icon

Volajú vám podvodné čísla?

5. okt 2026

ahojte aj vam v tomto obdobi volaju vselijake cisla, klasicke mobilne ze ste sa pred dvoma rokmi dakde registrovali?..a ze si mate zrusit ucet a vybrat peniaze alebo investovat?

timetotime
•
5. okt 2026

Áno, vkuse nonstop, nie je dňa, aby mi nezvonil mobil a na displeji som nevidela dáke pofiderné číslo, napr. z UK alebo tak... nedvíham, automaticky blokujem samozrejme. 🙂

elenka.k
•
5. okt 2026

@anonym_autor áno, ani som nestihla zrušiť a a hneď mi volali z iného , na nervy ...

elenka.k
•
5. okt 2026

@anonym_autor

autor
•
5. okt 2026

ale toto nieje UK,, toto je klasicke mobilne cislo..a polsky alebo ukrajinsky prizvuk nahodia

klarik56
•
5. okt 2026

@anonym_autor tiež som mala také obdobie, že mi volali ale teraz mám už konečne pokoj, teraz už dlho nikto nevolal našťastie

elenka.k
•
5. okt 2026

@anonym_autor začalo to s tým Ski Čierny Balog
😬😭

anonym_7a7a6a
•
5. okt 2026

ziadne podvodne cisla mi nevolaju ale velmi si strazim to kde a komu davam svoje cislo 😃 a realne odkedy pamatam len jediny raz sa stalo ked mi niekto volal akoze z policie 🤣 a hned som ho po samotnom predstaveni zablokovala a mala som/mam pokoj.

patrike
•
5. okt 2026

Pozor, to "cislo" z ktoreho ti volaju nie je realne a ak by si ho volal naspat, naozaj za dovolas na Ski Cierny Balog, kde o nicom nebudu vediet. Ked ich nastves, pouziju tvoje cislo na volanie dalsim ludom.
To su call centra z Ukrajiny, kde je to obrovsky biznis, preto ten prizvuk.
Ked si kupis software na IP volania, vies tam podhodit cislo, ake len chces.

2691
•
5. okt 2026

@anonym_autor to mne vyzváňa každý deň Tunisko.Aj o 23.00, alebo o 02.00 v noci.
Už to ani neblokujem, vždy je to iné číslo.

patrike
•
5. okt 2026

Cez koronu zase volali Indovia po naglicky, ze oni su Microsoft a musia mi odvirovat pocitac, bolo zabavne natahovat ich.

vlachienka
•
5. okt 2026

Na každé cudzie číslo napíšem, nech mi napíšu, že nemôžem volať. Nikto ešte nepísal 😀

lubkavargova1
•
5. okt 2026
@patrike

Cez koronu zase volali Indovia po naglicky, ze oni su Microsoft a musia mi odvirovat pocitac, bolo zabavne natahovat ich.

@patrike jaaaaaj to bolo ine kafe...a ta ich krasna anglictina...joj to je zazitok na cely zivot

elenka.k
•
5. okt 2026
@patrike

Pozor, to "cislo" z ktoreho ti volaju nie je realne a ak by si ho volal naspat, naozaj za dovolas na Ski Cierny Balog, kde o nicom nebudu vediet. Ked ich nastves, pouziju tvoje cislo na volanie dalsim ludom.
To su call centra z Ukrajiny, kde je to obrovsky biznis, preto ten prizvuk.
Ked si kupis software na IP volania, vies tam podhodit cislo, ake len chces.

@patrike ta super, do riti - ale minule som nezdvihla na jedno číslo a volal mi Dr. tá nemaj teraz dilemu, čo?
Volala som na jedno, číslo a tam taká ženská ukrajinka, ona na mňa: páni préčo mi stálo položíte - a ja jej rýchlo opäť zavesila

patrike
•
5. okt 2026
@elenka.k

@patrike ta super, do riti - ale minule som nezdvihla na jedno číslo a volal mi Dr. tá nemaj teraz dilemu, čo?
Volala som na jedno, číslo a tam taká ženská ukrajinka, ona na mňa: páni préčo mi stálo položíte - a ja jej rýchlo opäť zavesila

@elenka.k Preto banky zaviedli do apiek moznost overit si, ci ti prave vola banka, lebo nie je tazke volat ti z cisla banky, ked si podvodnik.

anonym_604a69
•
5. okt 2026

Volajú a minule, keďže "odmietam riešiť svoj dvojročný investičný účet,, dotyčný mi pohrozil problémami s daňovým úradom.

