Prelepujete kameru na notebooku?
Ahojte,
čisto zo zvedavosti - máte prelepenú kameru na notebooku alebo počítači, alebo to považujete za zbytočné?
Hore na notebooku vedla kamery je taky posunovaci cudlik, ktorym sa da takym tienitkom skryt a odkryt kamera. Netreba prelepovat. Zbytocne to nie je. Na dialku ta mozu hocikedy malwarom nahrat na video alebo odfotit ...
Hore na notebooku vedla kamery je taky posunovaci cudlik, ktorym sa da takym tienitkom skryt a odkryt kamera. Netreba prelepovat. Zbytocne to nie je. Na dialku ta mozu hocikedy malwarom nahrat na video alebo odfotit ...
@anonym_28b8a5 posunovaci cudlik = kryt kamery
posunovacou krytkou kamery je vypnutá
Nie neprelepujem ani nezakryvam, za takmer 30 rokov co pouzivam pocitac ma nikto neodfotil.. na co by to niekto robil?
Inak je zaujimave ze na notebooku ma prelepenu a zakrytu kameru kde kto a na telefone nikto
Nie, načo by komu bolo moje video ako pracujem, prípadne audio ako nadávam popri práci 🤣. A tiež mávam denne 2-4cally. Na mobile tiež nemám nič prelepené.
Inak je zaujimave ze na notebooku ma prelepenu a zakrytu kameru kde kto a na telefone nikto
@martinmmartin mozes zamalovat ciernou fixou na mobile 🙂
Nie neprelepujem ani nezakryvam, za takmer 30 rokov co pouzivam pocitac ma nikto neodfotil.. na co by to niekto robil?
@anonym_62c4c1 co ty vies...
jasne
Po pozretí filmu o Snowdenovi to lákalo asi mnohých vrátane mňa ale kašlem na to. Nikoho nezaujímajú moje 2 brady keď pozerám do telefónu ani keď sa chmúrim do pc keď hrám hry
@anonym_autor samozrejme, že váhaš 😉 ale čo môžem vedieť možno nám už dávno dali do notebookov pegasus. Inak to čo Edko zverejnil bola len špička ľadovca, zvyšok si drží a zverejnia to kamoši keby sa mu dačo stalo. Preto ho ešte s veľkom slávou neuniesla fbi ako sa stalo Kim dot komovi.
Nebudeme paranoidni
@anonym_autor Nie, ale davam si pozor, aby som pri tej kamere nerobila nic, co by nemalo byt zverejnene 🙂 zase ako sedim a pisem text, alebo robim vypocty na papier, to asi nie je velmi zaujimavy material 🙂
Hej. Ja si prelepujem kameru na notebooku, aj kameru na mobile mam prelepenu. Potom mam stale zatiahnute zavesy na vsetkych oknach, lebo co ak ma niekto sleduje. Do obchodu chodim vylucne v maskovani. Inak, radsej prelepujem aj cuvaciu kameru v aute. Clovek nikdy nevie 🤣
áno mám prelepenú
Hej. Ja si prelepujem kameru na notebooku, aj kameru na mobile mam prelepenu. Potom mam stale zatiahnute zavesy na vsetkych oknach, lebo co ak ma niekto sleduje. Do obchodu chodim vylucne v maskovani. Inak, radsej prelepujem aj cuvaciu kameru v aute. Clovek nikdy nevie 🤣
@anonym_f7ebde toto všetko je ti prd platné ak nemáš na hlave alobalovú čiapku a nepostriekaš sa octom
Nie, netuším načo by komu bolo video ako robi faktúru nejaká Nikola z Kremnice
Nie, netuším načo by komu bolo video ako robi faktúru nejaká Nikola z Kremnice
@nikha2809 ukradnu si tvoju podobu a hlas, spravia deepfake a potom zavolaju (WhatsApp, FaceTime) tvojim detom, akoze im volas ty, ze ti maju prist otvorit dvere (ze si napr zabudla kluce) a vykradnu vas, ked nebudes doma.
@nikha2809 ukradnu si tvoju podobu a hlas, spravia deepfake a potom zavolaju (WhatsApp, FaceTime) tvojim detom, akoze im volas ty, ze ti maju prist otvorit dvere (ze si napr zabudla kluce) a vykradnu vas, ked nebudes doma.
@anonym_3b16d4 dobre presne na toto niekto čaká 😂 neboli by jednoduchsie vykradnúť nas ked nikto nieje doma??
Pracovny som dostala s prelepenou, sukromny prelepeny nemam. Pochybujem, ze niekto chce kukat na moje kruhy pod ocami.
Keby sa niektora dozvedela, ze jej niekto dal skrytu kameru do bytu a ocumuje, co robia doma, tak ju slak trafi. To ze laptop je najlahsia skryta kamera, staci malware, je casto zapnuty vacsinu dna a casto je obrazovkou zamiereny smerom do bytu, nevadi.

Nie, nemam ju prelepenu z dovodu, ze na firemnych roznych poradach ju musime mat zapnutu. Takze sa mi nechce to odlepovat alebo prilepovat. Ked mas problem, aby nebolo vidno byt alebo kde akurat si, tak tam si vies menit pozadia.