Zavedenie anonymného prispievania: koľko lajkov je už dosť?
Jedna kočka sa priznala, ked piše anonymne, ma oveĺa viac lajkov, ludia si ju nespajaju s jej nickom..Ma niekto opačnu skusenosť, že ma menej lajkov, ked píše anonymne? Alebo zaznamenal nejaku zmenu odkedy piše anonymne, ludia mu odpovedaju viac či menej? Ja anonym nevyuživam, sa tu nejake individuum do mňa anonymne naváža, MK nick nezverejni, teraz aj ludia, čo nepouživali anonym su nuteni sa schovavat presne kvôli takymto prípadom zakernosti, čo teda podla mna nie je ok a je to proti mojim principom..zvlaštne, že pod svojim nickom nikdy
Akurat som dnes čitala, v USA nejaky dospely chlap, tušim bol herec spachal samovraždu kvôli online šikane čo mne pride absurdne kvôli niekoho chorym nazorom si vziať život
mala by tu byt možnost blokovat niekoho, i ked samozrejme je riziko, že i mňa niekto, komu ležim v žaludku, zablokuje..
@viestta ale však on neni nový !! on tu je tak dlho ako ja a kde bol doteraz? ja že nejaky nový manták sa prikmotril, trochu sme si zažartovali, a teraz pozerám, že prispieval do skupiny pre tehotné 😀
@karolinakr kym mu nahromadene spermie neprerazali na mozog, tak asi nemal potrebu. Ale jeho sexualna podvyziva sa stala neunosnou, tak to zacal kompenzovat tu. Zene povedal, ze si pise v krestanskych skupinach a pritom vypisoval do kazdej temy, kde bol sex co i len okrajovo spomenuty a pod dekou si mastil bambus.
@viestta tak moment mna si nenaštvala. 🤣
@lenkasarka a hadam si mi poslala aj modliace srdiecko? Ak ano a bolo to s dobrym umyslom, tak potom dakujem
@lenkasarka a hadam si mi poslala aj modliace srdiecko? Ak ano a bolo to s dobrym umyslom, tak potom dakujem
@viestta nie 🤣iba jedno že si skvelá a ostatne bez. Nemodlim sa ani za seba a za iných už vôbec nie.

@viestta taky pr85 by bral ako poctu, take srdiecko 😀. A pritom jemu by na 100vky chodili srdiecka modlim sa za teba. Aj ked by boli myslene ako prostrednik 😀
@anonym_fe2af0 on by sa modlil za nas 😀 Pokrytec