icon

Ako efektívne organizovať e-mailovú schránku?

2. jún 2026

Ahojte, po rokoch používania mám v Gmaili viac ako 50-tisíc správ. Máte systém, ako si udržať poriadok bez mazania všetkého naraz?

anonym_57d58d
2. jún 2026

@anonym_autor žeby mazať nepotrebné emaily priebežne?

anonym_2e85c6
2. jún 2026

Obcas premazem nepotrebne maily, niekdey ich su stovky

anonym_ec5a3c
2. jún 2026

Ja mažem celkom často, väčšinou niekoľkokrát do mesiaca. Dá sa napr. hľadať konkrétny odosielateľ a vymazať všetky maily od neho.

mauduska
2. jún 2026

Mne keď príde mail a je to blbosť ho okamžite vymažem. Ak je to faktúra, nechám si kým mi príde produkt (ak je lacný) a potom vymažem. Ak je to niečo drahé, označím si hviezdičkou. A všade ruším odber ako náhle mi príde prvý mail, ktorý ma nezaujíma.

anonym_87ad9e
2. jún 2026

Všetky emaily mažem priebežne.

anonym_ac13c1
2. jún 2026

@anonym_autor tak za prve mam "priecinky" (labels)... Potom - mazem priebezne to, co uz nepotrebujem (respektive opacne, mazem prakticky vsetko okrem toho, co potrebujem)...
Ak mas problem s miestom, tak si daj vyhladat podla roznych kriterii (najvacsie maily, vacsie ako 5mb apod) a mozes to mazat... Alebo vymazes najstarsie, alebo urciteho "label-u" a pod... zalezi, co potrebujes, riesenie coho hladas...

rozculena
2. jún 2026

a všetkých 50 tisíc potrebuješ?

anonym_f8db1e
2. jún 2026

Uchovávam takmer všetky maily vyše 25 rokov, roztriedené v priečinkoch ak niečo treba vyhľadať dá sa rýchlo nájsť.

kocuris
2. jún 2026

Normálne zmažem všetko viac ako 1 rok staré.