Život bez sociálnych sietí
Ahojte ľudia neviem či ste počuli abo ne o tom,že už zvažujú média uzatvoriť a zrušiť všetky sociálne siete a potrebujú pauzu takto už v budúcom roku budu mať v Číne čo nebudú mať internet,messenger,wothaps,facebook uvažujú to urobiť aj v Európe...čo bi ste povedali nato keby ste nemali internet sociálne siete??....súhlasili bi ste tým to???....Ja ANO!!....bolo bi lepšie???
@terry2003 mňa potom napadlo ak bi to sa zrušilo tak ako bi sme platili fakturi,poistku za dom auto,smeti atd...
@stelly652 socialne siete a internetbanking su dve rozne eci. A ako bY si platil. Vstal bY si si frontu na poste ako si ju vystala tvoja babicka
Ale tebe je uplne zbytocne vysvetlovat aky je rozdiel medzi fb a IB. Nepochopil si doteraz, nepochopis nikdy, ani ked ti to niekto nakresli
@stelly652 socialne siete a internetbanking su dve rozne eci. A ako bY si platil. Vstal bY si si frontu na poste ako si ju vystala tvoja babicka
Ale tebe je uplne zbytocne vysvetlovat aky je rozdiel medzi fb a IB. Nepochopil si doteraz, nepochopis nikdy, ani ked ti to niekto nakresli
@viestta ja som len chcel vedieť názory ostatných ľudí aký majú a či bi súhlasili
Ty si sa ako učil? Bol kovid a ty si bol bez internetu?
už som si napísal na papierik ako písať bez chybí
Si beznádejný prípad, prepáč!
@anonym_d13a96 nie, to je volajaký troll
@anonym_d13a96 nie, to je volajaký troll
@anonym_054258 nie, on nie je troll, on je taky zvlast tazko chapavy od prirody. Na to aby trolloval nema bunky
@stelly652 internet by mi chýbal , ale sociálne siete ako FB, IG , tiktok, snapchat alebo ako sa to nazýva ..nemám žiadne a som tu , ale poviem ,nemyslela som,že to dám
Mala som roky a asi už 5ty rok nemám nič zo spomínaných
Používam WhatsApp
Nebola by to pre mňa tragédia, žila by som si ďalej aj bez soc. sietí, ale keby mám vyjadriť názor tak nie, nesúhlasila by som. Soc. siete vedia aj inšpirovať, aj vzdelávať, aj pomáhať človeku osobnostne rásť, aj udržiavať kontakt s ľuďmi, ktorí sú ďaleko alebo aj vytvárať nové kontakty s ľuďmi, aj budovať reklamu/brand v podnikaní atď... Sú soc. siete dobrý sluha, ale zlý pán? Určite. Ale rušiť ich kvôli tomu? Blbosť.
Nič sa neruší. Celé je to o tom že v Austrálii obmedzili používanie sociálnej siete od 16 rokov. Starší ho môžu používať naďalej.
Nie, nesúhlasím s tým, podľa mna to nie je dobre riešenie. Internet prináša vela pozitívnych veci a je dôležité veci riešiť, nie ich zakázať. To by mohli zrušiť i mobily, auta, počítače, len kvôli tomu, že sa dajú nielen využiť ale i zneužiť. Ibaže to nerieši podstatu - prečo to ľudia zneužívajú a neprimerane používajú.
Nič sa nestalo len niektorí nepochopili o čo presne ide. To je snima problém že už sa nedá nechcieť ich mať, lebo vela organizácií pridávaju info cez sociálne siete a nie webstránki. Cez sociálnu sieť je to rýchlejšie, jednoduchšie, praktickejšie, luďom príde oznámenie, notifikácia… Mnohí už prešli skôr na sociálnu sieť ako mať vlastnú webstránku.
Hát lebo víte, čo tí ludé robá kedz idú správy? Énem pozírajú ale bez porozumeňá?
@stelly652 platby robíš cez internet, nie cez sociálne siete. To sú dve rôzne veci. Internet bez sociálnych sietí môže existovať. Sociálne siete bez internetu nie.
@zmrzlinka8 dovolím si trošku zabrdnuť a ozrejmiť význam slova sociálne siete. Sociálne siete existovali, existujú a budú existovať aj bez internetu - ide totiž o bežnú komunikáciu medzi ľuďmi a tí vytvárajú sociálne siete (doslova sieť) ak hovoríme o internetovej sociálnej sieti, myslíme tým komunikáciu ľudí cez rôzne médiá (sociálne média) tieto sociálne médiá sú instagram, facebook, tiktok a pod. Sú takisto nazývané sociálnymi platformami. (Áno, chápem čo ste tým chceli povedať, ale toto je už moja taká deformácia, ktorú si myslím, že je fajn vedieť). K autorke príspevku, pokiaľ viem, tak sociálne médiá sa nemajú zrušiť (prečo by to robili keď z toho majú veľké peniaze, ale majú len obmedziť v niektorých štátoch prístup maloletým).
@zmrzlinka8 dovolím si trošku zabrdnuť a ozrejmiť význam slova sociálne siete. Sociálne siete existovali, existujú a budú existovať aj bez internetu - ide totiž o bežnú komunikáciu medzi ľuďmi a tí vytvárajú sociálne siete (doslova sieť) ak hovoríme o internetovej sociálnej sieti, myslíme tým komunikáciu ľudí cez rôzne médiá (sociálne média) tieto sociálne médiá sú instagram, facebook, tiktok a pod. Sú takisto nazývané sociálnymi platformami. (Áno, chápem čo ste tým chceli povedať, ale toto je už moja taká deformácia, ktorú si myslím, že je fajn vedieť). K autorke príspevku, pokiaľ viem, tak sociálne médiá sa nemajú zrušiť (prečo by to robili keď z toho majú veľké peniaze, ale majú len obmedziť v niektorých štátoch prístup maloletým).
@anonym_00f028 no iste, že som myslela internetové sociálne siete, bežne sa pod pojmom sociálne siete myslia tie internetové, nie bežná sociálna interakcia ľudí
@stelly652 my sme ako deti nemali internet a sociálne siete a vieš čo? Nemusíme sa hanbiť za svoju gramatiku tak, ako ty. Rodič, alebo lekár nám normálne napísal ospravedlnenku na papier, do žiackej knihy. Požičali sme si zošity od spolužiakov a prepísali poznámky. Miesto vypisovania na nete sme sa hrali na ulici.
Nevieš gramatiku, nevieš rozdiel medzi platbou cez internet a sociálnymi sieťami. Vezmi knihy a uč sa. Zeušit siete pre teba je už asi neskoro.
V Číne je možné všetko, no Európa nie je Čína. Neverím tomu. .Never každému hoaxu, stačí zapojiť hlavu a odpoveď nájdeš sám.

@stelly652 🤦♀️
@lukbe Ahoj čo??....ja len som chcel vedieť názor ostatných ľudí aky majú nič viac