icon

Vyhral niekto reálne na Exprese peniaze?

31. aug 2026

Už dva roky sa snažím vyhrať na Exprese peniaze, posielam aj na tie najvyssie balicky zvyhodnené a nic. Viem je to hazard. Chapem konkurencia je velka ale MOJA OTAZKA znie ci poznate niekoho kto tam realne vyhral?

Zucastnujem sa len takych kde sa hrá o 70tis a viac.

2691
31. aug 2026

@anonym_autor nezúčastňuje sa, každý má známych...

slovakia9999
31. aug 2026

@anonym_autor mne je tiež podozrivé že aj keď niekto vyhrá tak napríklad na instagrame kde dávajú video hovoru ani koment nedá keby ja toľko vyhrám tak ďakujem kde sa dá a tiež mi smrdí že často vyhrávajú z Bratislavy

anonym_cf04fe
31. aug 2026

rekonstruujem dom, chodi mi sem vela robit jeden pan, na zaciatku leta vyhral

anonym_046917
31. aug 2026

@anonym_autor nepoznam nikoho, kto robi hazard. Takymi ludmi sa neobklopujem.

anonym_d3c7b5
31. aug 2026

Ja som vyhrala na inom rádiu hmotnú výhru.

anonym_316d8b
31. aug 2026

ja keby vyhrám, nikto o tom nevie. a už vôbec nie niekoho známeho známy..

zojazoja
31. aug 2026

Ano, ja poznám osobne.

autor
31. aug 2026
@anonym_cf04fe

rekonstruujem dom, chodi mi sem vela robit jeden pan, na zaciatku leta vyhral

@anonym_cf04fe a kolko vyhral

autor
31. aug 2026
@anonym_316d8b

ja keby vyhrám, nikto o tom nevie. a už vôbec nie niekoho známeho známy..

@anonym_316d8b veru tiez to poviem len muzovi a nikomu inemu

autor
31. aug 2026
@zojazoja

Ano, ja poznám osobne.

@zojazoja a kolko?

zojazoja
31. aug 2026
@anonym_autor

@zojazoja a kolko?

@anonym_autor jedného kamoša. Však dnes vyhrala nejaka pani 100 litrov.

anonym_75cc8c
31. aug 2026

@anonym_autor ano, ja 100k 🙂

anonym_35e401
31. aug 2026

@anonym_autor vysoké výhry vyhrávajú jedine kamoši a spriaznené osoby. A na este keď netreba ani heslo.
Chcela by som v reáli vidieť to ich "zrebovanie".

chrobak7
31. aug 2026

@anonym_autor Niekedy mám aj ja pochybnosti, či je to reálne alebo nie, ale... myslím, že by to aj mohlo byť reálne.

Žrebujú z desiatok, ak nie zo stoviek tisícov účastí (účasťou myslím aj keď sú viacnásobné účasti za jednu SMS). Nech tam máš 1 alebo aj 10 účastí, tak tvoja šanca je napr. 1:100.000.

Ak aj niekoho vyžrebujú a vyhrá, aká je šanca, že je to niekto z tvojich známych? A ak by to aj bol niekto známy, myslíš, že by to roztrúbil po rodine? Na druhý deň by mu všetci príbuzní aj z tretieho kolena volali a gratulovali s nádejou, že aj im niečo kvapne. Tak radšej sú ticho.

S istotou ti nikto nepovie, či je to podvod alebo nie. Keby sa vedelo, že je to podvod, tak sa to už roznesie a mali by po súťaži. Takže ak aj niekedy niekomu posunú nejakú výhru, nebudú to všetky výhry. Zase toľko známych tí organizátori nemajú.

anonym_0485c6
31. aug 2026

Pochybujem, že by si dovolili podvádzať. Nevyhrávas preto, lebo tam posiela sms extrémne veľa ľudí, hlavne na tie veľké výhry. Je to o šťastí.

chrobak7
31. aug 2026

@anonym_autor Ešte doplním - v rádiu som doteraz nevyhral. Ale pred pár rokmi robila SLSP vianočnú súťaž, kedy za platbu kartou zaslala cez SMS kód a ten trebalo zaregistrovať. Tak som zaregistroval asi 3 kódy. Zrazu mi niekto volal so SLSP, že som bol vyžrebovaný a mám povedať ten kód. Tak som im povedal všetky tri - bol to jeden z nich. Vyhral som 5000 EUR. Poslali mi aj poštou potvrdenie o výhre a na účet mi prišla suma výhry znížená o zrážkovú daň.

