icon

Problémy s internetom od UPC

matusik24
9. feb 2026

Ahojte mamičky, chcem sa spýtať ,ako ste spokojné so spoločnosťou UPC. Máme od nich internet 50 Mbit/s a stále máme výpadky internetu každý deň . Volala som tam a dávala sťažnosť nič nepomáha, wifi router je starý a tlačia nás na nový vyšší program. Máte niekto podobné skúsenosti, alebo radu ,ako od nich odísť aj keď mám platnú zmluvu. Ďakujem za rady.

anonym_7d2dc5
9. feb 2026

@matusik24 určite nemáš internet 50 mbit/s ...
Mala som 600 a nepostačoval, tak som prešla na 1000 a odvtedy bez problémov

anos18
9. feb 2026

@matusik24 ja mám od nich net, všetko v poriadku, rýchlosť teraz neviem, ale nemám nejaký super rýchly. Zvyknem aj školiť cez net, aj s kamerou a zatiaľ bez problémov. Výpadok je veľmi ojedinelý

matusik24
autor
9. feb 2026
@anonym_7d2dc5

@matusik24 určite nemáš internet 50 mbit/s ...
Mala som 600 a nepostačoval, tak som prešla na 1000 a odvtedy bez problémov

@anonym_7d2dc5 áno aj mi máme 600 ,ale píšu vo faktúre, že je to 50 Mbit/s tak neviem.

muzula
9. feb 2026

to je upload, nie download

anonym_d5b74e
9. feb 2026

Ak bývaš v bytovke vyskúšaj počítač/notebook prepojiť káblom a nie cez WiFi, bude stabilnejší internet.

gas1201
Včera o 07:46

málo popísaných vecí ohľadom nefunkčnosti. pripájate zariadenia káblom alebo cez wifi - 2.4ghz alebo 5ghz? bývate v bytovke alebo v rodinnom dome? wifi router sama píšete že je starý (aký model?), je možné že bohužiaľ na dnešnú dobu už nestačí a všetky pásma už sú zarušené. môže byť že router už neodstáva aktualizácia a je proste už starý a nič sa s ním už nedá robiť. 50mbit je download? ak áno a s tým že samozrejme že je agregovaný, tak stačí že niekto si zapne youtube, iný si zapne netflix v 4k a celá kapacita je fuč.
nedá sa vám poradiť takto, je xy premenných vecí čo to môže robiť čiže musíte čo najpodrobnejšie to všetko popísať