icon

Život bez sociálnych sietí

stelly652
10. dec 2025

Ahojte ľudia neviem či ste počuli abo ne o tom,že už zvažujú média uzatvoriť a zrušiť všetky sociálne siete a potrebujú pauzu takto už v budúcom roku budu mať v Číne čo nebudú mať internet,messenger,wothaps,facebook uvažujú to urobiť aj v Európe...čo bi ste povedali nato keby ste nemali internet sociálne siete??....súhlasili bi ste tým to???....Ja ANO!!....bolo bi lepšie???

Strana
z3
anonym_44a819
10. dec 2025

@stelly652 tebe bY sa zišiel skôr slovník pravidiel SJ ako riešiť to, či budú soc.siete.

anonym_d2b089
10. dec 2025

Idem urobiť trochu gramatické okienko. Využi čas bez sociek na štúdium. Whatsapp - súhlasili by ste - bolo by lepšie.

lukbe
10. dec 2025

Sociálne siete nemusíš mať ani teraz a nikto ti to nemusí odsúhlasiť.

terry2003
10. dec 2025

Nesúhlasila. Vdaka sociálnym sieťam môžem šírit moje zaľuby so svetom, talenty. Môžem byť v kontakte s príbuznými žijúcimi v zahraničí.
@stelly652

ariannazara
10. dec 2025

Je mi to jedno, s kym chcem si zavolam a napisem sms niesom zavisla na socialnych sietach. Aj keby vsetky vypli, nezrutim sa..

anonym_cbf3ff
10. dec 2025

Nemám žiadne socialne siete a ani toto vlastne nepotrebujem 😀😀😀.

anonym_dba6dd
10. dec 2025

Okrem mk nemam nič
Takže pohoda

stelly652
autor
10. dec 2025
@terry2003

Nesúhlasila. Vdaka sociálnym sieťam môžem šírit moje zaľuby so svetom, talenty. Môžem byť v kontakte s príbuznými žijúcimi v zahraničí.
@stelly652

@terry2003 mňa potom napadlo ak bi to sa zrušilo tak ako bi sme platili fakturi,poistku za dom auto,smeti atd...

anonym_6edd96
10. dec 2025
@ariannazara

Je mi to jedno, s kym chcem si zavolam a napisem sms niesom zavisla na socialnych sietach. Aj keby vsetky vypli, nezrutim sa..

@ariannazara ja už ani nemám si s kým písať na sociálnych sieťach čo sa tyká facebooku

minenkaa
10. dec 2025

Internet a sociálne siete je teda riadny rozdiel
Cez internet funguje svet takže ,to tak rýchlo nebude ,že nebude internet
Nik ta nenúti používať internet
Trvalý príkaz,Sipo

martinka17
10. dec 2025
@anonym_cbf3ff

Nemám žiadne socialne siete a ani toto vlastne nepotrebujem 😀😀😀.

@anonym_cbf3ff uvedomuješ si, že aj MK je sociálna sieť?

anonym_ff993f
10. dec 2025
@terry2003

@stelly652

@terry2003 insta nemám ani neplánujem, ak ho zrušia ani nezbadám,.s príbuznými som bola aj pred érou sociálnych sieťi v kontakte napr cez Skype. Používam iba messenger bez fcb

zmrzlinka8
10. dec 2025
@stelly652

@terry2003 mňa potom napadlo ak bi to sa zrušilo tak ako bi sme platili fakturi,poistku za dom auto,smeti atd...

@stelly652 platby robíš cez internet, nie cez sociálne siete. To sú dve rôzne veci. Internet bez sociálnych sietí môže existovať. Sociálne siete bez internetu nie.

minenkaa
10. dec 2025
@stelly652

@stelly652 ty vies,že to môžeš robiť aj v banke?robilo sa to roky pred internetom alebo šekom na pošte ,si myslis ,že účty sa platia iba ako je internet a dovtedy ľudia žili zadarmo?

stelly652
autor
10. dec 2025
@zmrzlinka8

@stelly652 platby robíš cez internet, nie cez sociálne siete. To sú dve rôzne veci. Internet bez sociálnych sietí môže existovať. Sociálne siete bez internetu nie.

