Budúcnosť Modrého koníka a smūtok
Co myslite, aky bude odteraz Modry konik, ked najaktivnejsie nicky prestanu prispievat? Bude to lepsie alebo horsie forum? Da to priestor prejavit sa inym nickom, ktore boli doteraz utiahnute? Alebo to tu cele zosmutnie?
@anonym_43cbc4 naco ten koment o muzovi? Ulavilo sa ti, ked si si skodoradostne kopla?
@anonym_43cbc4 naco ten koment o muzovi? Ulavilo sa ti, ked si si skodoradostne kopla?
@anonym_9fc2b0 nekopla, napísala som iba realitu, nemám dôvod tu nič prikrášľovať. Pani Zitka manžela má. Aj záhradku. O ňu tu predsa ide.
@moonlight1210 Cim? To vazne? Uz len, ze vyzeralo ze prava viesta je krkavcia mater, a nevenuje sa dietatu a cele dni na nete vypisuje. Pritom bola v tom nevinne. Ona sa venuje svojej rodine. A okrem toho sposobila jej, ze vela ludi ju neznasalo aj ked viesta za to nemohla len jej mater. Par ludi obdivovalo jej googlenie.
@anonym_d88cdc
@anonym_d88cdc “ Cim? To vazne? Uz len, ze vyzeralo ze prava viesta je krkavcia mater, a nevenuje sa dietatu a cele dni na nete vypisuje. Pritom bola v tom nevinne. Ona sa venuje svojej rodine. A okrem toho sposobila jej, ze vela ludi ju neznasalo aj ked viesta za to nemohla len jej mater. Par ludi obdivovalo jej googlenie.”
A teraz mi povedz, kto sa rozhodol davat posmesne pridomky “krkavcia mater” za to, ze tu niekto bol “prilis casto”.
Ty. Vy. Vsetky. Dobrovolne.
Jednu bavilo byt zakerna, lebo bola labilna a v ste sa dobrovolne pridali. Lebo vas to bavilo tiez.
A teraz chcete tvrdit, ze je to chyba jej matky. Hej?
Ona moze za vase dobrovolne rozhodnutie sa niekomu zacat posmievat. Lebo vas drazdilo, ze je tu “prilis casto” a googli veci na rozne temy. Ano?
Ona tym robi hanbu dcere. Hej?
Nie vy, ale ona. Hej?
Mas velmi cudnu logiku.
ja by som aj bola rada keby konik zanikol, siel do utlmu lebo podla mna tu extra nikomu nepomozeme
@anonym_5b0bed to teda nemáš pravdu, ono sa tu dá koľko ráz nájsť dobrá rada, či už som sa pýtala na dobrého maséra alebo minule sa ktosi pýtal, kde sedí mudr.Doničová v ZA, tak som ho/ju poopravila, že to nie je mudr. a napísala, kde ju nájde
@domkakvet Google a AI snáď dokáže použiť každý, aspoň priemerne inteligentný jedinec
@anonym_a959fa nedokáže, nie sú schopný položiť otázku a pochopiť odpoveď, radšej počkajú že to za nich vyhľadá niekto iný
nedokážu vyhľadať stránku obchodu a pozrieť si otváraciu dobu, máš tu zakaždým otázky či obchod xy je otvorený/zatvorený
nedokážu používať cestovný poriadok ani mapu máš otázky ako sa dostanem z bodu A do bodu B, kedy mi ide autobus
nepoznajú rozdiel medzi číslom účtu a číslom karty
@anonym_9fc2b0 nekopla, napísala som iba realitu, nemám dôvod tu nič prikrášľovať. Pani Zitka manžela má. Aj záhradku. O ňu tu predsa ide.
@anonym_43cbc4 Prečo máš potrebu vyťahovať súkromné veci o cudzích ľuďoch?
@anonym_43cbc4 opatrne s tymi osobnymi udajmi. Ak ti obe nedali zvolenie na to ich tu takto napisat, tak by si to nemala robit.
Ak to dali zvolenie, je to v poriadku.
@anonym_a58357 kto teda prispieval matka či dcéra?
@anonym_4204ee matka
@anonym_a58357 to odkiaľ vieš že to nepísala viestta, ale jej mama?
@anonym_6254bc od viestty
Ono je to niekedy na pobavenie, ze napriklad radi niekomu ako ma zit a pritom sam ma neusporiadany zivot ale ako to ma byt teoriu predsa ovladame vsetci
@anonym_d88cdc
@anonym_d88cdc “ Cim? To vazne? Uz len, ze vyzeralo ze prava viesta je krkavcia mater, a nevenuje sa dietatu a cele dni na nete vypisuje. Pritom bola v tom nevinne. Ona sa venuje svojej rodine. A okrem toho sposobila jej, ze vela ludi ju neznasalo aj ked viesta za to nemohla len jej mater. Par ludi obdivovalo jej googlenie.”
