Problémy s internetom od UPC
Ahojte mamičky, chcem sa spýtať ,ako ste spokojné so spoločnosťou UPC. Máme od nich internet 50 Mbit/s a stále máme výpadky internetu každý deň . Volala som tam a dávala sťažnosť nič nepomáha, wifi router je starý a tlačia nás na nový vyšší program. Máte niekto podobné skúsenosti, alebo radu ,ako od nich odísť aj keď mám platnú zmluvu. Ďakujem za rady.
to je upload, nie download
Ak bývaš v bytovke vyskúšaj počítač/notebook prepojiť káblom a nie cez WiFi, bude stabilnejší internet.
málo popísaných vecí ohľadom nefunkčnosti. pripájate zariadenia káblom alebo cez wifi - 2.4ghz alebo 5ghz? bývate v bytovke alebo v rodinnom dome? wifi router sama píšete že je starý (aký model?), je možné že bohužiaľ na dnešnú dobu už nestačí a všetky pásma už sú zarušené. môže byť že router už neodstáva aktualizácia a je proste už starý a nič sa s ním už nedá robiť. 50mbit je download? ak áno a s tým že samozrejme že je agregovaný, tak stačí že niekto si zapne youtube, iný si zapne netflix v 4k a celá kapacita je fuč.
nedá sa vám poradiť takto, je xy premenných vecí čo to môže robiť čiže musíte čo najpodrobnejšie to všetko popísať

@matusik24 určite nemáš internet 50 mbit/s ...
Mala som 600 a nepostačoval, tak som prešla na 1000 a odvtedy bez problémov