Ako vybrať správnu VPN službu?
Ahojte,
uvažujem nad VPN.
Dávate prednosť platenej alebo bezplatnej VPN?
Na čo si pri výbere dať pozor?
@anonym_autor pouzivam len v praci pracovnu vpn, naco ti je?
@anonym_0d69e5 Zatiaľ len zbieram informácie. 😊 Zaujíma ma, či má význam aj na bežné domáce používanie a aké sú medzi jednotlivými VPN rozdiely.
@anonym_0d69e5 Zatiaľ len zbieram informácie. 😊 Zaujíma ma, či má význam aj na bežné domáce používanie a aké sú medzi jednotlivými VPN rozdiely.
@anonym_autor Nord VPN
Netfilx ju nevidi a Youtube ju nevidi takze top. Nastavis sa ze si v Bhutane a v zivote uz neuvidis reklamu na youtube (nemaju tam zmluvu)
Netflix mozes kukat britsky, americky , hociaky
Dokonca ak sa ti s tym chce prplat vies nordVPN nastavit na wifi routeri a na telefonoch a compoch uz vobec nic neinstalujes, ale to je advanced
@anonym_autor Nord VPN
Netfilx ju nevidi a Youtube ju nevidi takze top. Nastavis sa ze si v Bhutane a v zivote uz neuvidis reklamu na youtube (nemaju tam zmluvu)
Netflix mozes kukat britsky, americky , hociaky
Dokonca ak sa ti s tym chce prplat vies nordVPN nastavit na wifi routeri a na telefonoch a compoch uz vobec nic neinstalujes, ale to je advanced
Nord VPN,Surfshark,Windscribe,AdGuard VPN,VPN Unlimited,FastestVPN,Proton VPN...
Kazdy ma svoje za a proti.
@martinmmartin Neinstalujes v domacej WIFI,vonku musis,ak chces pouzivat na telefone. A nie vsetky routre su podporovane.

@anonym_autor pouzivam len v praci pracovnu vpn, naco ti je?