Ako efektívne organizovať e-mailovú schránku?
Ahojte, po rokoch používania mám v Gmaili viac ako 50-tisíc správ. Máte systém, ako si udržať poriadok bez mazania všetkého naraz?
Obcas premazem nepotrebne maily, niekdey ich su stovky
Ja mažem celkom často, väčšinou niekoľkokrát do mesiaca. Dá sa napr. hľadať konkrétny odosielateľ a vymazať všetky maily od neho.
Mne keď príde mail a je to blbosť ho okamžite vymažem. Ak je to faktúra, nechám si kým mi príde produkt (ak je lacný) a potom vymažem. Ak je to niečo drahé, označím si hviezdičkou. A všade ruším odber ako náhle mi príde prvý mail, ktorý ma nezaujíma.
Všetky emaily mažem priebežne.
@anonym_autor tak za prve mam "priecinky" (labels)... Potom - mazem priebezne to, co uz nepotrebujem (respektive opacne, mazem prakticky vsetko okrem toho, co potrebujem)...
Ak mas problem s miestom, tak si daj vyhladat podla roznych kriterii (najvacsie maily, vacsie ako 5mb apod) a mozes to mazat... Alebo vymazes najstarsie, alebo urciteho "label-u" a pod... zalezi, co potrebujes, riesenie coho hladas...
Uchovávam takmer všetky maily vyše 25 rokov, roztriedené v priečinkoch ak niečo treba vyhľadať dá sa rýchlo nájsť.

@anonym_autor žeby mazať nepotrebné emaily priebežne?