icon

Nahlasujete, keď vidíte nevhodný obsah na internete?

Včera o 14:53

Ahojte.
Nahlasujete niekedy, keď na internete vidíte niečo, čo vám príde nevhodné alebo proti pravidlám?

Nedávno som nahlásila jednu stránku a potom som sa o tom zmienila vo FB diskusii, ktorá sa jej týkala. Čakala som normálnu debatu, ale veľa ľudí sa do mňa pustilo v štýle „ži a nechaj žiť“ a odvtedy mám z toho dosť blbý pocit 😕

Ako to máte vy? Radšej si poviete, že vás sa to netýka, alebo také veci nahlasujete?

januska12323
Včera o 14:56

Blbý pocit zo správnej veci? Nahlasujem keď sa mi chce a nikdy sa za to necítim zle. Zle sa má cítiť ten kto porušil pravidlá.

anonym_05ead9
Včera o 14:59

pár krát som nahlásila tu na MK a veru nie vždy to bolo s úspechom

anonym_06c0c8
Včera o 15:00

Nahlasujem, ale to čo naozaj porušuje pravidlá a nie len, že mne to príde nevhodné... a nikde to potom neoznamujem, ďalej nekomentujem

jaja1979
Včera o 15:02

@anonym_autor ano, nahlasujem a ďalej túto informáciu neposuvam

anonym_73b71e
Včera o 15:04

Nahlasujem,lebo urazky su proti pravidlam,stalking ako vysity,dari sa mi uspesne,admini konaju,za co som im aj vdacna ale bude to stale,stale.Musi to byt chora zena,co ani citat nevie.

michaela329
Včera o 15:21

@anonym_autor áno, nahlasujem nenávistné obsahy, očividné podvody a hoaxy. Podvody typu Pelegriny radí ako investovať alebo že Tesco rozdáva poukážky, to blokujú rýchlo, ale nenávistné veci nie.

windblue
Včera o 15:24

Keď viem ze to je trestné alebo proti pravidlám daného portálu tak nahlasim. Ale s konaním portálov a stránok je to potom už iná vec. Na fb bežné mi kadejaké podivné profily posielajú žiadosti a tvária sa ako niekto ale fb spraví po nahlaseni len to, že ten profil nevidím ja, ale je stále funkčný. Dnes som nahlásila vyložene falošný, niekto skopíroval fb mojej tety a reakcia ta istá, poobede si profil veselo posielal ziadosti ďalším členom rodiny, fb je v tomto asi fakt najhorší. Naopak iný extrém je napr youtube. Tam sú schopní zablokovať overeny profil dospelého cloveka len preto, lebo ho nejaké dieťa nahlási že je jeho. Cest výnimkám co to robia poctivo v tomto fakt

ria_sprout
Včera o 15:28

Nahlasujem, keď je to extrémne agresívne. Ako minule na FB jeden chlap urážal deti jednej ženy, úplne šokujúce. A FB mi poslal odpoveď, že to nezmazali. Úplni tuponi. A aj tu na MK som nahlasovala niečo podobne nevhodné. Ale teda sú veci čo preskakujem, pokiaľ nie sú vyslovene nenávistne.

anonym_73b71e
Včera o 15:30
@ria_sprout

Nahlasujem, keď je to extrémne agresívne. Ako minule na FB jeden chlap urážal deti jednej ženy, úplne šokujúce. A FB mi poslal odpoveď, že to nezmazali. Úplni tuponi. A aj tu na MK som nahlasovala niečo podobne nevhodné. Ale teda sú veci čo preskakujem, pokiaľ nie sú vyslovene nenávistne.

