Stratili ste už niekedy peniaze? Ako sa s tým vyrovnať?
Ja som dnes bola a dcérou na pohotovosti a cestou domov,sme bolirv lekárni.Az dona som zistila,ze som stratila mensi obnos peňazí 😭A neviem ci ori vystupovaní,alebo mi spadli v taxíku...🥹
Citim sa ako neschopná,unavena,zariven zlostim sa na seba a he mi to ľúto 😭😭
Zažili ste už niečo podobné?
@anonym_autor áno ale takú čiastku, že by to veľmi bolelo
@katica06 ci je to vela alebo málo,cloveka to myslim zamrzí....ja si to stale prehravam v hlave a na daný moment mám úplnú tmu 🥹🥹🥹
Raz som vybrala z bankomatu 150 eur a pravdepodobne som ich tam nechala. Kym som zistila, ze peniaze nemam, ubehli viac ako 2h. A uz to nemalo zmysel riesit. Raz ked este boli slovenske koruny mi ukradli penazeku, s dokladmi a peniazmi a mala som tam 3500 SKK, plus stravne listky. Najviac ma trapili tie doklady.
@anonym_605678 🥹🥹🥹
@anonym_autor Raz som nechala peňaženku,ešte v časoch, keď sa nájomné platilo šekom na pošte,nechala som ju v telefónnej búdke.Bolelo to o to viac, že mi v neďalekej predajni textilu povedala majiteľka, že ju našli chlapci z neďalekej školy a ona im povedala, že majiteľ bude hľadať,aby dali peňaženku do neďalekých potravín,lebo tam sa premelie veľa ľudí, určite aj majiteľ sa príde pýtať.. Prišla som do potravín a tam, kým mi jedna predavačka povedala po opise peňaženky a bankoviek v nej, že áno, mám to u vedúcej, vedúca mi povedala, že už si peniaze vyzdvihla moja sestra.Podotykam,ja sestru nemám
@anonym_autor ano, este davno ked som bola studentka som stratila obnos asi 100 Eur, pre mna v tom obdobi znacna suma. Velmi som sa kvoli tomu trapila a vycitala si ako som mohla byt tak sprosta. Teraz, 20 rokov neskor, viem ze som sa nemala nechat tym trapit, tak to poradim ja Tebe
@anonym_autor Jej, toto poznám až príliš. Pohotovosť s dieťaťom = mozog vypne všetko ostatné, riešiš len ju. Nie si neschopná, si mama v strese a únave. Mne takto vypadlo 50 € v lekárni a týždeň som sa hnevala na seba. Je to v poriadku cítiť sa blbo, ale nerobí to z teba zlú mamu. Objímam, hlavne že je dcérka v poriadku. 🤍
Ja nie, keďže v peňaženke som nenosila nikdy toľko peňazí a teraz mám už len kartu a fakt len drobné. A platiť platím už s tel
Ale mojej kolegyni sa stalo že stratila klientovi 150e pri nákupe. Nejak jej to muselo vypadnúť akurát šli žiaci z neďalekej školy tam do obchodu jeden z nich určite schmatol a kolegyňa az pri pokladni zbadala. Teda hľadať uz bolo neskoro. Zaplatila zo svojich ale peniaze dostala naspäť z firemného poistenia
Jasné stratila veľa krát aj veľa krát našla 😃
A naj bolo ,keď som išla na výlet a stratila 50€ niekde asi v reštaurácii
Ked som sa vratila z výletu, kúpila som si žreb....a tam 50€...😅nikdy som nič nevyhrala az na tú situáciu
Nestratila, ale raz som požičala spolužiakovi na vš, lebo že nemá peniaze a nemá sa ako dostať domov. Keďže som mala len väčší peniaz ako pýtal, dala som mu.
Keďže ich dlhšiu dobu nevracal, bola som zvedavá kde je problém. Pred všetkými ma vysmial že chcem vrátiť peniaze. Samozrejme nevrátil. Odvtedy nepožičiavam.
Dávnejšie som stratila 30 Eur, malá suma. Ale bolo to v čase mojej mladosti, keď som otáčala pomaly každý cent a prišla som o ne vlastnou hlúposťou. Bola som na seba nahnevaná pekne dlho. Pred týždňom som v obchode nechala chlieb. Čo ti poviem, serie ma aj ten. 😀
Nam raz ukradli penazenku so 700€ a po 5 rokoch mi ukradli mobil a penazenku so 150€. Aj ked sme v 1.pripade priniesli fotky aj video pachatelov (z kamier), nakolko nebolo vidiet priamo ako kradnu, neboli stihani. Vraj by im nic nedokazali.
Casom clovek zabudne, treba si povedat, ze nic nie je take zle, aby nemohlo byt horsie...
@anonym_autor pri bankomate na internate mi raz vypadlo 50 eur.zhodou okolnosti moja.kamoska.nasla v ten den pri tom istom bankomate 50 eur..nikdy mi ich nedala,co uz..
