Niekto zneužil moje meno na Facebooku. Ako ho nahlásiť?
dnes mi kamarátka poslala screenshot profilu, ktorý má moje meno aj profilovku. nie som to ja a navyše si ten účet začal pridávať ľudí, ktorých poznám.
už som ho nahlásila, ale dosť ma to zneistilo. dá sa ešte niečo spraviť, aby ten profil čo najskôr zmizol?
a co ma povedat pan Fico. ten ma falosnych uctov desiatky ..
@anonym_autor A prečo by sa niekto nemohol volať presne tak isto, ako ty?
A ty máš založený nejaký profil na FB? Na FB môžu mať viaceré osoby profil s rovnakým menom. Napr. profil Zuzany Kováčovej je FB asi 100 krát, ak nie viac.
Tvoju profilovku znamená, že použil tvoju fotku? Ak sa naozaj vydáva za teba, tak to nahlás.
@anonym_autor A prečo by sa niekto nemohol volať presne tak isto, ako ty?
A ty máš založený nejaký profil na FB? Na FB môžu mať viaceré osoby profil s rovnakým menom. Napr. profil Zuzany Kováčovej je FB asi 100 krát, ak nie viac.
Tvoju profilovku znamená, že použil tvoju fotku? Ak sa naozaj vydáva za teba, tak to nahlás.
@anonym_8e34eb prepáč ,ale čítala si otázku? Ten druhý profil si pridáva jej priateľov.
@anonym_8e34eb prepáč ,ale čítala si otázku? Ten druhý profil si pridáva jej priateľov.
@anonym_ec8285 Priateľov z FB? Alebo skutočných priateľov? Lebo na FB môžem mať desiatky rôznych priateľov, aj takých, ktorých v podstate ani nepoznám.
Ale dajme tomu, že niekto naozaj duplikuje jej profil. V dnešnom svete umelej inteligencie to nie je problém. Mne sa raz nabúrali do profilu na Linkedin-e. Zmenili mi fotku, pomenili údaje. Našťastie mi prišlo upozornenie, že som zmenil profilovú fotku, tak som rýchlo zmenil heslo a všetko vrátil späť. Inokedy zase nejaký bot rozposlal z môjho messengera pod mojím menom nejakú reklamu všetkým kontaktom. Niektorí pochopili, že ide o spam, niektorí mi písali, že čo som to poslal?
@anonym_autor napíš ostatným nech si ho nepridávajú a nahlásia. Čím viac ľudí nahlási tým lepšie.
a co ma povedat pan Fico. ten ma falosnych uctov desiatky ..
@anonym_4226fe ale najsmutnejšie je, že najviac sprostostí píše ten jeho pravý 😂😂😂
@anonym_autor no niekedy ani nahlasenie nepomoze a clovek s tym nic nespravi uz potom.

Aj mne sa to stalo minule. Najprv zamietli zrušiť, potom som poprosila viacerých, aby nahlásili ako falosny profil, tak ho vymazali. Nechapem takych ludí.