Budúcnosť Modrého koníka a smūtok
Co myslite, aky bude odteraz Modry konik, ked najaktivnejsie nicky prestanu prispievat? Bude to lepsie alebo horsie forum? Da to priestor prejavit sa inym nickom, ktore boli doteraz utiahnute? Alebo to tu cele zosmutnie?
@anonym_autor ak ide o Viestu, tak jej mama je tu stale a nadalej radi, tak sa nemusis bat.
A kvôli čomu by aktívne niky prestali prispievať? Čo je zavedený nejaký limit, či čo? Nie som v obraze, čo je s "viestou" ikonou MK? Jej mama super radí v záhradkárskych skupinách, teda tak som pochopila, že sú tu dve osoby.
Myslím si, že nech odtiaľto odíde ktokoľvek tak to kôň prežije a život fóra ide ďalej 🙂 Jejda, veď je to len internetové fórum.. Akože jasné, človek tu má nejakú "postavičku" rád, inú "postavičku" zas až tak nie, ale stále to nie je reálny svet, ktorý by sa z môjho pohľadu oplatilo až do takejto miery riešiť..
a odkial mas info ze najaktivnejsie nicky prestanu prispievat? Ved mne by nevadilo aj keby sa cele forum zrusilo, pripadne slo do zabudnutia...A zas tie nicky co su tu stale mozno vydrzia max tyzden, dva a vratia sa lebo su zavislaci od MK
Zivot ide dalej,mate sa s tym zmierit,moc to prezivate.Mi pisala na streche,p.Zita19
A co sa stalo s Viesttou? Odisla z MK?
@kate211 viesttin profil bol jej mamy. Skutočná "viestta" sem prispievala 10% vsetko ostatné bola jej matka
a odkial mas info ze najaktivnejsie nicky prestanu prispievat? Ved mne by nevadilo aj keby sa cele forum zrusilo, pripadne slo do zabudnutia...A zas tie nicky co su tu stale mozno vydrzia max tyzden, dva a vratia sa lebo su zavislaci od MK
@anonym_5b0bed presne.. koník už nie je to čo býval voľakedy..tu človek vždy našiel pomoc, útechu, alebo len milé slovo..teraz? 🫣
@anonym_autor Na inom fore sme dosiahli zablokovanie nebezpecneho nicku a potom uz bola nuda. Teraz tam skoro nikto uz nepise.
@anonym_autor Na inom fore sme dosiahli zablokovanie nebezpecneho nicku a potom uz bola nuda. Teraz tam skoro nikto uz nepise.
@anonym_autor tak si najdes inu zabavku ked to tu bude nuda, napr kino, sport, hackovanie...
@anonym_autor tak si najdes inu zabavku ked to tu bude nuda, napr kino, sport, hackovanie...
@anonym_5b0bed Tato odpoved zneje ako pani Zitka. Ona tiez vela hackovala.
@kate211 viesttin profil bol jej mamy. Skutočná "viestta" sem prispievala 10% vsetko ostatné bola jej matka
@anonym_a58357 kto teda prispieval matka či dcéra?
@anonym_5b0bed Tato odpoved zneje ako pani Zitka. Ona tiez vela hackovala.
@anonym_autor urcite bola jedina na fore 🙂
@anonym_a58357 kto teda prispieval matka či dcéra?
@anonym_4204ee matka pod nickom dcery,ale profil nema zruseny viesta tak sa asi otrepe a vrati sa
@anonym_autor a ešte ďalších 100tem na tému Viesta,fakt? Koľko ich už prišlo a odišlo, svet sa nezrutil. A nezrúti sa ani teraz.
tak mne Viestta bude chýbať. Bola ikona. To že píše matka som nevedela.
Nemyslím že to koňa položí, odkedy zaviedli anonym píšem neraz ani neviem s kým.
@anonym_4204ee matka pod nickom dcery,ale profil nema zruseny viesta tak sa asi otrepe a vrati sa
@anonym_5b0bed kľudne môže
ked sme pri tom hackovani ako sa viestta vzdy obhajovala ze teraz robi toto a toto bola s muzom tam a tam lebo zeny do nej rypali ze je tu nonstop a ako moze vsetko takto stihat a ze spravila toto hento dokonca teraz momentalne hakuje.Aj to tu raz vyfotila a to ejha bola pani Zitka.Taketo zavadzanie je to naozaj hnus z ich strany
hackuje ci strikuje ci co to robila som chcela napisat
@anonym_a58357 to odkiaľ vieš že to nepísala viestta, ale jej mama?
ked sme pri tom hackovani ako sa viestta vzdy obhajovala ze teraz robi toto a toto bola s muzom tam a tam lebo zeny do nej rypali ze je tu nonstop a ako moze vsetko takto stihat a ze spravila toto hento dokonca teraz momentalne hakuje.Aj to tu raz vyfotila a to ejha bola pani Zitka.Taketo zavadzanie je to naozaj hnus z ich strany
@anonym_a15530 hej hlavne ze par krat tvrdila ze ona nikdy sa neskryva za anonym
@anonym_a58357 to odkiaľ vieš že to nepísala viestta, ale jej mama?
@anonym_6254bc mlada tu chodi malo kedze pracuje ako predavacka tusim aj pisala v jednej debate co bola zrusena ze ona tu chodi naozaj malo a nick vyuziva jej mama
Teraz vidím ze ta téma o vieste je už zmazana
@bielasovicka zmazali niekoĺko tém ohľadom Viestty
@anonym_8d1b13 to ich bolo viac?
@bielasovicka dnes asi styri
je tu mnoho inych nickov, do ktorych by ste sa mohli tiez obut..nechapem, preco mate potrebu do toho stale rypat..fakt nemate nic ine na praci🤦
Tiež som nechápala že ako ona môže robiť predavačku keď je na MK neustále. Skôr mi prišlo že robí na úrade kde sa nudí. MÚ, OÚ....
tak mne Viestta bude chýbať. Bola ikona. To že píše matka som nevedela.
Nemyslím že to koňa položí, odkedy zaviedli anonym píšem neraz ani neviem s kým.
@anonym_8d1b13 ja tiež využívam anonym, lebo tu ťa zlynčujú v diskusii aj pri otázke kvalitného rúžu alebo pracieho prášku. 🤦♀️ Niektoré nicky tu boli super a odišli. A tie čo boli drzé ako opice a aj hlúpe tu stále pôsobia. Ja tiež obmedzujem diskusie. Viac čítam, čo sa tu deje.

@anonym_autor Uz zase? Bolo toho za poslednych par dni malo? Ak sa Ti tu zda smutno, tak zacni zit v realnom svete.