Dankov a Ficov tajný plán pre budúce voľby
Danko s Ficom maju genialny plan, ako vyhrat v buducich volbach. Danko ohovara Fica, aby prevzal antiHlas-akov a antiFicovcov, aby volici nepresli do opozicie. Danko rozprava, co volici chcu pocut aj ohladom Trumpa a svetovej politiky. Cize nova koalicia: Smer, SNS, Republika. Problemovy Hlas bude poistkou
@anonym_autor ja sa skôr obávam tohoto
@anonym_autor ja sa skôr obávam tohoto
@anonym_312021 u nas "dozivotie" sa zabezpeci dalsou zmenou ustavy
V prvom rade nebude priama volba prezidenta. Prezidenta bude volit parlament, cize prezident nebude nezavislou hlavou statu. Od zaciatku koalicia hovori o silnom state, pretoze maju 3 najdolezitejsie posty, premiera, prezidenta a predsedu narodnej rady. Ale prezident sa naoko buri, tak je najma Danko rozcarovany.
Maju pekne pripraveny plan. Fico bude prezidentom, ako dochodkova vysluhova funkcia a zvysok si uz funkcie podeli.
Uz prebiehaju aj slovne prestrelky medzi Zilinkom a Ficom
Ja ai nemyslím že SNS sa dostane do parlamentu nie to ešte do koalície.Bohužiaľ hlasy od smeru a hlasu idu ku republike lebo ta stúpa.
Ja ai nemyslím že SNS sa dostane do parlamentu nie to ešte do koalície.Bohužiaľ hlasy od smeru a hlasu idu ku republike lebo ta stúpa.
@hubka51 konecny dosledok bude, ze tato zberba tu bude aj tak dalsie roky. Mame nadlimit hlupych ludi-volicov.
Ja si myslim,ze uz vyhra psko a budu konsolidovat,stylom lebo Fico.A teda ziadne pridavky,ziadny danovy bonus,ziadny rodicak,materska naozaj iba par tyzdnov.Dane opät pojdu hore,treba riadnu konsolidaciu,ludom zobrat vsetko.Potom mozno dat trosku a budete velebit az do nebies.Ja to slovakom velmi prajem,psko tu este nebolo,nech sa ukaze,nech ukaze ako chcu potraviny,naftu a ine komodity dat dole cenovo.Bude tu este väscia chudoba,ako je teraz.
Ja si myslim,ze uz vyhra psko a budu konsolidovat,stylom lebo Fico.A teda ziadne pridavky,ziadny danovy bonus,ziadny rodicak,materska naozaj iba par tyzdnov.Dane opät pojdu hore,treba riadnu konsolidaciu,ludom zobrat vsetko.Potom mozno dat trosku a budete velebit az do nebies.Ja to slovakom velmi prajem,psko tu este nebolo,nech sa ukaze,nech ukaze ako chcu potraviny,naftu a ine komodity dat dole cenovo.Bude tu este väscia chudoba,ako je teraz.
@anonym_aeb8c3 situacia bude hrozna, ked vyhra opozicia. Nebudu mat z coho rozdavat, nebudu chciet zvysovat dlh, ludia budu znechuteni uz z dovtedajsej drahoty. A sucasna koalicia vulgarizmami a nenavistou bude podkopavat usilie aspon ako-takej zachrany Slovenska. Aj EU bude oslabena. Nacionalisticke strany spravia svoje. Ficovi jeho nacionalizmus nevysiel.
@anonym_aeb8c3 aj keby vyhralo PS to nestačí. Nevedeli by zostaviť vládu.
@anonym_aeb8c3 Slovensko je po konsolidaciach viac zadlzene ako pred konsolidaciou. Ked sa bude ukazovat, ze Smeraci a spol. nevyhraju, urobia este vacsi dlh. Ked sa nevypol zvuk po tlacovke pri odchode vlady pred nastupom Matovica, bolo pocut, ako sa Pellegrini sa pyta, ze kto to zaplati a odpoved bola, ze to uz nie je ich starost. Bolo to raz, bude to aj druhykrat este krutejsie, aby sa dokazalo, ze Smer je socialny. Pritom bez Hlasu by socialny az tak nebol

@anonym_autor úprimne, ten kto volí Danka je rovnaký mentálny atlét ako samotný danko alebo to robí z recesie, lebo sú z neho dobré memečka. Takže ak poštle ficovoličov proti Ficovi, máme vyhráno, lebo nebude mať kto voliť smer 🤣🤣🙏