Ste povahou optimista alebo pesimista?
Ak sa poctivo pozriete do svojho vnútra a zamyslite sa nad sebou, tak ste od prírody optimista, či pesimista?
Svet od svojho stvorenia funguje ako v počítačoch dnes používaná dvojková sústava, nula či jednička , prúd ide alebo nejde, čiže v dvoch krajných polohách :
1. muž - žena
2. deň - noc
2. voda - oheň
3. zlo - dobro
4. jednotný hriadeľ - jednotná diera ( zo strojárskej terminológie )
5. mladý - starý
6. rub - líce
7. koalícia - opozícia
8. čierna - biela
9. moderné - nemoderné
10. zdravý - chorý
11. živý - mŕtvy
12. východ - západ
13. sever - juh
14. teplo - chlad
15. príčetný - nepríčetný
16. múdry - hlúpy
17. verný - neverný
18. pekný - škaredý
19. pravica - ľavica
Ja som sa poctivo pozrel do svojho vnútra a som pesimista ako vyšitý. A k tomu znamenie Váha. Ak sa blíži nejaká údalosť, radšej očakávam pesimistickú verziu deja, som potom menej sklamaný. Optimista je vraj zle informovaný pesimista. Tak ako ste na tom Vy?
Váhy majú k tomu pesimizmu bližšie ako iné znamenia? pýtam sa, lebo som váha tiež.
Nemáš pravdu, nefunguje
Kvantova mechanika...
Váhy majú k tomu pesimizmu bližšie ako iné znamenia? pýtam sa, lebo som váha tiež.
@anonym_a2ee12 A si optimista, či pesimista? Či z prípadu na prípad?
Ja som realista... žijem..a ďakujem za každý deň, som onkopacient a nenudím sa blbosťami...
vahy a nekonecny optimista
Som realista a nevidím život čierno-bielo, ale farebne.
Na seba mám rovnaký pohľad..
Co je teba do toho🤔
@anonym_58eecb Zbieram podklady pre štatistický úrad, privyrobiť si k penzií..
@anonym_58eecb Zbieram podklady pre štatistický úrad, privyrobiť si k penzií..
@dora281 prepáč ,poslalo mi dva krát odpoveď a zmazalo obe
Takže ešte raz,rada pomozem,ak z dvoch možností -optimista
@dora281 A si skôr pesimista (ináč som váha).
Som rodeny optimista. Aj ked sa nedari, verim v stastny koniec. Vdaka Bohu mi to v zivote vychadza ✝️💟
@dora281 prepáč ,poslalo mi dva krát odpoveď a zmazalo obe
Takže ešte raz,rada pomozem,ak z dvoch možností -optimista
@anonym_b50aae Ďakujem za reakciu, ja nič nezbieram, štatistický úrad som si vymyslel v reakcií na "vľúdnu" odpoveď od anonyma_58eecb : Co je teba do toho🤔
Nemáš pravdu, nefunguje
Kvantova mechanika...
@anonym_b50aae Z kvantovej mechaniky mi moja hlava neberie napr. že častica môže byť v tom istom čase na dvoch rôznych miestach. To je na mňa priveľa.
@anonym_b50aae Z kvantovej mechaniky mi moja hlava neberie napr. že častica môže byť v tom istom čase na dvoch rôznych miestach. To je na mňa priveľa.
@dora281 využíva sa v mr,laser, optické káble, kvantový počítač atď
Hej tomu sa nedá ani chápať 🙂🌹
@anonym_b50aae Finále bude podľa mňa USA - Kanada, o bronz Fínsko- Slovensko. Takže to vidím pri skromnosti na 4. miesto, bezmedailové.
@dora281 ale hrali dobre,tak podľa mňa aj keby sme nezískali medailu, stále to prebehlo nadpriemerne🫣
@anonym_b50aae Tak pod toto sa podpíšem bez mihnutia oka aj 10 x. Hrou nás naozaj potešili, Fínov sme porazili po 23 rokoch. Máme na čom stavať.
@dora281 a hráme proti,, nhl tímu,,, takže klobúk dole

Co je teba do toho🤔