lubkavargova1
•
5. okt 2026

Mna tiez tak volaju a vacsinou ma zrusia ked poviem, ze moj exekutor ma prehlad o mojich financiach a mile rad splatim si exekuciu z tohto potom...a potom hlboke ticho v telefone u len :D :D :D

anonym_c9da6f
•
5. okt 2026

Veľmi sporadicky ale už pri kúpe paušálu som zaklikla, že nechcem, aby moje číslo bolo zobrazované na marketingové účely. Ročne mi volá niekto takto 1-2x. Čo nezdvihnem a rovno bloknem.

rozculena
•
5. okt 2026

som zaregistrovaná tu
https://nevyziadanevolania.sk/

anonym_392377
•
5. okt 2026

Raz za polrok mi zavolajú, ak mám čas ich naťahujem.
Potom keď zložím zavolám na to číslo a informujem nič netušiaceho človeka že práve zneužili jeho číslo na podvodné volania.
Telefónne číslo majú pravdepodobne zo slabo zabezpečeného eshopu alebo iného úniku dát.

anonym_0a2c54
•
5. okt 2026

@anonym_autor vyvolávali dva tyzdne den-noc. Potom som raz zdvihla povedala pal uz konecne do p..i a uz mi nevolaju

anonym_8722af
•
5. okt 2026
@anonym_392377

Raz za polrok mi zavolajú, ak mám čas ich naťahujem.
Potom keď zložím zavolám na to číslo a informujem nič netušiaceho človeka že práve zneužili jeho číslo na podvodné volania.
Telefónne číslo majú pravdepodobne zo slabo zabezpečeného eshopu alebo iného úniku dát.

@anonym_392377 toto sa pýtam normálne, neprovokujem: načo ich o tom informuješ? Čo s tým urobia?

simca06022011
•
5. okt 2026

ono vzdy chvilku, ja im skladam , a blokujem... vobec sa nebavim s nimi aj ked zdivhnem. A potom dlho dlho nik nevola a potom zase niekto skusi a takto to opakujem.

simca06022011
•
5. okt 2026
@elenka.k

@elenka.k normalne vsetko dviham, popravde podovdne cisla mi uz aj sam telefon oznacuje ako mozny podvod a rozhodnem sa ci zdvihnem ci nie :D moze volat hocikto, nieco s detmi, lekar, nieco co treba vybavit.. nedvihat cislo co nepoznam je proste blbost podla mna.

sisska96
•
5. okt 2026
@simca06022011

@elenka.k normalne vsetko dviham, popravde podovdne cisla mi uz aj sam telefon oznacuje ako mozny podvod a rozhodnem sa ci zdvihnem ci nie :D moze volat hocikto, nieco s detmi, lekar, nieco co treba vybavit.. nedvihat cislo co nepoznam je proste blbost podla mna.

@simca06022011 Ja tiež dvíham, a keď začína vyprávať blbosti zložím.

anonym_ba3187
•
5. okt 2026

@anonym_autor áno, volal a hovorím mu, nech mi povie moje meno, radšej položil

anonym_392377
•
5. okt 2026
@anonym_8722af

@anonym_392377 toto sa pýtam normálne, neprovokujem: načo ich o tom informuješ? Čo s tým urobia?

@anonym_8722af aby vedeli ak im budú volať ľudia že majú od nich zmeškaný hovor, že prečo to je, ako sa to stalo
a zároveň tak zistia že tie čísla čo im predtým volali s podvodom boli rovnako sfalšované
podvodníci radi používajú čísla ľudí ktorým volali na zobrazenie iným pre ďalšie hovory

elenka.k
•
Včera o 07:04
@simca06022011

@simca06022011 áno, máš pravdu , napr. minule v noci mi tiež volalo nejaké číslo, automatický som zrušila, potom mi to nedalo, myslela som na maminu, čo ak .... alebo niekto. Číslo som dala do googlu, nebolo medzi obťažujúcimi, / súvis malo iba s autopredajňou / som si pomyslela, čo sú blázni, teraz mi volajú o auto ... ale stále som mala čudný pocit, tak som zavolala naspäť. Hneď mi zdvihli, volala mi švagrinej dcérka, že jej mamke je zle a nechce privolať sanitku a babka s dedkom nedvíhajú ..... u mňa sa tak rozbúchalo srdce, po vysvetlení čo je jej, som povedala, áno nech hneď volajú záchranku a nečakajú. Ja som šla zobudiť svokrovcov, aby šli ku švagrinej ...
Proste toto som chcela napísať, že budem aj ja dvíhať už a ak budem počuť, že volajú títo, tak hneď zložím. A ako píšeš, už aj sám mobil upozorňuje na podvodné číslo.