@ria_sprout ja som nahlasila 3krat anonyma,ta ista zena.A koment zrusili,ale zase som im to tam rozpisala takze uz to nemohli prehliadnut.

catherin4
Včera o 15:37

Nenahlasujem

popcorn2myska
Včera o 15:38

@anonym_autor na FB už nenahlasujem nič, nič neriešili a FB už preto nemám. Mám insta@, a tam je to detto.Občas mi vyjde obsah videa čo mne ako dospelému vykrúca oči..(obnažené videa🫣 ,trápenie zvieratiek,týranie detí.😔alebo také choroby, čo niesú vhodné byť na videu,či lekárske vyšetrenia.. včera mi vyhodilo pôrod v priamom prenose 🤨)Proste jedno cez druhé,Sodoma-Gomora .A to už nevravím ako sa kôli názoru vedia do vás ľudia nechutne pustiť. Tak som na nich nechutná aj ja,iné nepomáha.🙄

aperolcek
Včera o 15:43

Ja s radosťou nahlasujem príspevky rôznych individuí 😃 napríklad taký Mazurek, Ľuboš Blaha, Harabin... Vždy keď od nich niečo vidím, nahlasujem nenávistný obsah. Určite sa kvôli tomu necítim zle. Naopak, ak je nejaké video neskôr stiahnuté, je to dobrý pocit.

anonym_342b52
Včera o 16:08

@anonym_autor nahlásim hocikedy, no nemám potrebu o tom písať napr. v diskusii

ria_sprout
Včera o 16:48
@anonym_73b71e

@ria_sprout ja som nahlasila 3krat anonyma,ta ista zena.A koment zrusili,ale zase som im to tam rozpisala takze uz to nemohli prehliadnut.

@anonym_73b71e ja som na FB tiež rozpisala o čo ide, odpovedala predpokladám nejaka AI, že ide len o opačný názor 😒 neviem čo je opačný názor, keď na niekoho deti nejaký zakomplexovaný chudák nadáva, že sú to retardi a prečo ešte žijú.

anonym_1047ef
Včera o 16:53

Ja napr nahlasujem tu. Na stene nie je povolený dopyt na kódy a aj tak sú tu keď dám ja ihneď zmažú a keď nahlásim tak je tu aj celý deň

anonym_73b71e
Včera o 16:57
@ria_sprout

@anonym_73b71e ja som na FB tiež rozpisala o čo ide, odpovedala predpokladám nejaka AI, že ide len o opačný názor 😒 neviem čo je opačný názor, keď na niekoho deti nejaký zakomplexovaný chudák nadáva, že sú to retardi a prečo ešte žijú.

@ria_sprout ach,hrozne fakt.

anonym_73b71e
Včera o 16:59
@anonym_1047ef

Ja napr nahlasujem tu. Na stene nie je povolený dopyt na kódy a aj tak sú tu keď dám ja ihneď zmažú a keď nahlásim tak je tu aj celý deň

@anonym_1047ef ja som vecer nahlasila a rano to uz zrusili.Asi zalezi aky admin tam je,lebo tiez 1 koment od dotycnej mi nezrusili nahleny.2 uz boli odstranene.Ako vravim jedna sa o tu istu osobu.Stalking ako vysity,a aj preto vzdy pisem ako anonym.

bomba36
Včera o 17:04

Hlavne FB ti vždy odpíše že nezistili žiadne porušenie pravidiel. Často v prípadoch že na fotkách je holé decko, matka má profil ako výkladnú skriňu, doslova raj pre úchylov ale FB ti povie že pohoda.

klara546
Včera o 17:06

Nie, nikdy som nic a nikoho nenahlasovala a ani neblokla. Nech si každý slobodne hovorí čo chce.

michaela329
Včera o 17:19
@klara546

Nie, nikdy som nic a nikoho nenahlasovala a ani neblokla. Nech si každý slobodne hovorí čo chce.

@klara546 takže slobodne niekto môže zverejniť Tvoju adresu a fotky Teba a detí a napísať, nech Ťa pride niekto zbiť, znásilniť a Tvoje deti tiež? Lebo toto sa už pár ľuďom stalo a ja v tom teda nevidím žiadnu slobodu slova, ale navádzanie na násilie.

mirage
Včera o 17:31
@klara546

@klara546 mýliš si demokraciu s anarchiou.
nahlasujem, aj dnes rano, co bola tema o holeni vaginy.

euka210
Včera o 21:03

@anonym_autor ano, ale nerozoberam to s druhymi

1sally12
Dnes o 03:44

Samozrejme, vždy.

madeincssr
Dnes o 07:23
@klara546

@klara546 no celkom vsetko snad nie. Aj slobodny internet by mal mat svoje hranice. Nenavist, stvanie, osobne udaje, evidentne bludy, extremne vulgarizmy voci niekomu, silne porusovanie pravidiel portalov...