icon

Sú tetovania spojené so vzdelaním?

Dnes o 08:23

Dobrý deň, hľadám istú spojitosť medzi tetovaním či estetickými úpravami tela v prepojení na dosiahnuté vzdelanie. Máte niektorá dosiahnuté vzdelanie druhého stupňa vysokej školy s titulmi (Mgr.Ing., MUDr., MdDr., MVDr. ) a zároveň tetovanie, alebo estetickú úpravu tela?

Strana
z5
anonym_3fb55e
Dnes o 08:36

Mam VS vzdelanie, III. stupeň a mam estetickú úpravu tela
Tetovanie nie, hnusi sa mi

autor
Dnes o 08:38
@anonym_3fb55e

Mam VS vzdelanie, III. stupeň a mam estetickú úpravu tela
Tetovanie nie, hnusi sa mi

@anonym_3fb55e Dakujem.

anonym_bb5683
Dnes o 08:38

ano mám a mám tetovaní 8 🙂

biba_18
Dnes o 08:39

😒 mám aj jedno aj druhé. počet rovnaký ako anonym nado mnou ...

anonym_c06a55
Dnes o 08:40

Mám titul Ing a PhD a nemám ani jedno tetovanie, ani jeden piercing apd. Príde mi to na ľuďoch nad 50r vtipné až smiešne. A tak som rozmýšľala, keď som mala 25.

autor
Dnes o 08:41
@biba_18

😒 mám aj jedno aj druhé. počet rovnaký ako anonym nado mnou ...

@biba_18 ale je ti jasné že hejtovanie na MK nieje vzdelanie?

biba_18
Dnes o 08:42

máš to trošku pomýlené. ale nevadí ...

autor
Dnes o 08:42
@anonym_c06a55

Mám titul Ing a PhD a nemám ani jedno tetovanie, ani jeden piercing apd. Príde mi to na ľuďoch nad 50r vtipné až smiešne. A tak som rozmýšľala, keď som mala 25.

@anonym_c06a55 Ďakujem za tvoj názor a nielen že ho zdieľam no i skoro všetko mame spoločne.

brrunetkaa
Dnes o 08:43

Moja najlepšia kamarátka ma aj mgr aj phd a ma testovaní asi 5 ak nie viac.

anonym_ded756
Dnes o 08:43

@anonym_autor ja mám titul, Ing. A mám lekára, chirurg, celé ruky aj krk. Viac som nevidela 😊 Manžel nemá VS, tetovanie má. Sestra VS má, tetovaní má viac po tele. Bratia nemajú titul, tetovania majú. Veľa šťastia 😊

maranta_leuconeura
Dnes o 08:44

Mam vzdelanie a nemam tetovanie, lebo sa mi to nepaci, ale ked sa teraz zamyslim, tak vsetci kamosi, o ktorych viem, ze maju tetovanie, maju aj Mgr/Ing 😃 ale podla mna to bude skor socialnou (vzdelanou) skupinou, v ktorej sa pohybujem a tetovania sa nejak pritrafili 😉

viestta
Dnes o 08:46

Mame tetovaneho zubara, sesternica je Ing. a tiez ma tetovanie, mala som Ing. kolegov, dokonca jeden bol RNDr a dalsi Mgr., ti tiez mali tetovanie. Ale poznam aj netetovanych s VS vzdelanim, rovnako netetovanych, ktori skoncili odbornu skolu bez maturity.

autor
Dnes o 08:50
@viestta

Mame tetovaneho zubara, sesternica je Ing. a tiez ma tetovanie, mala som Ing. kolegov, dokonca jeden bol RNDr a dalsi Mgr., ti tiez mali tetovanie. Ale poznam aj netetovanych s VS vzdelanim, rovnako netetovanych, ktori skoncili odbornu skolu bez maturity.

@viestta A tvoje najvyššie dosiahnuté vzdelanie či titul a vzťah k tetovaniu?

anonym_854806
Dnes o 08:51

obaja s manželom JUDr., Ing. aj Ph.D., ani jeden žiadne tetovanie, piercing a pod. Nám sa to vyslovene hnusí. Ale máme veľmi veľa spolužiakov a kolegov s rovnakým vzdelaním, ktorí majú všetko možné😉 Rovnako tak poznáme x ľudí, ktorí nemajú vysokoškolské vzdelanie a sú potetovaní od hora až dole, a aj takých, ktorí zdieľajú náš názor na toto👍

viestta
Dnes o 08:52
@anonym_autor

@viestta A tvoje najvyššie dosiahnuté vzdelanie či titul a vzťah k tetovaniu?

@anonym_autor to je moja sukromna vec, aj vzdelanie aj to ci mam alebo nemam.
Vztah k tetovaniu: Kazdy nech robi ako sam uzna za vhodne, mna to neovplyvnuje, tak sa do toho nestaram.

alenka58
Dnes o 08:54

s VŠ to nemá nič spoločné, v rodine sme smes VŠ rôznych smerov a nikto nemá tetovanie, ani nás to nenapadne dať si spraviť, ale spolužiaci zo škôl majú viacerí, je to ich vec

oceanahory
Dnes o 08:54

@anonym_autor Nehladaj zbytocnu suvislost tam, kde nie je. Nema to absolutne nic spolocne s dosiahnutym vzdelanim, je to jednoducho vec vkusu. 🤷
Tetovanie ma aj Jozo z krcmi so zakladnou skolou, ale mame aj komplet potetovaneho chirurga v nasej nemocnici alebo aj napr. manzelova sesternica, ktora ukoncila 3 rozne VS (z toho je jedna pravnicka a druha prekladatelstvo, tretia ani neviem 😅..) s tetovanim a piercingami v jazyku a pupku 🥴.

