Zavedenie anonymného prispievania: koľko lajkov je už dosť?
Jedna kočka sa priznala, ked piše anonymne, ma oveĺa viac lajkov, ludia si ju nespajaju s jej nickom..Ma niekto opačnu skusenosť, že ma menej lajkov, ked píše anonymne? Alebo zaznamenal nejaku zmenu odkedy piše anonymne, ludia mu odpovedaju viac či menej? Ja anonym nevyuživam, sa tu nejake individuum do mňa anonymne naváža, MK nick nezverejni, teraz aj ludia, čo nepouživali anonym su nuteni sa schovavat presne kvôli takymto prípadom zakernosti, čo teda podla mna nie je ok a je to proti mojim principom..zvlaštne, že pod svojim nickom nikdy
Akurat som dnes čitala, v USA nejaky dospely chlap, tušim bol herec spachal samovraždu kvôli online šikane čo mne pride absurdne kvôli niekoho chorym nazorom si vziať život
mala by tu byt možnost blokovat niekoho, i ked samozrejme je riziko, že i mňa niekto, komu ležim v žaludku, zablokuje..
Ja sa čudujem, že otvorím diskusiu a trištvrte sú anonymy. Ak je to normálny príspevok, tak načo.
Ja tu mam celkom velky "fanklub", moznost komentovat anonymne dala niektorym kridla, ale vobec ma to netrapi. Liknem im, aby vedeli, ze ich koment beriem na vedomie, tam to pre mna konci.
@viestta tvoj fanklub anonymov, ktory ta nabozne vyznava a vzdy spomina, aj ked v diskusii dokonca ani nie si, som si vsimla. Vzdy ma pobavia, ako prskaju.
ale ja si aj tak myslim, že ked niekto ma taky vplyv na ludi ako @viestta mal by to využit, dostavat tisice srdiečok, sprav, chval i kritiky od hejterov, to sa nepodarí hocikomu...ja keby som sa rozkrajala, tak nikto ma na rukach nosiť nebude, tak je tvoja povinnost využit tajkyto dar a zaroveň vyhravat ankety o najobĺúbenejšiu a najneobĺubenejšiu súčasne 😀 😀
@karolinakr Ja som tu zažila tvrdú šikanu. A aj zažívam,keď píšem pod nickom. Takže len anonymne. Ale som tu málo. Možno raz do mesiaca pozriem,čo je tu nové.
@viestta tak nyusiku si mohla najviac nasrat, ked si jej poslala srdiecko, že sa za ňu modlíš 🙂 to ona sama hovorila...ja som raz cacianku chcela podpichnut, tak som jej poslala, že sa za nu modlim 😀
@karolinakr aj si ma nastala ? Vôbec si nepamätám, lebo 🙏 - je pre mňa prosím ťa, nie modlenie
@natalka13 A čo si za tie liky potom môžem kúpiť??? Aj ja budem zbierať 😀😀.
@anonym2468 mna sa nepytaj, skus tam kde su denne fotky na styl "dnes bublanina" vcerajsi gulas.....ideme do skolky.....vyvetrala som novu kabelku.....
@karolinakr mna neprekvapilo, ze v podstate 99,99% ludi vyuziva anonymnost. Naopak, cakala som to, ze sa to udeje vo velmi kratkom case. Co sa aj udialo.
Do istej miery to vypoveda o ich potrebe byt za kazdu cenu vypocuty, a zaroven neochote niest akukolvek zodpovednost za akykolvek svoj nazor. Nebyt s nim spajany. Ci je dobry, ci je zly.
Hoci musia povinne zit s neustalou pripomienkou vzadu v ich mozgu: Len nezabudni preboha zakliknut, ze to ma ist anonymne!
Ale tak, asi ju uz tam maju rovno vypalenu.
@karolinakr Ja som tu zažila tvrdú šikanu. A aj zažívam,keď píšem pod nickom. Takže len anonymne. Ale som tu málo. Možno raz do mesiaca pozriem,čo je tu nové.
@anonym_60476c no do mňa sa nepúšťa nikto do otvoreného súboja, ale anonymne...toto sa mne nezda v poriadku, ak ti niečo vadi, hadam si dospely človek a vieš komunikovat face to face a keď nevieš, tak buď ticho !
@anonym_60476c no do mňa sa nepúšťa nikto do otvoreného súboja, ale anonymne...toto sa mne nezda v poriadku, ak ti niečo vadi, hadam si dospely človek a vieš komunikovat face to face a keď nevieš, tak buď ticho !
@karolinakr Ja som tu od jednej užívateľky zažila ozaj hrozné komentáre. Tá ma doslova prenasledovala. Hneď ako som niečo napísala, už tam bola. Kopírovala veci zo starších diskusií. Stalking hrozný. Adimini nula bodov, pomoc žiadna. Takže ja sa tu zabavím na hlúposti radšej anonymne. Veď o ničom inom táto stránka ani nie je.
