Ste skutočne šťastné?
Ahojte. Nechcem to pisat rozsiahlo a myslim, ze každa budte vediet co napisat. ale moja otazka je.. Ste skutočne stastne? a ako podla coho to vidite na sebe, ze prave toto obdobie zivota je to, kedy ste stastne.
Ani ja nie som šťastná, vôbec. A tak veľmi som sa snažila.
Nie...velmi nestastna
@anonym_112430
@anonym_a53b96 ako to? a v ktorej oblasti zivota?
ano statsie je vnutorne rozhodnutie, takze som stastna
Nie ani nikdy uz nebudem.
Ked sa sustredim na tie dolezite veci, ano mala som v zivote vela stastia a aj teraz mam obdobie, kde ma nic, co by za to stalo, netrapi
Nie ani nikdy uz nebudem.
@alandra
@anonym_387ef7 ako to? viete aj pricinu?
Nie, ale naučila som sa s tým žiť
1000 veci by som v živote chcela, 1000 by som zmenila, zažili sme veľa tragédii, život vie byť krutý. Napriek tomu som šťastná. Máme 2 úžasné a zdravé deti, strechu nad hlavou, prácu, ktorá má baví a denne milión drobností, ktoré si vieme užiť.
v podstate mi nechyba nic, ale desi ma, do akeho digitalneho otroctva svet globalne speje...
50 na 50
Nie...velmi nestastna
@anonym_a53b96 uplne zle som sa vydala...a to vsetko ovplyvnilo
Zažila som si šikanu keď som bola na škole, veľmi ťažké životné situácie, veľa úmrtí najbližších ľudí a odpoveď je áno som šťastná. Pretože ja sa rozhodujem ako budem na životné okolnosti reagovať, s kým udržujem vzťahy. Milujem každý jeden deň. Odstrihla som sa zo sociálnych sietí úplne. Veľa čítam, trávim čas v prírode, s rodinou, robím dobré skutky. Každý víkend idem do tej malej pekárničky kúpiť raňajky, potom ku kvetinárke pre čerstvé kvety, doma si držím stále poriadok, vo všetkých veciach, viac minimalizujem, triedim myšlienky, nechala som ísť veci ktoré nikdy nezmením, som viac tolerantná. Šťastie nehladám v nákupoch, ani nečakám že ma niekto šťastnou urobí. Vyplatila som si všetky dlhy. To sú všetko také malé kúsky, ktoré mi navodzujú šťastie. O chvílunje tu jar a tá moje šťastie ešte niekoľkokrát znásobí 🌼🌷🪻
Ano som stastna. Mame pracu, sme zdravi, detom sa dari, my robime co nas bavi. Chodime na vylety, dovolenky, hrame hry, rozpravame sa,smejeme sa,Vieme komunikovat ked je nejaky problem, ale hlavne neriesime sprostosti a nezamyslame sa: "co ked..."..
Ano som stastna, ja ale neverim na absolutne stastie, stastie su pre mna okamihy, chvile, hodiny, ktore zazivam kazdy den. Niekedy viac, niekedy menej ale v sucte som stastna.
@alandra
@anonym_387ef7 ako to? viete aj pricinu?
@anonym_autor zomreli mi rodicia, nezijem s nikym, deti nemam, je nedostatok plynu a ropy, rozpad polarneho viru, golfsky prud kolabuje, slnecne burky, tornada aj v europe, nastup digitalnej meny a totalna kontrola, gmo potraviny, vzrastajuca agresivita medzi ludmi a vela ineho.
Som stastna, ze sme zdraví. Ale ostatok neviem, skor som nestastna, nespokojna a nepochopena
@anonym_autor od chvíle, kedy zomrel susedovi 5r syn, som neskutočne šťastná a vdacna za to čo mám
Neviem si predstaviť čo musia prežívať rodičia, vtedy by mal byť človek vďačný za to , čo má
Som stastna. V podstate mam vsetko, co som vzdy chcela, vsetci sme zdravi, rodicia mi este ziju.
