Sú ženy, ktoré pijú pivo, odsudzované?
Zdravim,napadlo vám niekedy že niektoré ženy sa hrajú na len chrumkavé že sa zdravo stravuju a bože chráň si dat vino alebo pivo? Mam pocit že už v dnešnej dobe ked si da žena pivo napriklad raz za dva dni tak je alkoholička a celkovo podľa mňa si to aj muži myslia kvôli nastaveniu niektorých žien.Veď jasne nie každemu alkohol chutí,ale prečo sú odsudzovane aj ženy ktoré fakt si dajú pivo raz za pár dni? Vef pivo zase nie je taký alkohol keď je len jedno a neznámena to že taka žena je hneď alkoholička. Čo si o tom myslite? Je taka žena divna pre dnešnu dobu?
@anonym_autor my ideme "na pivko" dnes večer. Ja si dám teda prosecco a ako sa poznám, tak kúpime rovno fľašu. Teším sa na večer s kamoškami, bude zase sranda😉
@anonym_654f7a ako sa dá cvičiť neaktívne...??😉
@tiezjedna pasívne, doma pred telkou si pobicykluješ pár minút a pocvičené :D
@anonym_654f7a bicyklovanie nie je aktivita? Od kedy?
@tiezjedna máš pocit, že keď doma pred telkou dáš nohy na 5 minút do vzduchu a budeš nimi bicyklovať, že je to to aktívne cvičenie ako hodina behu, hodina vo fitku, hodina spinningu apd?
@tiezjedna máš pocit, že keď doma pred telkou dáš nohy na 5 minút do vzduchu a budeš nimi bicyklovať, že je to to aktívne cvičenie ako hodina behu, hodina vo fitku, hodina spinningu apd?
@anonym_654f7a ja som mala na mysli bicyklovanie na stacionárnom, nie nohy v lufte😉
@anonym_654f7a ja som mala na mysli bicyklovanie na stacionárnom, nie nohy v lufte😉
@tiezjedna hej, lebo stacionárny bicykel doma je povinná výbava ku telke v každej domácnosti.
@gabrielkaa Ano taketo vinárske oblasti poznám, mam odtiaľ muza. To ze pijú víno z dvojlitrovej fľaše je pre nich uplne v pohode, lebo čo, však si dorobim tak co by som nepil. To je ich filozofia. To ze maju za cely život vybudovanú fain závislosť, nie je podstatne. Šťastnejší tí, ktorí zostávajú, len pri tom pive. Vela je vsak takých, ktori to este zahustia tvrdím. Žena si vsak musi uvedomiť, ze s chlapom nikdy nebude ťahať v alkohole za jeden povraz, kedze jej mechanizmus metabolizmu alkoholu a toxinov je na úplne inej úrovni, ako u mužov.
@anna777115 Presne tak, žena ma iný metabolizmus, “krehkejší” organizmus a tým aj väčšiu náchylnosť k závislosti. Mne víno chuti, ale zostávam pri 1- 2 pohároch a to sú 1/8.
@anonym_f0032c ten kto nepije pivo ani alkohol tak v krčme určite nesedí. Pozerať na ožranov nie je lákavá ponuka.
@anonym_e11fb4 toto nemyslíš vážne? Ja pivo nepijem, že vôbec. Smrdí mi. A mnohokrát som sedela v krčme s priateľmi a sosala Kofolu. Takže nepila som, sedela som v krčme, teda som podľa teba alkoholik. 🤣🤣🤣
@anonym_autor ak budeš neustále rozmýšľať čo si ostatní ľudia pomyslia tak ani nebudeš žiť. Len budeš mať stres zo všetkého. To nie je život. Ja som extrém ja zasa nepijem vôbec a na nový rok džús a nevadí. Stretla som sa s odcudzovaním že prečo si nikdy nedám ani pohárik, ale kašlem na všetkých čo kto hovorí a čo si kto myslí. Vždy si niekto niečo nájde ak chce. Ľuďom nevyhovieš. Ja mám susedu čo vonku pije pivo každý večer s kamošmi pred bytovkou na lavičke a nahlas s nimi pri tom debatí. Každý večer ju tam vidno s pivami v ruke a nehanbí sa za to.
@anonym_autor ak budeš neustále rozmýšľať čo si ostatní ľudia pomyslia tak ani nebudeš žiť. Len budeš mať stres zo všetkého. To nie je život. Ja som extrém ja zasa nepijem vôbec a na nový rok džús a nevadí. Stretla som sa s odcudzovaním že prečo si nikdy nedám ani pohárik, ale kašlem na všetkých čo kto hovorí a čo si kto myslí. Vždy si niekto niečo nájde ak chce. Ľuďom nevyhovieš. Ja mám susedu čo vonku pije pivo každý večer s kamošmi pred bytovkou na lavičke a nahlas s nimi pri tom debatí. Každý večer ju tam vidno s pivami v ruke a nehanbí sa za to.
@miriam3334 myslim, ze extremy vo vseobecnosti nie su dobre/rozumne. Ale, bohuzial, mnohi sme v niecom "extremisti".

Ja som svojho času vedela vypiť bežne na posedenie 5-8 veľkých pív, Kozel 10tka. Môj rekord bol raz 10 pív od večera od 18.00 do 03.00 ráno. Ale teda už som s tým dávno skončila. Dnes nepijem, nefajčím, stravujem sa zdravo, cvičím aktívne.
@anonym_654f7a ako sa dá cvičiť neaktívne...??😉