A teraz mi povedz, kto sa rozhodol davat posmesne pridomky “krkavcia mater” za to, ze tu niekto bol “prilis casto”.
Jednu bavilo byt zakerna, lebo bola labilna a v ste sa dobrovolne pridali. Lebo vas to bavilo tiez.
Ona moze za vase dobrovolne rozhodnutie sa niekomu zacat posmievat. Lebo vas drazdilo, ze je tu “prilis casto” a googli veci na rozne temy. Ano?
Nie vy, ale ona. Hej?
Mas velmi cudnu logiku.
@moonlight1210 Ty uz radsej ani nepis tie tvoje bludy. Na to sa ani neda reagovat. Verim, ze ty nie si taka otrasna a nebudes pisat pod fotkou dietata a pisat v mene dietata. Lebo nikto normalny nepise pod fotkou dospeleho dietata. Ale zrejme ani nechapes co ti pisem. Ty si zrejme jedna z obdivovateliek pani googlovej 😀. Maj sa. Mna si len zabavila ako este aj kopirujes moj text a odpisujes nezmysly 😀.
@anonym_43cbc4 opatrne s tymi osobnymi udajmi. Ak ti obe nedali zvolenie na to ich tu takto napisat, tak by si to nemala robit.
Ak to dali zvolenie, je to v poriadku.
@moonlight1210 nepíšem žiadne osobné údaje (celé meno a priezvisko, dátum narodenia, rodné číslo, adresu trvalého pobytu, diagnózy, názov zamestnávateľov, emailovú adresu, telefónne číslo, IP adresu a iné jedinečné identifikátory).
@moonlight1210 nepíšem žiadne osobné údaje (celé meno a priezvisko, dátum narodenia, rodné číslo, adresu trvalého pobytu, diagnózy, názov zamestnávateľov, emailovú adresu, telefónne číslo, IP adresu a iné jedinečné identifikátory).
@anonym_43cbc4 trvalo mi 5 sek ked som si dala do fb tie tvoje indicie aby som ju nasla
@anonym_d88cdc
Nie vy, ale ona. Hej?
Mas velmi cudnu logiku.
@moonlight1210 Už sa tu neopakuj.Ja keď vidím tvoj nick, roky preskakujem, tie tvoje litánie sa nedajú čitat.Podaj si ruku so starou Viesttou
@anonym_43cbc4 trvalo mi 5 sek ked som si dala do fb tie tvoje indicie aby som ju nasla
@anonym_5b0bed to už je tvoja šikovnosť, ja žiadne osobné identifikátory nedávam, lebo GDPR. Ale koniec koncov, to čo zdieľame vo virtuálnom svete na sociálnych sieťach je v našej réžii, nikto nás nenutí dávať na net svoje fotky a zdieľať ich so všetkými, svoje osobné údaje - zamestnávateľ, manžel apd. Dokonca na sociálnych sieťach môžeš vystupovať pod nickom a prezývkou, ako tu. Rovnako aj tu zdieľala dotknutá osoba veľa vecí zo svojho života. Napísala dokonca názov ulice, kde býva - a tu som sa pozastavila, či to napísala priamo viestta, alebo jej mama.
@moonlight1210 Ty uz radsej ani nepis tie tvoje bludy. Na to sa ani neda reagovat. Verim, ze ty nie si taka otrasna a nebudes pisat pod fotkou dietata a pisat v mene dietata. Lebo nikto normalny nepise pod fotkou dospeleho dietata. Ale zrejme ani nechapes co ti pisem. Ty si zrejme jedna z obdivovateliek pani googlovej 😀. Maj sa. Mna si len zabavila ako este aj kopirujes moj text a odpisujes nezmysly 😀.
@anonym_d88cdc Možno ťa štve, že nie si schopná informácie si ani len vygoogliť. Možno ťa štve, že viesta tu je obľúbená, má prehľad a jej inteligentná. Možno ťa štve, že je nesiahas ani po členky a potrebuješ sa tu takto odbavovať. A všimni si, kto všetko tu vystupuje pod akými fotkami: zvieratká, zelenina, auta, deti....čokoľvek. Takže áno v nicku môžes mať fotku čohokoľvek.
@anonym_d88cdc “ Ty si zrejme jedna z obdivovateliek pani googlovej 😀.”
Vidis? Uz zase to robis.
