Prečo nejdú načítať komentáre na Facebooku?
Ahojte neviete prečo mi nejdu načítať všetky komentáre pod príspevkom na Fb? Stavam nacitat ďalšie a nič. Deje sa to aj vám?
@anonym_autor stačí si prepnúť z najrelevantnejšie na všetky
@anonym_autor stačí si prepnúť z najrelevantnejšie na všetky
@anonym_91f30c vždy mám prepnuté na všetky. Niesom hlúpa. No nejdu načítať tak či tak
@anonym_autor to je cenzúra. Ľudia ktorý vládnu svetu na čele Sorošom nechcú aby si vedel pravdu . Dlho to nepotrvá a Telegram bude jediný ostrov pravdivých informácií
@anonym_91f30c vždy mám prepnuté na všetky. Niesom hlúpa. No nejdu načítať tak či tak
@anonym_autor noooo 😂
tak potom mne sa to nestáva
@anonym_autor aj mne sa stáva, netuším prečo. Tiež by ma zaujímalo čím to je
@anonym_autor aj mne sa stáva, netuším prečo. Tiež by ma zaujímalo čím to je
@nikolani ani mne vsetky neukazuje
@anonym_autor to je cenzúra. Ľudia ktorý vládnu svetu na čele Sorošom nechcú aby si vedel pravdu . Dlho to nepotrvá a Telegram bude jediný ostrov pravdivých informácií
@anonym_d42272 Len tak pre istotu - čo sú podľa teba tie biele čiary za lietadlami na oblohe?
@anonym_d42272 😂kks to fakt?
Mne dnes nešlo načítať príbehy a posledné vyhľadávané stránky
@anonym_d42272 Len tak pre istotu - čo sú podľa teba tie biele čiary za lietadlami na oblohe?
@ivka225 ak hľadáš pravdu tento odborník ju pozna https://www.facebook.com/share/p/18msGyMrBy/
@anonym_d42272 😂kks to fakt?
@anonym_be2538 ano
@ivka225 ak hľadáš pravdu tento odborník ju pozna https://www.facebook.com/share/p/18msGyMrBy/
@anonym_d42272 Takže môj predpoklad bol správny. Poďme teda o úroveň vyššie - aký tvar má podľa teba Zem?
@anonym_d42272 Takže môj predpoklad bol správny. Poďme teda o úroveň vyššie - aký tvar má podľa teba Zem?
@ivka225 to nikto nevie keďže nám pravdu taja

@anonym_autor bud su zmazane, alebo len sibe FB, poslednu dobu je cely padnuty, v kuse sa tam nieco deje, nieco nefunguje.