Dátovanie: Ako využívate mobilné dáta a wifi?
Len tak čisto štatisticky ma zaujíma, ako dnes ľudia dátujú. Smartfón má už každý, a zaujíma ma či máte stále pustené mobilné dáta, alebo doma ste na wifi, a vonku zapnete dáta, alebo si šetríte že väčšinou ste offline a dáta zapnete len semtam keď chcete niečo urobiť cez internet alebo prílezitostne na wifi?
@radkatalajkova presne augomaticky sa mobil prepne este aj na wifi u kamosiek ci u susedov
@natalka13 áno čo si mobil zapamätá wifi miest kam chodíme tak sa už sám napojí. To je skvelá vec.
@simona_racz ked deti alebo rodicia budu nutne potrebovat pomoc?
Co ti pomoze vypnut wifi ked mas moznost sa napojit na dalsich 10 okolo?
@natalka13 nejaké ludšké sporiace mánie vypínať router aj keď odídu na turnus, výlet, keď je dom skoro prázdny, potom ja to chodím zapínať. Ludia sú všelijakí.
@natalka13 nejaké ludšké sporiace mánie vypínať router aj keď odídu na turnus, výlet, keď je dom skoro prázdny, potom ja to chodím zapínať. Ludia sú všelijakí.
@simona_racz ten tlf k dispozocii na telefonovanie nemas pri letovom rezime, nik sa ti v pripade nudze nedovola.
Nemusis ho mat v spalni. Su aj ine budiky.
95% casu mam zapnute data, wifi doma nemame. Na wifi som ked sme u svagra lebo u nich nemam signal vobec.
Ja mám doma wifi a v práci a vonku svoje dáta. Mám mobil na kredit a som online nonstop. Stále niečo riešim cez mobil či už ohľadom roboty alebo cez edupage niečo píšu ohľadom deti. Neviem si predstaviť byť mimo domu offline. Aj keď ideme na výlet tak využívam mapy, pozerám kedy idú spoje, kúpiť lístky, pozrieť počasie atď.
Ja mám doma wifi a v práci a vonku svoje dáta. Mám mobil na kredit a som online nonstop. Stále niečo riešim cez mobil či už ohľadom roboty alebo cez edupage niečo píšu ohľadom deti. Neviem si predstaviť byť mimo domu offline. Aj keď ideme na výlet tak využívam mapy, pozerám kedy idú spoje, kúpiť lístky, pozrieť počasie atď.
@anonym_9bc174 konečne si niekto uvedomil že mobil nieje len o sociálnych sieťach. Mne sa často čudujú že ich nevyužívam. Ale na internete sa dajú robiť aj iné veci. Napríklad tie spomenuté.

Mám neobmedzený paušál. Ale inak v robote aj doma wi-fi zapnuté. Ale neriešim kde čo mám
@radkatalajkova presne augomaticky sa mobil prepne este aj na wifi u kamosiek ci u susedov