Niekto ti nesedi a uz zas sa snazis skusat svoje stare naucene techniky - skusat ponizovat. 🙂
Zamysli sa nad sebou. Co povies?
@anonym_d88cdc “ Ty si zrejme jedna z obdivovateliek pani googlovej 😀.”
Vidis? Uz zase to robis.
Niekto ti nesedi a uz zas sa snazis skusat svoje stare naucene techniky - skusat ponizovat. 🙂
Zamysli sa nad sebou. Co povies?
@moonlight1210 Ty sa zamysli nad sebou a neobtazuj ma uz.
@moonlight1210 Ty sa zamysli nad sebou a neobtazuj ma uz.
@anonym_b9e6c8 tymto si mi povedala, ze:
1. Vsimas si ma a velmi dobre
2. Citas to
Lebo vies, na co reagujes. A keby si si ma naozaj nevsimala, tak mi nikdy v zivote neodpises. 🙂
Tvoje vyjadrenie je ako ten paradox:
Absolutne ma nezaujimas a si mi ukradnuta, a preto ti pisem. 😁
@anonym_d88cdc Možno ťa štve, že nie si schopná informácie si ani len vygoogliť. Možno ťa štve, že viesta tu je obľúbená, má prehľad a jej inteligentná. Možno ťa štve, že je nesiahas ani po členky a potrebuješ sa tu takto odbavovať. A všimni si, kto všetko tu vystupuje pod akými fotkami: zvieratká, zelenina, auta, deti....čokoľvek. Takže áno v nicku môžes mať fotku čohokoľvek.
@anonym_9fc2b0 Je mi ta uprimne luto. Ja sa iba zastavam viesty skutocnej nakolko pod jej fotkou tu pisala jej mater a hrala sa na nu. A to co si opisala si opisala len seba 😀.
@anonym_9fc2b0 nepatrím do jej fanklubu, veci si viem vygooglit aj sama, takže nie, nezávidím. Len rozmýšľam, aký prázdny život tu niektoré musíte mať. A to sa netýka iba viesty, ale ak blahorecenia iných nickov
2. Citas to
Lebo vies, na co reagujes. A keby si si ma naozaj nevsimala, tak mi nikdy v zivote neodpises. 🙂
@moonlight1210 Chudinka si. Ale vies ako mudry ustupi. A ty vypisuj dalej svoje bludy inym. Zbohom 😀
2. Citas to
@moonlight1210 aj ja tu mam také "fanynky", neboj 😁
@anonym_9fc2b0 Je mi ta uprimne luto. Ja sa iba zastavam viesty skutocnej nakolko pod jej fotkou tu pisala jej mater a hrala sa na nu. A to co si opisala si opisala len seba 😀.
@anonym_d88cdc ty sa viesty zastávať nemusíš. Ona nepotrebuje tvoju falošnú láskavosť. Si jeden falosny,primitívny, prízemný človek. Podľa tvojich komentárov si ťa viem úplne zaradiť.
@anonym_43cbc4 vymaz to. Toto sa nerobi.
@anonym_d88cdc ty sa viesty zastávať nemusíš. Ona nepotrebuje tvoju falošnú láskavosť. Si jeden falosny,primitívny, prízemný človek. Podľa tvojich komentárov si ťa viem úplne zaradiť.
@anonym_9fc2b0 Pekne si sama seba opisala 😀. Lebo to si len seba opisala a nie mna.
@anonym_a15530 čo ťa na tom poburuje, že tu niekto "klamal" desať rokov? Aký zmysel má pre teba či to radí pani Poláková, alebo pani Kudláčová? Tebe to môže byť úplne jedno, je to neznámý nick, tu osobu v reálnom živote nepoznáš. Mne osobne je to teda úplne jedno. Pod tým nickom vždy boli odpovede k veci, trefné, pravdivé, jej rady vždy pomáhali. Takže mne je úplne jedno, kto pod tým nickom písal. Vždy to malo hlavu a pätu. Alebo ty si sa z toho psychicky zrútila?
@karlamon Kedy tu kto našiel pomoc a útechu? Máš spomienkový optimizmus. Blbé otázky sem ženy vždy dávali a vždy na ne boli trefné odpovede. Keď niekto položí hlúpu otázku, nemôže čakať inteligentnú odpoveď.
@anonym_294c57 Prečo by jej mali zrušiť účet? Je tu jedna z najobľúbenejších prispievateliek. Nenapísala nič, za čo by ju mali zrušiť.