Som. Mám zdravé dieťa (momentálne má chrípku, ale hádam každému dopne, ako to myslím). Mám manžela, ktorý má svoje "muchy", ale toleruje ma takú, aká som, nepije, nefajčí a (zatiaľ) má prácu. Aj ja mám (zatiaľ) prácu, nepovažujem sa za chorú (a momentálne ma ani nebolí chrbát 😉), máme kde bývať, čo jesť a dnes dokonca na chvíľu vykuklo slnko. Cítim sa šťastná, spokojná, aj keď neskáčem v eufórii "dva metre päťdesiat". A cítim sa tak, hoci na to nemám žiaden iný dôvod okrem toho, že sa nechcem cítiť nešťastne. 🙂
Ano som stastna. Mame pracu, sme zdravi, detom sa dari, my robime co nas bavi. Chodime na vylety, dovolenky, hrame hry, rozpravame sa,smejeme sa,Vieme komunikovat ked je nejaky problem, ale hlavne neriesime sprostosti a nezamyslame sa: "co ked..."..
@ivanakal tak to ano...ja mam muza, ktorý komunikovat nevie, nikdy nevedel, ani s tym nic neurobi nikdy. non-stop je zachmureny a vyhlasil, ze on sa bezdovodne usmievat nebude....a takemuto magorovi som porodila 2 synov, ktori tie vzorce spravania vidia...milujuci rodicia mi zomreli velmi skoro
Ja som stastna, okrem toho, ze clovek je stastny ked je jeho rodina zdrava 🙏🏻, som sa naucila najst si v zivote nieco co ta urobi stastnym. Idem si zabehat a potesi ma ze zabehnem neviem kolko km, a ze sa budem zlepsovat. Mam rada jeden serial, kazdy den sa nanho tesim, ze si pri nom vypijem kavu a pozriem. Tesim sa na jar a na prechadzky. Mna nepotesia materialne veci, nemusim mat drahe veci (samozrejme okrem toho aby sme mali co jest a kde byvat). Ano nepaci sa mi svet v akom zijeme, ale ja zijem vo svete - praca, deti, domace prace a toto kazdy den. Zijem v nejakej bubline a nedovolim aby mi ju ovplynil vonkajsi svet (ano pokial mi nejaka konsolidacia nezoberie pracu alebo zvysi vydavky) 😏
Kazdy smutny clovek si musi najst nieco v zivote na co sa bude tesit- vylet, sport, dobry film, zlepsit vzdelanie, urobit si kurz, dobra kniha, urobit radost rodine atd.
Mrzi ma to, ze ste smutne zeny :( zijete len jeden zivot, viem ze niekedy sa ho neda zmenit :(
Som nemilovaná, osamelá, nepochopená. Ale v tom celom som šťastná, lebo viem, o koľko mám toho viac oproti tým, čo sú chorí a na pokraji biedy.
Som. Skutočne som. Všetci sme zdraví, máme strechu nad hlavou, čo jesť, nemusíme sa báť o peniaze a o bývanie každý mesiac.
Som s mužom s ktorým sa aj po 20 tich rokoch mám o čom rozprávať a smejeme sa spolu veľa. Máme obaja skvelú prácu, do ktorej chodíme radi. Deťom sa darí, vedia čo chcú a sú sikovne, samostatne. Život je fajn
@anonym_a53b96 uplne zle som sa vydala...a to vsetko ovplyvnilo
@anonym_a53b96 a kto ti bráni v rozvode? Pan farár?
Stastie je relativne, jeden den ma clovek vsetko co ho robi stastnym, ale zo dna na den moze o vsetko prist.
@anonym_autor
Som.
Aj napriek ťažkým životným obdobiam nad všetkým v mojom živote je Boh. Ak má človek Boha, má všetko.
Som, momentalne fajcim na balkone, myslim na vecerne pivko s chalanmi. Dlho sme spolu neboli, ale ja som celkovo vyrovnany so vsetkym ✌️. Vsetko ide tak, ako chcem a to je hlavne.

Nie...velmi nestastna