Spomienky na detstvo s telefónnou búdkou
Och bože teraz som si z ničoho nič spomenula že ešte v roku 2013 som volala z telefónnej búdky chapete som ročník 2004 mala som 9 rokov bože také retroooo ,mame domov na telefón že som stratila svoj telefón a že preto jej volám, našťastie som ho mala na krku ale chcela som volať proste z búdky chceli sme to skúsiť , že chcem ísť s kamoškou na letné kúpalisko bol jún ...mama mi ale dala peniaze na Školské obedy,ŠKD a mala som ísť vrátit maminej kolegyni peniaze čo si požičala a my dve namiesto toho s kamoškou sme si išli kúpiť do obchodu tričká Hannah Montana a na zmrzku na pizzu a išli sme na kupko 😂😂😂 ...som prišla domov a tak riadne som dostala od otca po riti s varechou za klamstvo a za minute peniaze že som si týždeň nesadla 😅 akože taká spomienka z ničoho nič, ale nemám to komu napísať ani sa porozprávať,muž v robote malá mi spi a ja som hore a spomínam 😅
Ja som ročník 1983 a v roku 2000 som bola zo školy na praxi v Poľsku. Žiadny mobil som nemala a tak som po novinových stánkoch v Poľsku hľadala kde sa dá kúpiť telefónna karta do búdky. Po poľsky som nerozumela, ale dáko ukazovaním "rukami, nohami" som kartu zohnala. No nemala som tam veľa peňazí, tak to volanie cez kartu mame domov bolo ledva 5 minút. 🙂 Potom v 18tke som dostala prvý môj mobil Ericsson T10s, to bolo pýchy 😀
No spomienky sú aj na staré vytáčacie telefóny. To ak sa človek na konci v čísle pomýlil, tak zas točiť všetko odznova 😝
V roku 2004 som skončila VŠ, poviem ti niečo o retre? Alebo vieš čo, poviem ti o Rempe 🙂
No toto je nijake retro, ale teda bola si riadne nezodpovedne decko, ja by som si toto ako decko nikdy nedovolila, minut peniaze urcene na nieco ine. Ale ani by som ako rodic nedavala decku spat pozicane peniaze aby ich vratila kolegyni, asi to mate v rodine tu nezodpovednost😏
No toto je nijake retro, ale teda bola si riadne nezodpovedne decko, ja by som si toto ako decko nikdy nedovolila, minut peniaze urcene na nieco ine. Ale ani by som ako rodic nedavala decku spat pozicane peniaze aby ich vratila kolegyni, asi to mate v rodine tu nezodpovednost😏
@anonym_45010f Ale aka nezodpovednost,bola dieta. Deti robia chyby a aj na chybach sa ucia.
@anonym_45010f Ale aka nezodpovednost,bola dieta. Deti robia chyby a aj na chybach sa ucia.
@marca12 ja ako decko by som toto neurobila urcite. Podla mna bola nezodpovedne decko. Ty si mozes mysliet co len chces, pisem svoj nazor
@anonym_45010f Ani ja by som to neurobila,ale mam pochopenie pre detske vystrelky.
@marca12 no taká zlatá vtipná spomienka ...ale nechapem že ešte v tej dobe v roku 2013 boli telefónne búdky :D a že som to mala ešte češť zažiť :D
Si predstav že ja som minulý týždeň videla vo Švajčiarsku telefónnu búdku a akurát z nej niekto telefonoval ;). Ja som ročnik 76

Môj syn je ročník 2009. Vieš si predstaviť moje spomienky....?