Sú Slováci až tak neprajní a škodoradostní?
Je slovač až tak neprajná a škodoradostná?
Potrebujem sa asi iba vyžalovať . Auto mám v servise , deti choré akurát teraz. Tak som poprosila mu aby dozrela na deti a cestou sem vybrala lieky z lekárne. Mama má 70+, je ztp, má kartičku vždy vyloženú ako treba, zastala na vyhradenom mieste v lekárni vybrala lieky zobrala ešte deťom ovocie a kým sa dostala k autu už tam mala policajtov, niekto ju nahlásil , že parkuje neoprávnene na vyhradenom mieste. Samozrejme všetko bolo v poriadku, ale mama bola už v omeškaní. Žene s chorým srdcom spôsobiť stres, sa to stalo iž pár krát. Aj ja som sa musela opravedlnovať , mala som mať v presne určenom čase call zo zahraničia, a kľud.
Už sa mi stalo že som zastala pred vlastnou garažou a ďalšia,, dobrá duša,, ma nahlásila že blokujem východ z garáže vždy sa to stane keď sa človek najviac ponáhľa.
@anonym_1e9a5c to ma nenapadlo že toto je vzorka slovákov 😀
@anonym_329ffa samozrejme,ved vhodna aj do clankov.
Mozno keby vacsina slovakov nesrala na zakazy, prikazy, predpisy, neparkovala po chodnikoch a na vyhradenych niestach, nejazdila ako kus 💩, nemali by ludia pocit, ze je treba nieco nahlasovat.
@anonym_autor v nemecku je to národným športom (Anzeige) udavanie. Normálne chpdia po meste s metrom v ruke a merajú ci náhodou auto netrci 2 cm do cesty a už telefonát na políciu. Co sa nas Slovákov týka, my dávame len to co sme dostali... Ak povies, ze fajcis a pijes 1 pivo denne tak každý mlčí ale ked povies, ze chodíš behať ráno o 5 tak hneď je každý ortopéd a straší, ze o 10 rokov prides o kolená.... Väčšinou je to individuálne od konkrétneho človeka. Vo všeobecnosti by som slovensko zhrnula tým vtipom : chlapík chytí zlatú rybku a ta mu klasicky plní 3 priania 1.Nový dom, 2. Luxusné auto a pri tretom slovak hovorí, ze sused má veľké vypasene prasa.. Rybka mu skočí do reči či aj on chce také a slovak na to nie nie ja chcem aby mu zdochlo😂
@anonym_autor ja myslím , že skôr chvastúni, povyšovanie je veľmi trendy, čo všetko mám ....
@anonym_bc6980 keď dáš veľa peňazí za auto, tak by si aj chápala, prečo tam parkujú, lebo nik nechce prísť z obchodu a mať doťukané, doškreté auto, kvôli tým, čo parkovať nevedia.
@anonym_a8d946 ale to nikoho nezaujíma, tak nech si ho vystavia v obývačke. Nemá čo parkovať na vyhradených miestach a nech má auto už aké len chce. Lebo nás ostatných nemrzí, keď nám niekto tukne do auta a nemusíme mať mercedes a čo ako máme robiť? Všetci parkovať v zákazoch? Načo potom tie obmedzenia sú?

@anonym_329ffa staci prist sem,asi chodis na mk velmi malo,ze???
@anonym_1e9a5c to ma nenapadlo že toto je vzorka slovákov 😀