Budúcnosť Modrého koníka a smūtok
Co myslite, aky bude odteraz Modry konik, ked najaktivnejsie nicky prestanu prispievat? Bude to lepsie alebo horsie forum? Da to priestor prejavit sa inym nickom, ktore boli doteraz utiahnute? Alebo to tu cele zosmutnie?
@anonym_b9e6c8 hej pani je poriadne trápna. Na inej diskusii MK nazvala hejno sliepok. čo ku nej dodať - úbožiačka s vysokým sebahodnotením.
@anonym_8d1b13 Ja jej prispevky tiez vzdy preskakujem. To sa fakt neda citat.
Vždy keď čítam takéto témy vravím si, 4ri deti na vás, robotu, dom a psov a hneď vás prestane srat že niekto prestal prispievať 🤣🤣🤣🤣
@anonym_8d1b13
Pani Moonlight má veľkú potrebu dôležitosti, pozornosti a myslí si, že čím dlhší román napíše bude mať väčšiu hodnotu.Asi jej v realite niečo chýba.
Tiež ju preskakujem.
@anonym_1f6174
A nie je vám už zo seba trošku trápne? Kašlite na to. Je sobota, nádherný deň. Choďte von, nezabudnite poliať záhradu a užívajte voľno.
@anonym_8d1b13 áno, je veľmi trápna až otravná, tiež preskakujem jej " litánie " pohoršuje sa tu, pritom si pamätám, že v jednej diskusii bola veľmi výsmešná a nazvala prispievateľku idiotom, pani dokonalá.
@anonym_ff189d
@anonym_1f6174
@anonym_5b0bed presne.. koník už nie je to čo býval voľakedy..tu človek vždy našiel pomoc, útechu, alebo len milé slovo..teraz? 🫣
@karlamon teraz je to tu skôr o tom kto danú ženu zhodí viac....predaj bazarovych veci tiež stoji vďaka zvýšeným cenám pošty....rady ako kedysi úplne zmizli tak to ru ružovo nevidím ...nakuknem sem raz do týždňa v rámci obeda ked dieťa spí ale inak nic.
@karlamon teraz je to tu skôr o tom kto danú ženu zhodí viac....predaj bazarovych veci tiež stoji vďaka zvýšeným cenám pošty....rady ako kedysi úplne zmizli tak to ru ružovo nevidím ...nakuknem sem raz do týždňa v rámci obeda ked dieťa spí ale inak nic.
@slavka1988 aké tu chceš rady? Ako okasliavat stat na dávkach? Lebo toto je gro diskusii, co tu momentalne je. Mimo ohovárania a trollov samozrejme. Jaj, ešte otázky ci negatívny test nie je náhodou pozitívny hoci krámy mam dostať až za 5 dní.
Tu aj keď ty napíšeš aj nejaký názor alebo radu, tak ostatné pani múdre anonymy ta tu za to zhejtuju, lebo ony maju názor iný.
zbehli sa tu ohováračské supy?
Náhodou komentáre @moonlight1210 sú úžasné, keby ste ich nepreskakovali a aj prečítali a mali aj niečo v hlave, tak by ste ich aj pochopili
zbehli sa tu ohováračské supy?
Náhodou komentáre @moonlight1210 sú úžasné, keby ste ich nepreskakovali a aj prečítali a mali aj niečo v hlave, tak by ste ich aj pochopili
@zmrzlinka8 urážky do idiotov... a pasívnu agresiu nemám chuť čítať ❤
@slavka1988 aké tu chceš rady? Ako okasliavat stat na dávkach? Lebo toto je gro diskusii, co tu momentalne je. Mimo ohovárania a trollov samozrejme. Jaj, ešte otázky ci negatívny test nie je náhodou pozitívny hoci krámy mam dostať až za 5 dní.
Tu aj keď ty napíšeš aj nejaký názor alebo radu, tak ostatné pani múdre anonymy ta tu za to zhejtuju, lebo ony maju názor iný.
@anonym_a959fa kedysi ked to mala niaka žena tažke dostali sa jej tu slová podpory....rady napeiklad co sa zmenilo novinky v praci v systeme v zdravotnictve jednoducho pomoc poradenie nic viac nic menej a nie rady ako nie vobec nevadi ze si milenka ....a podobne
@anonym_autor Nič nebude.Dni budú ísť ďalej a ti co tu boli non stop a tvárili sa ako všedkovia-vedkovia dostali ci uz stopku,alebo budú arogantní pod anonymom.🤷♀️🤦♀️Toto je obycsjne forum-neprezivaj to tak🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Vždy keď čítam takéto témy vravím si, 4ri deti na vás, robotu, dom a psov a hneď vás prestane srat že niekto prestal prispievať 🤣🤣🤣🤣
@anonym_b5477c presne. Čudujem sa , že má niekto toľko času navyše že bude rozoberať cudziu osobu 😂 po pár týždňov som sa prihlásil naspäť na modrý koník keďže som mal toho veľa doma, riešil veci ohľadom roboty a MK ide každým týždňom do horšieho stavu čo sa týka po ľudskej stránke.
Polka ľudí na modrom koníku má asi veľmi veľa času reagovať na každú jednu tému 😂
@slavka1988 súhlasím s tvojim komentárom. Niekto si tu príde po radu a ešte aj dostane hejt alebo sa do autora diskusie pustia baby.
