icon

Prelepujete kameru na notebooku?

Včera o 17:53

Ahojte,

čisto zo zvedavosti - máte prelepenú kameru na notebooku alebo počítači, alebo to považujete za zbytočné?

Strana
z2
muchotrafka298
Včera o 17:55

Nie, nemam ju prelepenu z dovodu, ze na firemnych roznych poradach ju musime mat zapnutu. Takze sa mi nechce to odlepovat alebo prilepovat. Ked mas problem, aby nebolo vidno byt alebo kde akurat si, tak tam si vies menit pozadia.

rozculena
Včera o 17:57

mám,ale aj tak môžu odpočúvať....

anonym_28b8a5
Včera o 18:02

Hore na notebooku vedla kamery je taky posunovaci cudlik, ktorym sa da takym tienitkom skryt a odkryt kamera. Netreba prelepovat. Zbytocne to nie je. Na dialku ta mozu hocikedy malwarom nahrat na video alebo odfotit ...

kataina
Včera o 18:03
@anonym_28b8a5

Hore na notebooku vedla kamery je taky posunovaci cudlik, ktorym sa da takym tienitkom skryt a odkryt kamera. Netreba prelepovat. Zbytocne to nie je. Na dialku ta mozu hocikedy malwarom nahrat na video alebo odfotit ...

@anonym_28b8a5 posunovaci cudlik = kryt kamery

anonym_6acc00
Včera o 18:15

posunovacou krytkou kamery je vypnutá

anonym_62c4c1
Včera o 18:21

Nie neprelepujem ani nezakryvam, za takmer 30 rokov co pouzivam pocitac ma nikto neodfotil.. na co by to niekto robil?

martinmmartin
Včera o 18:29

Inak je zaujimave ze na notebooku ma prelepenu a zakrytu kameru kde kto a na telefone nikto

a0
Včera o 18:35

Nie, načo by komu bolo moje video ako pracujem, prípadne audio ako nadávam popri práci 🤣. A tiež mávam denne 2-4cally. Na mobile tiež nemám nič prelepené.

anonym_28b8a5
Včera o 18:39
@martinmmartin

Inak je zaujimave ze na notebooku ma prelepenu a zakrytu kameru kde kto a na telefone nikto

@martinmmartin mozes zamalovat ciernou fixou na mobile 🙂

anonym_4d4a98
Včera o 18:39
@anonym_62c4c1

Nie neprelepujem ani nezakryvam, za takmer 30 rokov co pouzivam pocitac ma nikto neodfotil.. na co by to niekto robil?

@anonym_62c4c1 co ty vies...

anonym_88f8e1
Včera o 18:52

jasne

anonym_de6d12
Včera o 18:54

Po pozretí filmu o Snowdenovi to lákalo asi mnohých vrátane mňa ale kašlem na to. Nikoho nezaujímajú moje 2 brady keď pozerám do telefónu ani keď sa chmúrim do pc keď hrám hry

anonym_8ae654
Včera o 19:02

@anonym_autor samozrejme, že váhaš 😉 ale čo môžem vedieť možno nám už dávno dali do notebookov pegasus. Inak to čo Edko zverejnil bola len špička ľadovca, zvyšok si drží a zverejnia to kamoši keby sa mu dačo stalo. Preto ho ešte s veľkom slávou neuniesla fbi ako sa stalo Kim dot komovi.

anonym_2414ed
Včera o 19:03

Nebudeme paranoidni

frflos_nespokojny
Včera o 19:03

a dovod? nerobime ritualy pri notebooku 😉

marianarem
Včera o 19:22

@anonym_autor Nie, ale davam si pozor, aby som pri tej kamere nerobila nic, co by nemalo byt zverejnene 🙂 zase ako sedim a pisem text, alebo robim vypocty na papier, to asi nie je velmi zaujimavy material 🙂

anonym_f7ebde
Včera o 19:56

Hej. Ja si prelepujem kameru na notebooku, aj kameru na mobile mam prelepenu. Potom mam stale zatiahnute zavesy na vsetkych oknach, lebo co ak ma niekto sleduje. Do obchodu chodim vylucne v maskovani. Inak, radsej prelepujem aj cuvaciu kameru v aute. Clovek nikdy nevie 🤣

btus
Včera o 20:27

@anonym_autor áno, máme prelepené.

marca12
Včera o 20:34

To si aj na mobile prelepujes kameru?

anonym_2c68a9
Včera o 20:47

áno mám prelepenú

anos18
Dnes o 05:03

@anonym_autor na notebooku mám prelepenu

tenerifka
Dnes o 07:33

Nie, nemam nikde prelepenu

bomba36
Dnes o 07:40

@anonym_autor nie si trochu paranoidná? 😂

bomba36
Dnes o 07:42
@anonym_f7ebde

Hej. Ja si prelepujem kameru na notebooku, aj kameru na mobile mam prelepenu. Potom mam stale zatiahnute zavesy na vsetkych oknach, lebo co ak ma niekto sleduje. Do obchodu chodim vylucne v maskovani. Inak, radsej prelepujem aj cuvaciu kameru v aute. Clovek nikdy nevie 🤣

@anonym_f7ebde toto všetko je ti prd platné ak nemáš na hlave alobalovú čiapku a nepostriekaš sa octom

nikha2809
Dnes o 07:46

Nie, netuším načo by komu bolo video ako robi faktúru nejaká Nikola z Kremnice

anonym_3b16d4
Dnes o 07:57
@nikha2809

Nie, netuším načo by komu bolo video ako robi faktúru nejaká Nikola z Kremnice

@nikha2809 ukradnu si tvoju podobu a hlas, spravia deepfake a potom zavolaju (WhatsApp, FaceTime) tvojim detom, akoze im volas ty, ze ti maju prist otvorit dvere (ze si napr zabudla kluce) a vykradnu vas, ked nebudes doma.

nikha2809
Dnes o 08:09
@anonym_3b16d4

@nikha2809 ukradnu si tvoju podobu a hlas, spravia deepfake a potom zavolaju (WhatsApp, FaceTime) tvojim detom, akoze im volas ty, ze ti maju prist otvorit dvere (ze si napr zabudla kluce) a vykradnu vas, ked nebudes doma.

@anonym_3b16d4 dobre presne na toto niekto čaká 😂 neboli by jednoduchsie vykradnúť nas ked nikto nieje doma??

mandzula
Dnes o 08:15

Pracovny som dostala s prelepenou, sukromny prelepeny nemam. Pochybujem, ze niekto chce kukat na moje kruhy pod ocami.

aalt
Dnes o 08:25

To, že ste paranoidní, ešte neznamená, že po vás nejdú.

anonym_28b8a5
Dnes o 08:59

Keby sa niektora dozvedela, ze jej niekto dal skrytu kameru do bytu a ocumuje, co robia doma, tak ju slak trafi. To ze laptop je najlahsia skryta kamera, staci malware, je casto zapnuty vacsinu dna a casto je obrazovkou zamiereny smerom do bytu, nevadi.

Strana
z2