Hromadné nahlásenie profilu na Instagrame. Pomôžte mi, prosím!
Ajoj baby, viete mi prosím pomôcť s nahlásením profilu na instagrame? Už som zúfalá, nepomáha nič, ani zablokovanie a ani podpora z instagramu mi moc neporadila. Kľudne vysvetlím osobnejšie v správe, prečo chcem nahlásiť profil, ale fakt som už na dne. Je to svinstvo, čo si v dnešnej dobe ľudia povymýšľajú a ako sa zachovajú. Našlo by sa vás tu pár, čo by sme spoločne nahlásili profil, aby ho zmazali? Mám už toho po krk zo strany tej druhej osoby totižto, som už na dne psychicky zdeptaná. Ďikičko ak sa vás tu pár nájde, dám potom aj názov profilu a aj sa dohodneme, aby to malo najlepší úspech, že za čo spolu nahlásime. Fakt vám bufem moc moc vdacna.
@anonym_autor Tvoje problemy nepredstavuju pre cudzich ludi urgentny dovod cokolvek konat
Vymaz si Instagram a začni žiť. A tvoj problém je vyrieseny
Rozpis problém, veď si anonym, pre výstrahu tebe podobným, ktoré žijú verejne na soc sietach .
Ak aj dosiahneš zmazanie profilu, založí si dva nové. Si anonym, napíš v čom je problém a niekto Ti možno poradí niečo lepšie.
Rovno napíš o čo ide .
@anonym_autor ako sa prosim ta dostane k tvojim príspevkom
@anonym_autor ako sa prosim ta dostane k tvojim príspevkom
@minenkaa este som ju nemala zablokovanu a iz mi pisala pod kazdy post, ale neriesila som to, potom sa to stupnovalo viac a viac. Zacala ma vydierat, ze moje upravene fotky posle znamym ludom ak jej neposlem peniaze. Aj mi toe fotky ukazala, bola som tam ja, ale hola. No bolo to klamstvo. Ja som take fotky nemala nikde.
@minenkaa este som ju nemala zablokovanu a iz mi pisala pod kazdy post, ale neriesila som to, potom sa to stupnovalo viac a viac. Zacala ma vydierat, ze moje upravene fotky posle znamym ludom ak jej neposlem peniaze. Aj mi toe fotky ukazala, bola som tam ja, ale hola. No bolo to klamstvo. Ja som take fotky nemala nikde.
@anonym_autor a ty máš prečo otvorený profil a nemáš ho ako súkromný,takze tu je niekto iny ,nie v poriadku
@anonym_autor ty máš štrnásť? Oznam rodičom ak ta niekto vydiera
@anonym_autor ty máš štrnásť? Oznam rodičom ak ta niekto vydiera
@minenkaa mam 36 a som fakt zufala. Mala by som skusit policiu teda?
Tam je tym mariianien milion a ani jedna s takym nickom, ako si napisala.
@anonym_autor
@anonym_autor vymazala som si, prepacte. Ale este som cez znameho jej profil nasla, ako to je mozne? Uz nechapem
@anonym_autor no tak ich posle tvojim znamym, a co? Nevideli ta v zivote v plavkach, alebo nevedia, ze mas prsia? Normalne napis prispevok na IG so screenshotom, ze takato pixa ti pise a fotky su falosne. 🙄 Nebud vlocka.
@anonym_autor takže chceš povedať že nejaká ženská s fotkami svojho decka na profile ťa vydiera hej?
A vieš o tom že keď niekoho zablokuješ, tak sa zablokujú aj všetky ďalšie vytvorené profily automaticky? Takže v čom ešte klameš?
Daj teda screeny tých komentárov
@anonym_autor chorá si v prvom rade ty
Zablokuj a dovi