@zmrzlinka8 do 365 Banka moja tak len osobne bi som tam chodil ale čo sa týka platbou to hej bol bi problém

ika02
10. dec 2025

Ahoj, vieš o existencii "Y"? Fakt by si mala riešiť iné veci, nie soc. siete.

stelly652
autor
10. dec 2025
@minenkaa

@stelly652 ty vies,že to môžeš robiť aj v banke?robilo sa to roky pred internetom alebo šekom na pošte ,si myslis ,že účty sa platia iba ako je internet a dovtedy ľudia žili zadarmo?

@minenkaa šak teraz sa platí všetko s domova elektronicky šak nám chodia faktúry elektronicky

minenkaa
10. dec 2025
@ika02

Ahoj, vieš o existencii "Y"? Fakt by si mala riešiť iné veci, nie soc. siete.

@ika02 prečo to píšeš isto netuší ,že také písmeno existuje
Riadne to kole oči

terry2003
10. dec 2025
@anonym_ff993f

@terry2003 insta nemám ani neplánujem, ak ho zrušia ani nezbadám,.s príbuznými som bola aj pred érou sociálnych sieťi v kontakte napr cez Skype. Používam iba messenger bez fcb

@anonym_ff993f ved v pohode. Každý ma svoj štýl. Mne vyhovuje komunikácia cez instagram kvôli časovému rozdielu. Tebe zas cez skype.

janai1
10. dec 2025
@stelly652

@minenkaa šak teraz sa platí všetko s domova elektronicky šak nám chodia faktúry elektronicky

@stelly652 že ty nevieš čo sú to sociálne siete?

minenkaa
10. dec 2025
@stelly652

@stelly652 no a teraz čo majú sociálne siete spoločne s platením účtov

minenkaa
10. dec 2025
@stelly652

@stelly652 kľudne ti môžu faktúry chodiť aj poštou,to nevieš?

bomba36
10. dec 2025

Fíha, a ako potom budete vedieť, ktorý krém si kúpiť, keď vám ho nebudú influencerky odporúčať 😅😅😅

minenkaa
10. dec 2025

Inak som rada,že existuje niekto, čo ma horší pravopis ako ja ,veľmi povzbudzujúce

stelly652
autor
10. dec 2025
@minenkaa

@stelly652 no a teraz čo majú sociálne siete spoločne s platením účtov

@minenkaa tak lebo doma platíme faktúru takto cez počítač cez internet

minenkaa
10. dec 2025
@stelly652

@minenkaa tak lebo doma platíme faktúru takto cez počítač cez internet

@stelly652 tak čo majú spoločne sociálne siete s platením uctov

stelly652
autor
10. dec 2025
@minenkaa

@stelly652 tak čo majú spoločne sociálne siete s platením uctov

@minenkaa a neje to jedno sociálne siete a Internet?...internet sú sociálne siete

minenkaa
10. dec 2025
@stelly652

@minenkaa a neje to jedno sociálne siete a Internet?...internet sú sociálne siete

@stelly652 sociálne siete sú iba minimum internetu ,ale ano pre teba to je asi cely svet

Internet = obrovská sieť, ktorá umožňuje prístup ku všetkému online
Sociálne siete = konkrétne platformy na internete, kde ľudia komunikujú, zdieľajú obsah a budujú vzťahy.

anonym_0dd296
10. dec 2025
@stelly652

@stelly652 poznas rozdiel medzi vyznamom "doprava" a "bicykel" alebo "doprava" a "auto"... jedno je "podskupinou toho druheho...
Internet tu bol a socialne siete nie... a teraz sup sa ucit vybrane slova.

lukbe
10. dec 2025
@stelly652

@stelly652 🤦‍♀️

Strana
z3