@viestta tvoj fanklub anonymov, ktory ta nabozne vyznava a vzdy spomina, aj ked v diskusii dokonca ani nie si, som si vsimla. Vzdy ma pobavia, ako prskaju.
@moonlight1210 je to až na smiech, ako často ju citírujú - a nie veľmi prívetivo, skôr trápne útočia. To som si všimla, inak si veľmi nicky nepamätám, iba niektoré ktoré sa chcú dostať pod kožu ako také hlísty, ale sú na smiech a poľutovanie
@moonlight1210 je to až na smiech, ako často ju citírujú - a nie veľmi prívetivo, skôr trápne útočia. To som si všimla, inak si veľmi nicky nepamätám, iba niektoré ktoré sa chcú dostať pod kožu ako také hlísty, ale sú na smiech a poľutovanie
@cacianka raz som.napisala, žeby som chcela vidiet cacianku, a hneď si mi dala 5 výkričníkov !
@anonym2468 mna sa nepytaj, skus tam kde su denne fotky na styl "dnes bublanina" vcerajsi gulas.....ideme do skolky.....vyvetrala som novu kabelku.....
@natalka13 ...+ dnes sme sa s chalanmi nastajlovali takto, pamätáš jednu babu, ako dávala fotky so synmi stále v nových outfitoch, extra vypiglovanych k dokonalosti a zladenych do detailov?
@cacianka raz som.napisala, žeby som chcela vidiet cacianku, a hneď si mi dala 5 výkričníkov !
@karolinakr nevueeeem, prečoooooooo???
@natalka13 ...+ dnes sme sa s chalanmi nastajlovali takto, pamätáš jednu babu, ako dávala fotky so synmi stále v nových outfitoch, extra vypiglovanych k dokonalosti a zladenych do detailov?
@cacianka tu ma davno bloknutu, hej vsetko oblecenie plne olova z Aliexpresu. Tolko handier by nevynosili za 4 roky keby nerastli co ona nakupila za rok.
@cacianka teraz zas 8 očiek a 3 otázniky? 😀
@karolinakr 🤣 aby si mala čo počítať ?
Veď dočkaj zajtra , pochopíš že ja som skôr srandista, ironik , humorista, ale ak vidím neprávo tak idem ako ⚔️🪚Gizka
Like neriešim. Ono veľa nickov si vieš spojiť , podľa spôsobu písania. Ale teda poznám jednu žienku osobne, ktorá sa v reáli prezentuje aké má šťastné manželstvo a podobne a pod rúškom anonymity , pritom odhalila dosť zo súkromia, sem písala, lebo sa hanbila.
Ja to nevyužívam. Načo, aj tak ma tu dosť ľudí pozná a spoznali by hneď kebyže napíšem niečo anonymne 😂 ale to by ma asi hanba fackovala...nehanbím sa za svoje názory.
@karolinakr
Ja sa dobrovoľne priznám, že vo väčšine diskusii prispievam anonymne. Casto mi ich lajkuješ aj ty 🙂a aj ostatné baby (vieš ktoré). Viem, že s tými babami mám zhruba rovnaké názory a náhľad na život, ale mala som tu "fanynky", ktoré nech som napísala čokoľvek, automaticky ma hejtovali. Niečo podobné ako má so svojím fanklubom viesta. Odkedy pridávam anonymne,mam viac lajkov, o co mi samozrejme nejde. Skôr o to, že mám vlastne menej hejtov. Keď niekomu ležíš v žalúdku, tak ťa zdrbe za čokoľvek, aj za to, keď napíšeš že vonku krásne svieti slnko.
deda dora som mala rada, vzhľadom na jeho vek mal celkom triezve komentáre. Mne sa napríklad nepáči, že každý chlap je tu apriori zhejtovaný, nech ma akýkoľvek názor. A možno je to len môj subjektívny názor, ale chlapi tu často majú oveľa lepšie a racionálnejšie názory. Až na jedného. Zabudla som nick, poslednú dobu vystupuje iba anonymne, veľký rusofil a proficovec. Ten je úplne uderený.

@sara07 dakedy mi ta menej odvazna cast fanklubu posielala modliace srdiecka, potom im tu moznost zobrali, tak som zacala byt uzasna. Teraz uz aspon napisu, co je pre mna ctou, lebo kvoli mne deru klavesnicu. Treba veci brat pozitivne 😍
@viestta jo asi tak nejak
ked ryju alebo sa snažia aby som prešla tiež do invektiv , že teda odídem sama z mk uplne, tak práve na mna to má opačný učinok a just nie 😂😂😂