
Tu ani nejde že opustila, ale ako ich opustila. Zaviazali deťom oči a nechali ich napospas osudu pri ceste. to je na tom to najhoršie.
Poznám ženy čo opustili svoje deti - našli si iného muža, ale deti ostal pekne doma, nie kdesi pri ceste.
Myslím si či nebola drogovo závislá.
Opustila? No neviem, tu bol podľa mna úmysel Sa definitívne tých deti sa zbaviť. Lebo opustenie mohla vyriešiť že seri zaviedla k otcovi či jeho rodičom a viac sa neukazat. Alw tu nechala deti v lese, zaviazané oci a ďalšie veci. Čiže podľa mna jej plán bol dosť iný
Takych pripadov v miernejsej verzii mas plno :
- osadnikom sa obcas utopi dieta vo veku 2 - 6 rokov v tzv. volnom chove, ked spadne do miestneho potoka
- poznal som jednu, chodila opatrova do Rakuska dochodcov, cca 8 rocneho syna nechala doma u starej mamy a ona okrem opatrovania zila slusne povedane nadmerne aktivny intimny zivot s kdekym v Rakusku
Moju kamarátku jedno ráno matka zobrala do škôlky potom si zbalila veci a odišla ktovie kam. Lenže jej otec bol alkoholik, odsúdila vlastne.dieta na to aby vyrastalo v biede v smrade a v bordeli krčiem, aby neustále upratovala zvratky za otcom a musela sa hanbiť, aby nemohlo na jediný výlet. Bez toho aby mala riadny vzor rodiča. Jediná osoba na ktorú sa mohla spoľahnúť bola babky, ale tá zomrela v časoch jej najbúrlivejšej puberty. Hoc sú to roky terapie, nie je z minulostou zmierená.
Načo porodila takáto žena deti?
Moju kamarátku jedno ráno matka zobrala do škôlky potom si zbalila veci a odišla ktovie kam. Lenže jej otec bol alkoholik, odsúdila vlastne.dieta na to aby vyrastalo v biede v smrade a v bordeli krčiem, aby neustále upratovala zvratky za otcom a musela sa hanbiť, aby nemohlo na jediný výlet. Bez toho aby mala riadny vzor rodiča. Jediná osoba na ktorú sa mohla spoľahnúť bola babky, ale tá zomrela v časoch jej najbúrlivejšej puberty. Hoc sú to roky terapie, nie je z minulostou zmierená.
Načo porodila takáto žena deti?
@anonym_a8496f zvláštne, že to učitelia v škôlke, škole nenahlásili na sociálku a nechali dieťa vyrastať s alkoholikom.

Psychické problémy... čo iné