Niekto sa mi prihlasuje do Netflixu? Ako to zistiť?
Netflix mi posledné dni ukazuje filmy a seriály, ktoré som určite nepozerala. Heslo som nikomu nedávala.
Je možné, že sa mi niekto dostal do účtu? Ako to zistím?
Áno, je možné, že niekto sa ti nabúral do tvojho netflix úctu. Takto postupuj aby si ho odstránila (plus samozrejme zmena hesla): V prehliadači prejdite na stránku svojho účtu Netflix.Prejdite do sekcie „Bezpečnosť a súkromie“ alebo „Nastavenia“.Kliknite na „Spravovať prístup a zariadenia“.Na neznámych zariadeniach kliknite na „Odhlásiť sa“ alebo vyberte možnosť „Odhlásiť sa zo všetkých zariadení“, čím vynútite nové prihlásenie na všetkých zariadeniach.
@anonym_autor Ako ti ukazuje filmy a seriály? Netflix na základe pozretých filmov ti ponúka tematicky podobné žánre a nové filmy.
Ak chceš zistiť, či niekto iný pod tvojim profilom nepozerá, tak choď v menu na My Netflix a pozri tam "Recently watched" alebo "Continue watching" - ak máš nejaké filmy a seriály rozpozerané. Ak tam bude nejaký film, ktorý si nepozerala, tak to mohol niekto pozerať. Ak nie, tak pozeráš len ty.
Aj mne sa naburali, len hned aj heslo zmenili 😁

@anonym_autor pri každom prihlásení nového zariadenia mi príde mail. Prípadne skús v netflixe pozrieť aké zariadenia boli pripojené