anonym_2e4a7f
Dnes o 08:55

skôr je to spojené s vekom. Myslím že vek. kat. nad 55+ už tetovanie moc neobľubuje.
Keby som mala 20 - 25, možno by som si aj dala.
Dcéra študentka LF nemá, ale jej spolužiačka a kámoška zo školy má ich viac.

martinmmartin
Dnes o 08:56

@anonym_autor Otazka je zle polozena. So vzdelanim tu daleko nezajdes lebo vzdelanie v dnesnej dobe dokaze mat kde kto a nieje vysadou vynimocnych.

Tetovanie je podla mna znackou jednoduchosti , pohldnosti , a podvedomou tuzbou vyniknut , oddelit sa od masy, ale vo vnutry zaroven vies ze sa ti to inak tazko podari.

Zvolis tetovanie ktore ti stlaci tento "gombik" , nic nemusis na sebe a svojej osobnosti rozvijat , nic nove sa nemusis ucit a bum - hned si unikat a stalo ta to chvilu posediet u tatera a vybrat si obrazok.

sisska96
Dnes o 08:57

Mám druhý stupeň aktuálne robím 3 stupeň a nemám ani jedno a zatiaľ ani neplánujem

oceanahory
Dnes o 08:58
@martinmmartin

@anonym_autor Otazka je zle polozena. So vzdelanim tu daleko nezajdes lebo vzdelanie v dnesnej dobe dokaze mat kde kto a nieje vysadou vynimocnych.

Tetovanie je podla mna znackou jednoduchosti , pohldnosti , a podvedomou tuzbou vyniknut , oddelit sa od masy, ale vo vnutry zaroven vies ze sa ti to inak tazko podari.

Zvolis tetovanie ktore ti stlaci tento "gombik" , nic nemusis na sebe a svojej osobnosti rozvijat , nic nove sa nemusis ucit a bum - hned si unikat a stalo ta to chvilu posediet u tatera a vybrat si obrazok.

@martinmmartin Esteze mas univerzlanu odpoved za kazdeho...urcite vsetcia, co maju tetovanie ho maju z tohto jedineho dovodu 👍🥴. Jednoduche je skor tvoje zmyslanie.

anonym_a77fab
Dnes o 08:59

@martinmmartin A co ti, ktori maju tetovania zakryte. Podla tvojej teorie, chcu vyniknut tiez?

martinmmartin
Dnes o 09:00
@anonym_a77fab

@martinmmartin A co ti, ktori maju tetovania zakryte. Podla tvojej teorie, chcu vyniknut tiez?

@anonym_a77fab Ano , citia sa vynimocne vo svojej hlave a nic moc ich to nestalo - tento pocit casom otupuje a preto ides dalej a dalej a viac a viac - kolko ludi poznas co ostali pri jednej kerke cely zivot?
Ono to nieje iba o tom co ukazujes von ale aj o tom co si dokazujes sama sebe .

nikoletta1712
Dnes o 09:01

@anonym_autor Nemám vysokoškolský titul, mám 7 malých tetovaní, piercing len v uchu - mám viac dierok…
Páči sa mi tetovanie na mužoch…Hoc aj celé telo bez ohľadu na titul…

maranta_leuconeura
Dnes o 09:01
@martinmmartin

@martinmmartin toto asi plati v pripade viditelnych tetovani teda na rukach, nohach, krku, tvari (😬). Ale ,,tuzba vyniknut", ked ma niekto tetovanie na mieste, ktore je bezne skryte? Asi tazko. Viacmenej moji kamosi maju tetovania z dovodov: bud sa im pacil vzor alebo to pre nich nieco viac znamena alebo chceli mat na sebe pracu konkretneho tatera, co je vlastne ako by si si kupil obraz oblubeneho maliara.

oceanahory
Dnes o 09:03
@martinmmartin

@anonym_a77fab Ano , citia sa vynimocne vo svojej hlave a nic moc ich to nestalo - tento pocit casom otupuje a preto ides dalej a dalej a viac a viac - kolko ludi poznas co ostali pri jednej kerke cely zivot?

@martinmmartin Ja mam tetovanie, jedno jedine. Je to podpis mojho stareho otca, je to spomienka, nieco co mi robi radost, kedykolvek sa na to tetovanie pozriem. Prosim vysvetli mi, ako chcem s tymto tetovanim vyniknut a preco sa citim kvoli danemu tetovaniu viacej vynimocne? 😅

michaela329
Dnes o 09:03

@anonym_autor VŠ II. stupeň a mám oboje. Tetovanie je na členku, spomienka na moje bábätká, ktoré tu nemohli prísť. Jemné nezábudky - všimnúť si ho všimne len fakt pozorný človek.

anonym_a77fab
Dnes o 09:04
@martinmmartin

@martinmmartin Ty sa citis vynimocne ked tu davas tieto akoze mudre myslienky. Osobne tetovanie nemam. Ale som presvedcena, ze pravdu nemas. Na to su ludia prilis rozni.

biba_18
Dnes o 09:04

@oceanahory no lebo máš tetovanie! 😂

biba_18
Dnes o 09:06

@martinmmartin ja osobne sa kvôli tetovaniu určite výnimočná necítim byť 😂

Strana
z5