icon

Je internetová rýchlosť 30/2 dostatočná na základné činnosti?

Včera o 06:43

Myslite že je rýchlosť internetu 30/2 použiteľná na bežne činnosti? Sociálne siete prevažne, google, občas nejaké video. Nedá sa nám nič dobré doma dať 😔

patrike
Včera o 06:52

Ano, to staci, ale pozor, ak pozeraju video 2 - 3 ludia naraz, moze to uz zahltit linku a zacat sekat. 30 / 2 garantuju tebe alebo je toereticke maximum s delis sa o to s polovicou dediny ?
Mas prejdene vsetky moznosti ? Napriklad data od Orange cez ich datovy modem so sim kartou ?

thirstymonk
Včera o 07:07
@patrike

Ano, to staci, ale pozor, ak pozeraju video 2 - 3 ludia naraz, moze to uz zahltit linku a zacat sekat. 30 / 2 garantuju tebe alebo je toereticke maximum s delis sa o to s polovicou dediny ?
Mas prejdene vsetky moznosti ? Napriklad data od Orange cez ich datovy modem so sim kartou ?

@patrike Presne tento orange nepodarok som mal aj ja. 14/7 to akože v roku 2023 (vtedy to bolo) nič moc... tak som prešiel na O2 zlaty internet, či jak sa to vola a mam tam 400GB mesačne a 100/20. Cena rovnaká, myslím že ešte o euro menej ako orange

autor
Včera o 07:19

Telekom mi vyjde asi najlepsie, bývam sama, nechce sa mi platiť 24€ za wifi len meviem či mi slabšia bude stačiť

patrike
Včera o 07:29

Viac ako full HD pozerat nebudes, to by si musela mat super rozlisenie monitora. Pozriet YT video cez pocitac, na to ti staci tych 20. Nevies si to objednat na skusku ? Napokon, ak by ti to mestacilo, podpises zmenu zmluvy a zvysis si rychlost. Ak si sama, bude to ok, zazraky necakaj.

niekto2hy
Včera o 07:35
@anonym_autor

Telekom mi vyjde asi najlepsie, bývam sama, nechce sa mi platiť 24€ za wifi len meviem či mi slabšia bude stačiť

@anonym_autor A miestny prevadzkovatel neponuka nic?

autor
Včera o 08:41

Pravda je (snáď) že ak si dám nižší asi nebude problem prejsť na vyšší 🙂 dakujem

autor
Včera o 08:42
@niekto2hy

@anonym_autor A miestny prevadzkovatel neponuka nic?

@niekto2hy moc sa v tom nevyznam ale veľa možnosti tam neni, neni tam vôbec optika tak čo som našla ešte orange ale to vyjde ešte horšie mám pocit

anonym_6a4a2e
Včera o 09:46
@anonym_autor

@niekto2hy moc sa v tom nevyznam ale veľa možnosti tam neni, neni tam vôbec optika tak čo som našla ešte orange ale to vyjde ešte horšie mám pocit

@anonym_autor inac ked si budes "pytat v obchode" (u operatora), tak nepytas si wifi, ale pripojenie do internetu... Wifi potom bude to, co budes mat doma v byte / dome, ale "predava" sa pripojenie na internet (aj kablom sa mozes pripojit)...

niekto2hy
Včera o 16:22
@anonym_autor

@anonym_autor Tazko odpovedat,ked nie je mesto,dedina...