@anonym_d88cdc Prečo by aj mama spôsobovala hanbu? Nepísala nič hlúpe a nepravdivé. Odpovede mala inteligentne a vždy pomohla. Prečo máš pocit, že by jej robila hanbu??? Nejak moc to prežívaš. Aký význam má pre teba kto sa pod tým nickom skrýva? Nikto neodsudzuje ani jej mamu, ani viestu. A ano,tento nick by tu chýbal mnohým. Drží to tu ako tak nad úrovňou. Nie každý chce čítať o hlupych ženách, ktoré si nevedia vyčítat tehotenský test, alebo nevedia či majú dieťaťu obliecť pančušky. Jej mama urcite nerobila hanbu.
@anonym_9fc2b0 Vôbec nie je pravda,že mala vždy inteligentné odpovede a pomohla.Veľa odpovedí v diskusiách jej vymazali, lebo ľudí ponižovala a urážala.A to dokonca aj mladých ľudí alebo tínedžerov,ktorí si sem prišli po radu,lebo nemali dostatok skúseností alebo sa doma hanbili opýtať.A je jedno,či to bola originál ona alebo stará Zita.Inak,tá jej mater nebude najostrejšia ceruzka v peračníku (jej obľúbený výrok), keď nie je schopná vytvoriť si svoj vlastný nick.Moja dcéra tu má tiež účet,ale ani by ma nenapadlo prispievať v jej mene.
@anonym_9fc2b0 Vôbec nie je pravda,že mala vždy inteligentné odpovede a pomohla.Veľa odpovedí v diskusiách jej vymazali, lebo ľudí ponižovala a urážala.A to dokonca aj mladých ľudí alebo tínedžerov,ktorí si sem prišli po radu,lebo nemali dostatok skúseností alebo sa doma hanbili opýtať.A je jedno,či to bola originál ona alebo stará Zita.Inak,tá jej mater nebude najostrejšia ceruzka v peračníku (jej obľúbený výrok), keď nie je schopná vytvoriť si svoj vlastný nick.Moja dcéra tu má tiež účet,ale ani by ma nenapadlo prispievať v jej mene.
@anonym_3fb281 Tiez ju mam takto zapisanu. Zosmiesnovala ludi a bola neprijemna.

Preco si tolko zien mysli, ze niekomu chyba viesta? A este akoze nadavaju tymto zenam. Pritom vacsina zien iba odsudzuje tu mater, ze pisala pod fotkou dospelej dcery a robila jej hanbu. Sposobila jej, ze vela zien viestu neznasa. A vela zien si myslelo, ze viesta sa nevenuje svojmu dietatu a cele dni je na nete. Pritom viesta v tom vsetkom bola nevinne. A zeny su iba nahnevane na staru Zitu, ze jej hanbu robila. Keby nepise pod fotkou dcery tak je to jedno kto a kolko ludi pise pod jednym nickom. Aj, ked akoze Viesta vraj vedela, ze mater pise v jej mene, tak si zrejme neuvedomila aku hanbu jej tu robi pani stara googlova.
@anonym_a15530 čo ťa na tom poburuje, že tu niekto "klamal" desať rokov? Aký zmysel má pre teba či to radí pani Poláková, alebo pani Kudláčová? Tebe to môže byť úplne jedno, je to neznámý nick, tu osobu v reálnom živote nepoznáš. Mne osobne je to teda úplne jedno. Pod tým nickom vždy boli odpovede k veci, trefné, pravdivé, jej rady vždy pomáhali. Takže mne je úplne jedno, kto pod tým nickom písal. Vždy to malo hlavu a pätu. Alebo ty si sa z toho psychicky zrútila?
@karlamon Kedy tu kto našiel pomoc a útechu? Máš spomienkový optimizmus. Blbé otázky sem ženy vždy dávali a vždy na ne boli trefné odpovede. Keď niekto položí hlúpu otázku, nemôže čakať inteligentnú odpoveď.
@anonym_294c57 Prečo by jej mali zrušiť účet? Je tu jedna z najobľúbenejších prispievateliek. Nenapísala nič, za čo by ju mali zrušiť.
@anonym_d88cdc Prečo by aj mama spôsobovala hanbu? Nepísala nič hlúpe a nepravdivé. Odpovede mala inteligentne a vždy pomohla. Prečo máš pocit, že by jej robila hanbu??? Nejak moc to prežívaš. Aký význam má pre teba kto sa pod tým nickom skrýva? Nikto neodsudzuje ani jej mamu, ani viestu. A ano,tento nick by tu chýbal mnohým. Drží to tu ako tak nad úrovňou. Nie každý chce čítať o hlupych ženách, ktoré si nevedia vyčítat tehotenský test, alebo nevedia či majú dieťaťu obliecť pančušky. Jej mama urcite nerobila hanbu.