Takže sú súťaže, kde sa dá vyhrať. Nie je všetko podvod, ako si mnohí, čo nevyhrali, myslia.

anonym_577c37
31. aug 2026

@anonym_autor poznám ženu čo vyhrala cez pandémiu v očkovacej loterii veľa peňazí.Ja som vyhrala v inej súťaži 5 t eur

anonym_bff094
31. aug 2026
@chrobak7

@anonym_autor Ešte doplním - v rádiu som doteraz nevyhral. Ale pred pár rokmi robila SLSP vianočnú súťaž, kedy za platbu kartou zaslala cez SMS kód a ten trebalo zaregistrovať. Tak som zaregistroval asi 3 kódy. Zrazu mi niekto volal so SLSP, že som bol vyžrebovaný a mám povedať ten kód. Tak som im povedal všetky tri - bol to jeden z nich. Vyhral som 5000 EUR. Poslali mi aj poštou potvrdenie o výhre a na účet mi prišla suma výhry znížená o zrážkovú daň.

Takže sú súťaže, kde sa dá vyhrať. Nie je všetko podvod, ako si mnohí, čo nevyhrali, myslia.

@chrobak7 aha, poslali ti potvrdenie ? A iba tebe a takto súkromne. Ten tvoj známy tam ešte pracuje?

anonym_4ea519
31. aug 2026
@anonym_75cc8c

@anonym_autor ano, ja 100k 🙂

@anonym_75cc8c dnes? Blahozelam🎉🍾🍀
Autorka ja hrám asi 10rokov , zo začiatku intenzívne a posledne 2 roky len ked je velka výhra.
Jedna z nasej rodiny vyhrala 🙂

anonym_bff094
31. aug 2026

@anonym_autor ako že nemajú toľko známych, veď tie veľké výhry, výhrá vždy len jeden.

chrobak7
31. aug 2026
@anonym_bff094

@chrobak7 aha, poslali ti potvrdenie ? A iba tebe a takto súkromne. Ten tvoj známy tam ešte pracuje?

@anonym_bff094 Nemám tam nikoho známeho. Prečo si myslíš, že to bolo po známosti? Ty musíš byť zarytý konšpirátor.

zuzinabila
Včera o 05:06

@anonym_autor ano,realne poznam osobu ktora vyhrala 100 tis.eur

hefo
Včera o 06:47

Je nezmysel súťažiť v súťažiach, kde sa musí platiť za registráciu. To je obyčajný hazard, rovnaký ako čo ja viem kupovať si žreby "Zlaté prasa" na pošte - "už som si kúpila stovky žrebov a stále som nič nevyhrala" (no, úplne totožné to nie je, tam sú aj tie rôzne malé výhry, aby mal človek dobrý pocit, aj keď je hlboko v mínuse). Jednoducho, súťažiaci sa musia svojimi platbami na tie výhry vyskladať, a ešte nejaké percento musí z toho zostať organizátorovi (a štátu na daniach).

Ja som napríklad minule vyhral v súťaži dm-drogérie nejaký balíček prkotín. Keby bolo ale treba platiť za registráciu, tak na to kašlem.

autor
Včera o 12:31
@zuzinabila

@anonym_autor ano,realne poznam osobu ktora vyhrala 100 tis.eur

@zuzinabila a na co to pouzila ta osoba? 🙂

autor
Včera o 12:31
@hefo

Je nezmysel súťažiť v súťažiach, kde sa musí platiť za registráciu. To je obyčajný hazard, rovnaký ako čo ja viem kupovať si žreby "Zlaté prasa" na pošte - "už som si kúpila stovky žrebov a stále som nič nevyhrala" (no, úplne totožné to nie je, tam sú aj tie rôzne malé výhry, aby mal človek dobrý pocit, aj keď je hlboko v mínuse). Jednoducho, súťažiaci sa musia svojimi platbami na tie výhry vyskladať, a ešte nejaké percento musí z toho zostať organizátorovi (a štátu na daniach).

Ja som napríklad minule vyhral v súťaži dm-drogérie nejaký balíček prkotín. Keby bolo ale treba platiť za registráciu, tak na to kašlem.

@hefo to je v poriadku ;)

anonym_bff094
Včera o 15:26
@chrobak7

@anonym_bff094 Nemám tam nikoho známeho. Prečo si myslíš, že to bolo po známosti? Ty musíš byť zarytý konšpirátor.

@chrobak7 nie iba žijem v realite ako väčšina ľudí. Verím len vyhrám čo prebehnú oficiálne priamo pred ľuďmi, nie skryte. Tam sú vždy pochybnosti. Kde je o tom dôkaz, že si odpovedal po telefóne a vyhral si? A tiež, že si bol vybraný náhodne a nie s niekoho záujmom.