Stratili ste už niekedy peniaze? Ako sa s tým vyrovnať?
Ja som dnes bola a dcérou na pohotovosti a cestou domov,sme bolirv lekárni.Az dona som zistila,ze som stratila mensi obnos peňazí 😭A neviem ci ori vystupovaní,alebo mi spadli v taxíku...🥹
Citim sa ako neschopná,unavena,zariven zlostim sa na seba a he mi to ľúto 😭😭
Zažili ste už niečo podobné?
@la_dolce_vita tak to ani, skôr keď je ten človek poctivé a rieši tie nejdeme peniaze. Potom im v banke povedali moje meno a adresu ,či síce nemali, ale oni uprosili, lebo mi veľmi chceli prísť osobne poďakovať aj s veľkou fľašou domaceho medu. Skoro ma vyobjimali od vďaky.
@anonym_5afae8 ty si vzacna vynimka... Vacsinou je to naozaj passe, sama robim v banke a mam s tym skusenosti. Ak to nenajde poctivy clovek, sanca je nulova vypatrat, kto si tie peniaze zobral.
@anonym_5afae8 ty si vzacna vynimka... Vacsinou je to naozaj passe, sama robim v banke a mam s tym skusenosti. Ak to nenajde poctivy clovek, sanca je nulova vypatrat, kto si tie peniaze zobral.
@la_dolce_vita ďakujem 💗
Netrap sa,su to len peniaze,ktore boli aj budu. Kazdeho to zamrzi,ale nevenuj smutku privela casu.
@marca12 ďakujem 🥹
@anonym_autor ja som po nočnej vyberala peniaze z bankomatu, vybrala, peniaze nechala tam a šla do obchodu. Neďaleko stál pán a zrejme to pozoroval. Pri braní košíku v obchode ma osvietilo a vrátila som sa do bankomatu. Peniaze tam našťastie boli, aj pán obdaleč sa usmieval. Inak som nestratila. Ale, stane sa.
@anonym_c1c007 Toto sa aj mne stalo. V rychlosti som vyberala peniaze,utekala k zubarovi a ked som isla platit u zubara,penazenka prazdna. Bolo to tusim 150€. Velmi som bola nestastna,lebo to bolo v case,ked sme potrebovali kazdy cent. Nastastie sa nasiel dobry clovek,ktory odniesol do banky a peniaze mi pripisali naspat na ucet.
@anonym_5afae8 ano, ale ten clovek nemusi vyberat. Moze len prist, zobrat peniaze a odist. Hocikto okoloiduci. Bol by blby, ak by vyberal. Nie je sanca zistit, o koho ide a poctivych ludi je malo.
@la_dolce_vita je nahratý na bankomatovej kamere, ak sa objaví jeho tvár v TV správach niekto ho môže spoznať
Velky obnos nikdy, ale ako decko v prime na gympli som zabudla v kniznici penazenku. Ked som sa vratila, uz tam nebola. Bolo to v casoch, ked este neboli mobily. Penazenka sa nasla, s pomocou policie😂 avsak peniaze v nej neboli. Neviem preco som nikoho nepoprosila o peniaze na listok na autobus, ale sla som peso 5 km po tme. Bohaca, doteraz si to pamatam ako hrozny stres a strach
@anonym_66d6ef bohuzial nemas pravdu a je to presne naopak. Banka to sice presetri, na kamere je nejaky clovek, ale nemaju ho ako identifikovat. Nie kazdy bankomat peniaze vtiahne spat, cize smola, peniaze su fuč.
@la_dolce_vita ja som zabudla peniaze v bankomate minulý rok 200€ zavolala na políciu prišla hliadka pozreli záznamy za hodinku už priniesli slečinku aj s mojimi 200€.Mala akurát tak kopu problémov
Ja som takto nasla v bankomate 1000e ešte pred touto drahotou, takže naozaj veľký peniaz...odniesla som okamžite do banky, tak snáď sa dotyčný potešil...
Milacikk ja ti poviem.takto.
Mna viac trapilo ze som dala zalubena hajzlikovi bez zodpovednosti na cigarety a na nic co si nevazil a robil zomna pohotovost ani tankovat ani nic, obycajnemu chrapunovi, a nevratil ich nakolko sama nemam, ach ako to ze by som JA STRATILA, v tomto pripade sa mozes na seba poucit. Kontrolpu do buducna. A je to iné lebo ty si to neurobila naschval vedome... ODPUST SI. je to v poriadku.....nehnevaj sa na seba , stava sa fakt horsie. Dieta behne pod auto a iné skarede veci, havarie atd. Nevypnuty sporak, atd. Ale hlavne sa neboj si prepacit asi sa hnevas na seba, nehnevaj. 🙂 pekny den
Ešte keď boli slovenské koruny bola som v Poľsku na trhu bolo vtedy veľa ľudí tam. Niekto mi ukradol peňaženku s kabelky a v nej asi 3000 sk. Bola som moc smutná s toho. Dosť dlho to bolelo a nikdy som na to nezabudla, pretoze to boli ťažko zarobené peniažky. Nič som vtedy v Poľsku nekupila. 😥 Nezabudnem ako som plakala a bola smutná. 😥
@anonym_98431c v Bratislave funguje banda zlodejov, okradaju turistov, hanbim sa jak pes
Bola som svedkom kradeže v 17, ako taky idiot nič som nepovedala, dnes by som cirkus narobila, žeby ich vystrelo na mieste
@anonym_autor no stratila alebo zmizli..keď som sa vydávala, tak sme vyzbierali okolo 3000 EUR a nechala som ich na stoličke a zmizli..mužovi som to nikdy nepovedala.On to neriešil , vtedy sme mali veľa peňazí.On ani o takom zvyku nevedel..teraz keď som stratila 50 EUR tak riadne chýbali, mrzelo ma to.Mame zlu finančnú situácii.Ale moja chyba, lebo väčšinou platím kartou a vybrala som dcére peniaze a dala len do bundy a možno vypadli??
@anonym_96e9d9 fakt uz niekto nema chrbtovu kost okradnut nevestu
poviem takto - našla som xy peňaženiek, všetky som vratila na adrese podla občianskeho a vodičaku, jednemu Indovi s frajerkou som vratila mobil, ked mu vypadol v OC.. mne nevratil nikdy nikto nič..

@anonym_autor ja som po nočnej vyberala peniaze z bankomatu, vybrala, peniaze nechala tam a šla do obchodu. Neďaleko stál pán a zrejme to pozoroval. Pri braní košíku v obchode ma osvietilo a vrátila som sa do bankomatu. Peniaze tam našťastie boli, aj pán obdaleč sa usmieval. Inak som nestratila. Ale, stane sa.