icon

Stratili ste už niekedy peniaze? Ako sa s tým vyrovnať?

25. apr 2026

Ja som dnes bola a dcérou na pohotovosti a cestou domov,sme bolirv lekárni.Az dona som zistila,ze som stratila mensi obnos peňazí 😭A neviem ci ori vystupovaní,alebo mi spadli v taxíku...🥹
Citim sa ako neschopná,unavena,zariven zlostim sa na seba a he mi to ľúto 😭😭
Zažili ste už niečo podobné?

Strana
z3
anonym_c1c007
26. apr 2026

@anonym_autor ja som po nočnej vyberala peniaze z bankomatu, vybrala, peniaze nechala tam a šla do obchodu. Neďaleko stál pán a zrejme to pozoroval. Pri braní košíku v obchode ma osvietilo a vrátila som sa do bankomatu. Peniaze tam našťastie boli, aj pán obdaleč sa usmieval. Inak som nestratila. Ale, stane sa.

la_dolce_vita
26. apr 2026
@anonym_5afae8

@la_dolce_vita tak to ani, skôr keď je ten človek poctivé a rieši tie nejdeme peniaze. Potom im v banke povedali moje meno a adresu ,či síce nemali, ale oni uprosili, lebo mi veľmi chceli prísť osobne poďakovať aj s veľkou fľašou domaceho medu. Skoro ma vyobjimali od vďaky.

@anonym_5afae8 ty si vzacna vynimka... Vacsinou je to naozaj passe, sama robim v banke a mam s tym skusenosti. Ak to nenajde poctivy clovek, sanca je nulova vypatrat, kto si tie peniaze zobral.

anonym_5afae8
26. apr 2026
@la_dolce_vita

@anonym_5afae8 ty si vzacna vynimka... Vacsinou je to naozaj passe, sama robim v banke a mam s tym skusenosti. Ak to nenajde poctivy clovek, sanca je nulova vypatrat, kto si tie peniaze zobral.

@la_dolce_vita ďakujem 💗

autor
26. apr 2026
@marca12

Netrap sa,su to len peniaze,ktore boli aj budu. Kazdeho to zamrzi,ale nevenuj smutku privela casu.

@marca12 ďakujem 🥹

marca12
26. apr 2026
@anonym_c1c007

@anonym_autor ja som po nočnej vyberala peniaze z bankomatu, vybrala, peniaze nechala tam a šla do obchodu. Neďaleko stál pán a zrejme to pozoroval. Pri braní košíku v obchode ma osvietilo a vrátila som sa do bankomatu. Peniaze tam našťastie boli, aj pán obdaleč sa usmieval. Inak som nestratila. Ale, stane sa.

@anonym_c1c007 Toto sa aj mne stalo. V rychlosti som vyberala peniaze,utekala k zubarovi a ked som isla platit u zubara,penazenka prazdna. Bolo to tusim 150€. Velmi som bola nestastna,lebo to bolo v case,ked sme potrebovali kazdy cent. Nastastie sa nasiel dobry clovek,ktory odniesol do banky a peniaze mi pripisali naspat na ucet.

anonym_82575c
26. apr 2026
@la_dolce_vita

@anonym_5afae8 ano, ale ten clovek nemusi vyberat. Moze len prist, zobrat peniaze a odist. Hocikto okoloiduci. Bol by blby, ak by vyberal. Nie je sanca zistit, o koho ide a poctivych ludi je malo.

@la_dolce_vita je nahratý na bankomatovej kamere, ak sa objaví jeho tvár v TV správach niekto ho môže spoznať

majlo1234
26. apr 2026

Velky obnos nikdy, ale ako decko v prime na gympli som zabudla v kniznici penazenku. Ked som sa vratila, uz tam nebola. Bolo to v casoch, ked este neboli mobily. Penazenka sa nasla, s pomocou policie😂 avsak peniaze v nej neboli. Neviem preco som nikoho nepoprosila o peniaze na listok na autobus, ale sla som peso 5 km po tme. Bohaca, doteraz si to pamatam ako hrozny stres a strach

anonym_a08f1c
26. apr 2026
@la_dolce_vita

@anonym_66d6ef bohuzial nemas pravdu a je to presne naopak. Banka to sice presetri, na kamere je nejaky clovek, ale nemaju ho ako identifikovat. Nie kazdy bankomat peniaze vtiahne spat, cize smola, peniaze su fuč.

@la_dolce_vita ja som zabudla peniaze v bankomate minulý rok 200€ zavolala na políciu prišla hliadka pozreli záznamy za hodinku už priniesli slečinku aj s mojimi 200€.Mala akurát tak kopu problémov

anonym_ed94c1
26. apr 2026

Ja som takto nasla v bankomate 1000e ešte pred touto drahotou, takže naozaj veľký peniaz...odniesla som okamžite do banky, tak snáď sa dotyčný potešil...

anonym_b8a2c7
27. apr 2026

Milacikk ja ti poviem.takto.
Mna viac trapilo ze som dala zalubena hajzlikovi bez zodpovednosti na cigarety a na nic co si nevazil a robil zomna pohotovost ani tankovat ani nic, obycajnemu chrapunovi, a nevratil ich nakolko sama nemam, ach ako to ze by som JA STRATILA, v tomto pripade sa mozes na seba poucit. Kontrolpu do buducna. A je to iné lebo ty si to neurobila naschval vedome... ODPUST SI. je to v poriadku.....nehnevaj sa na seba , stava sa fakt horsie. Dieta behne pod auto a iné skarede veci, havarie atd. Nevypnuty sporak, atd. Ale hlavne sa neboj si prepacit asi sa hnevas na seba, nehnevaj. 🙂 pekny den

karolinakr
28. apr 2026
@anonym_98431c

Ešte keď boli slovenské koruny bola som v Poľsku na trhu bolo vtedy veľa ľudí tam. Niekto mi ukradol peňaženku s kabelky a v nej asi 3000 sk. Bola som moc smutná s toho. Dosť dlho to bolelo a nikdy som na to nezabudla, pretoze to boli ťažko zarobené peniažky. Nič som vtedy v Poľsku nekupila. 😥 Nezabudnem ako som plakala a bola smutná. 😥

@anonym_98431c v Bratislave funguje banda zlodejov, okradaju turistov, hanbim sa jak pes
Bola som svedkom kradeže v 17, ako taky idiot nič som nepovedala, dnes by som cirkus narobila, žeby ich vystrelo na mieste

karolinakr
28. apr 2026
@anonym_96e9d9

@anonym_autor no stratila alebo zmizli..keď som sa vydávala, tak sme vyzbierali okolo 3000 EUR a nechala som ich na stoličke a zmizli..mužovi som to nikdy nepovedala.On to neriešil , vtedy sme mali veľa peňazí.On ani o takom zvyku nevedel..teraz keď som stratila 50 EUR tak riadne chýbali, mrzelo ma to.Mame zlu finančnú situácii.Ale moja chyba, lebo väčšinou platím kartou a vybrala som dcére peniaze a dala len do bundy a možno vypadli??

@anonym_96e9d9 fakt uz niekto nema chrbtovu kost okradnut nevestu

karolinakr
28. apr 2026

poviem takto - našla som xy peňaženiek, všetky som vratila na adrese podla občianskeho a vodičaku, jednemu Indovi s frajerkou som vratila mobil, ked mu vypadol v OC.. mne nevratil nikdy nikto nič..

Strana
z3