Reddit a quora sú oveľa lepšie diskusné fóra
Ja som tu 13 rokov aj budem, niekedy si len čítam, niekedy aj napíšem..ale popravde skoro každá diskusia sa zvrtne často do hádky
Co? What? To mi pride taka otazka ako kebyze sa pytam ci si mam najprv obud pravu abo lavu nohu. A ano tato moja odpoved je rovnako hodnotna :D
Myslím si, že nech odtiaľto odíde ktokoľvek tak to kôň prežije a život fóra ide ďalej 🙂 Jejda, veď je to len internetové fórum.. Akože jasné, človek tu má nejakú "postavičku" rád, inú "postavičku" zas až tak nie, ale stále to nie je reálny svet, ktorý by sa z môjho pohľadu oplatilo až do takejto miery riešiť..
@wolf_ škoda je každého nicku, lebo každý žije iný život, každá žena je jedinečná a má rôzne rady z vlastnej skúsenosti. Vždy som sa potešila, ak som našla akúkoľvek radu ohľadom zdravia a veľmi rada som aj ja poskytla radu z vlastnej skúsenosti pri hrcke v prsníku. Sú tu občas aj ostrejšie príspevky, ale možno aj tie majú svoje opodstatnenie. Veď je to fórum, nikto by nemal byť zrušený.
Je dnes otvorenuny Action?
Je dnes otvorenuny Action?
@anonym_ba983a áno, je otvoreny
@anonym_185bc5 na 100%?
@anonym_185bc5 na 100%?
@anonym_ba983a tak mi ukazuje ich stránka
Huraaaa... tu to nezanikne nikdy, odpoved prisla, ako vzdy, ani milionkrat dnes spominamy nick, co tu uz vraj nie je, nechybal k odpovedi na blbu otazku. Tak to uzavrite a sup sup do Action a este lepsie na slniecko, dnes je 1x letny den
@anonym_a15530 ešteže o tebe vieme tak vela, aby všetci mohli hodnotiť či klameš alebo čo robíš/nerobíš
@anonym_0d3f62 ale chodte uz do riti vsetky.Furt to tu rozoberate dookola a o mne veru viete toho dost pod mojim realnym nickom mam tu aj foto vsetko. a prave kvoli takym supom ako si ty a tebe podobnym pisem pod anonymom a ako vidim aj ty takze bud laskavo ticho a zdrz sa komentarov na mna..uz ma tu s touto trapnou vetou asi inu ani neviete vygenerovat niektore alebo to pise stale ta ista chora osoba dookola.Lebo aj v inych diskusiach toto vypisuje kazdej.Uz nech to tu niekto konecne nahlasi tuto trapnu diskusiu
Mať vaše problémy...
Ja som tu 13 rokov aj budem, niekedy si len čítam, niekedy aj napíšem..ale popravde skoro každá diskusia sa zvrtne často do hádky
@marcellka32 Máš pravdu. MK sa stal platformou, kde je extrémne zúrivá a jedovatá kyberšikana, ale na ktorej platforme nie je? Kedysi som sa sám nechal uniesť vlnou nenávisti, trollenia (na fb, yt, občas aj tu) a stále ma to mrzí. Ale život ide ďalej, už sa za to nebičujem. Všímam si v paľbe (prevažne) hejt komentárov a príspevkov najmä to dobré, krásne, ľudskosť a jemnosť - to tu stále je. Stále sú tu ľudia, ktorí poradia, pohladia slovom, povzbudia alebo inšpirujú úžasnými výtvormi. A MK bazár je absolútne top! Zostal som tu kvôli skvelým obchodom a kvôli fajn ľuďom. Keď mi niekto napíše koment s cieľom zraniť, ponížiť či dehumanizovať, už si ho neberiem osobne. Pochopil som že slová od hejtera/hejterky nie sú o mne, je to o ňom/nej. To ma naučil stoicizmus, psychoterapia a učenie sa mať sa znova rád. Šikanátor môže byť narcistickú poruchu, môže to byť psychopat, sociopat, môže mať nespracovanú traumu, ktorú ventiluje. Narcisti a narcistky hejtujú kvôli "narcistickej výžive", čiže kvôli reakciám na ich provokácie. Pre nich sú reakcie druhej strany ako droga, doping, ktorý potrebujú aby zaplnili vnútornú priepasť prázdnoty. Čím emocionálnejšia reakcia, tým (pre nich) lepšie. Nevravím, že som pochopil všetko, ale toto mi veľmi pomohlo odosobniť sa od útočných ľudí a ich komentárov. Nepresviedčam hejterov, neživím ich, nereagujem. Som tu pre to, pre čo sa tu oplatí zostať.
@anonym_autor viesta nick - chodila nan dcera spolu s mamou .. jej mama mala kedysi ucet zita ale bola zablokovana,tak sharovala jeden s dcerou .. ale viac na nom bola jej mama kedze je na dochodku a dcera len obcas nakukla ... v podstate ten nick prenechala mame - koniec zahade
@anonym_a83e5d Viesta sa mi páči, mám rada jej trefné a múdre odpovede. Teraz čítam, že to písala jej mama. Teraz mi to dáva zmysel. Skúsená múdra .žena

@moonlight1210 Už sa tu neopakuj.Ja keď vidím tvoj nick, roky preskakujem, tie tvoje litánie sa nedajú čitat.Podaj si ruku so starou Viesttou
@anonym_b9e6c8 hej pani je poriadne trápna. Na inej diskusii MK nazvala hejno sliepok. čo ku nej dodať - úbožiačka s vysokým sebahodnotením.