@anonym_autor Jej, toto poznám až príliš. Pohotovosť s dieťaťom = mozog vypne všetko ostatné, riešiš len ju. Nie si neschopná, si mama v strese a únave. Mne takto vypadlo 50 € v lekárni a týždeň som sa hnevala na seba. Je to v poriadku cítiť sa blbo, ale nerobí to z teba zlú mamu. Objímam, hlavne že je dcérka v poriadku. 🤍
@laura19102 ďakujeme 😭😭😭💔🙏
Ja som si naivne myslela,ze mi trochu pomôže,ak mi niekto napíše ze zazil niečo podobné,ze v yom proste nie som sama....😭😭ale nepomáha....a dcérka je taka chorá 😭😭😭😭💔som na seba nahnevaná a neviem si to odpustiť 😭
Ja som si naivne myslela,ze mi trochu pomôže,ak mi niekto napíše ze zazil niečo podobné,ze v yom proste nie som sama....😭😭ale nepomáha....a dcérka je taka chorá 😭😭😭😭💔som na seba nahnevaná a neviem si to odpustiť 😭
@anonym_autor
Dcéra potrebuje aby si bola ok a nie kvôli peniazom bola nešťastná
Ešte keď boli slovenské koruny bola som v Poľsku na trhu bolo vtedy veľa ľudí tam. Niekto mi ukradol peňaženku s kabelky a v nej asi 3000 sk. Bola som moc smutná s toho. Dosť dlho to bolelo a nikdy som na to nezabudla, pretoze to boli ťažko zarobené peniažky. Nič som vtedy v Poľsku nekupila. 😥 Nezabudnem ako som plakala a bola smutná. 😥
Moja mamka je z troch sestier. Vychovávala ich babka sama. Vtedy sa dostávali výplaty na ruku. Babka si ich odložila do skrinky pod noviny. Nemali peniaze na rozdávanie a babka im vždy dala peniaze na nákup kde kúpili chlieb maslo mlieko a take základne potraviny, takže všetko rozratane na korunu.
Mamka mali v škole zber papiera a tak zobrala všetok papier z domu vo našla a odniesli do zberu papiera. Bohužiaľ aj s babkinou výplatou.
Babka keď zistila že doma nie sú ani noviny ani peniaze bol to strašný problem. Šli do školy prehrabávať sa v kontajneri na papier. Ani neviem či to vtedy našli sle myslím že nie a babka bola v koncoch sama na 3 deti a bez výplaty na celý mesiac
@anonym_autor zamrzí ale sú to len peniaze. Sústredila si sa na podstatné veci - zohnať pomoc pre dcéru, nevyčítaj si to tak. Každý robí chyby. Nestratila som ale raz mi ukradli zo šatne 30 eur, bolo to na strednej škole a bežne som peniaze nenosila tak som si neuvedomila, že ich tam nechávam. No a keď som sa vrátila už boli preč.
Tiez som zabudla v bankomate nedavno 80 e, ponahlala som sa ku kadernicke a to som vzdy tvrdila, ze mne bankarke sa to nikdy nemoze stat 🙂. Na trhoch ma tiez okradli ako studentku, musela som ist domov stopom. Synovi na vyske ukradli v elektricke celu vyplatu a stravenky na cely mesiac. Bolo mi ho luto, ale clovek sa pouci a uz si dava sakra pozor.
Nikdy som nestratila väčší obnos peňazí. Nanajvýš mi vypadli z vrecka nejaké drobné. V dnešnej dobe už nemám aké peniaze stratiť. Hotovosť nenosim, všade platím hodinkami, z bankomatu som naposledy vyberala možno pred 15 a viac rokmi, takže tam tiež nemám čo zabudnúť a odopnuť mi hodinky z ruky nie je ľahké a ku karte sa po odopnutí aj tak nedostanú. V dnešnej dobe nevidím dôvod behať s hotovosťou, takže je vylúčené, aby som ju stratila. Treba začať platiť bezhotovostne, o jednu starosť menej.
@anonym_autor inak sa spytam - nikdy si ziadne peniaze nenasla? Lebo ja hej. Ziadne velke sumy, 1-2€
A tak ako som nieco stratila, tak som aj ine nasla.
Co ma mrzi je strata zlateho prstena od mamy.
Mne ukradli. Ale necítim sa kvôli tomu nijak zle. Sú to len peniaze. Hlavne, že sme zdraví.
aka suma to bola
to ze mas hmlu je normalne, mala si stres o dieta
mna okradli - 30 euro, OP, Zdravotak...
@anonym_autor inak sa spytam - nikdy si ziadne peniaze nenasla? Lebo ja hej. Ziadne velke sumy, 1-2€
A tak ako som nieco stratila, tak som aj ine nasla.
Co ma mrzi je strata zlateho prstena od mamy.
@sissy27 nie nenašla
aka suma to bola
to ze mas hmlu je normalne, mala si stres o dieta
mna okradli - 30 euro, OP, Zdravotak...
@anonym_c5ab83 bolo to 50€ a je mi to nesmiernej ľúto, lebo viem,ze je to moja vina.
Placem nad tym a je mi to ľúto,som nahnevaná na seba,ale uz s rym nic neurobím.Kiezby ich nasiel niekto,kto ich využije dobre a rozumne,alebo niekto kto ich ozaj potrebuje.
Stratila som/ukradli mi (ani neviem) celú peňaženku s asi 60€, ešte na strednej, vtedy pre mňa obrovský peniaz, akurát som si išla kupovať električenku, preto som toľko mala pri sebe... zamrezlo aj kvôli peniazom, ale najviac ma štvalo, že treba nové doklady vybavovať a kopa spomienok s frajerom v podobe vstupeniek a nejakých fotiek z automatu, ktoré som tam mala odložené 😀... ale kým sa nič horšie nestalo, dnes je to už len hlúpa príhoda... máš toho teraz asi proste veľa a doľahlo to na teba
Raz som vybrala z bankomatu 150 eur a pravdepodobne som ich tam nechala. Kym som zistila, ze peniaze nemam, ubehli viac ako 2h. A uz to nemalo zmysel riesit. Raz ked este boli slovenske koruny mi ukradli penazeku, s dokladmi a peniazmi a mala som tam 3500 SKK, plus stravne listky. Najviac ma trapili tie doklady.
@anonym_605678 ty si ale fakt blba, ved si to mala riesit v banke, 99% zabudnutych penazi sa vrati majitelom, lebo niektore bankomaty vtahuju hotovost dnu, alebo sa este vzdy najdu slusni ludia, ktori peniaze odovzdaju