Zavedenie anonymného prispievania: koľko lajkov je už dosť?
Jedna kočka sa priznala, ked piše anonymne, ma oveĺa viac lajkov, ludia si ju nespajaju s jej nickom..Ma niekto opačnu skusenosť, že ma menej lajkov, ked píše anonymne? Alebo zaznamenal nejaku zmenu odkedy piše anonymne, ludia mu odpovedaju viac či menej? Ja anonym nevyuživam, sa tu nejake individuum do mňa anonymne naváža, MK nick nezverejni, teraz aj ludia, čo nepouživali anonym su nuteni sa schovavat presne kvôli takymto prípadom zakernosti, čo teda podla mna nie je ok a je to proti mojim principom..zvlaštne, že pod svojim nickom nikdy
Akurat som dnes čitala, v USA nejaky dospely chlap, tušim bol herec spachal samovraždu kvôli online šikane čo mne pride absurdne kvôli niekoho chorym nazorom si vziať život
mala by tu byt možnost blokovat niekoho, i ked samozrejme je riziko, že i mňa niekto, komu ležim v žaludku, zablokuje..
@anonym_a61020 videla som kto mi likol v upozorneniach, aj ked to bolo hned zmazane
@viestta kto? kto? davaj!
@anonym_a61020 videla som kto mi likol v upozorneniach, aj ked to bolo hned zmazane
@viestta ked len citas,a ze das like tak ukaze aj nick,ale ked napises ako anonym,tak sa ukaze anonym.
@karolinakr
Nie som v tvojom zozname tých tvojich "top".
Ale nikdy sme sa nepochytili v diskusiách.
@anonym_3ffe91 vieš čo aj ten zoznam top už je neaktualny, alebo nediskutuju, alebo niekde baby zmizli alebo pišu pod anonymom a tie anonymy veĺa zmenili, niektore nicky zmizli úplne a kto tu je dlhšie, ani neprispieva. .takže budem teraz sledovat, že kto momentalne letí a komu vlastne dávam lajky 😀
@viestta kto tu chýba? jedno meno mužske, ale o sexe nerozpravame, takže nič 😀
@viestta kto? kto? davaj!
@karolinakr budem diskretna, ona vie aj ja viem ktora to bola. Bola to len skuska, lebo bola v omyle
@viestta kto tu chýba? jedno meno mužske, ale o sexe nerozpravame, takže nič 😀
@karolinakr a vies, ze mi ani nechyba. Nech si santi v tych modliacich skupinach, o ktorych zene vyklada, ze len tam chodi.
@anonym_a61020 ale ńapisat koment a dat like su dve rozne veci. Ci? Like mozes dat aj bez toho aby si komentovala
@viestta ano,ale ked das like tak sa ti ukaze like s nickom,chapes jozka ti dala like.
Ale ked uz napises koment ako anonym,tak uz ked das like,tak sa ukaze anonym ti dal like.Chapes,preto uz like radsej nedam skor,ako napisem pod anonymom.Potom uz likejem komenty,co sa mi pacia.
@viestta ano,ale ked das like tak sa ti ukaze like s nickom,chapes jozka ti dala like.
Ale ked uz napises koment ako anonym,tak uz ked das like,tak sa ukaze anonym ti dal like.Chapes,preto uz like radsej nedam skor,ako napisem pod anonymom.Potom uz likejem komenty,co sa mi pacia.
@anonym_a61020 mne toto vysvetlovat nemusis, ja to viem. Debata bola o tom, ze sa da dat like anonymne. Neda sa. Hotovo, bodka, viac niet co rozoberat.
@anonym_a61020 Dobre som to pochopila,či? Ak píšem ako anonym,a potom dám like,tak nevidno môj nick? No idem to vyskúšať dať ti like.
@anonym_a61020 tak teda kto ti dal like?
@anonym_a61020 Dobre som to pochopila,či? Ak píšem ako anonym,a potom dám like,tak nevidno môj nick? No idem to vyskúšať dať ti like.
@anonym_23f5fc ona uvidi, kto jej da like v upozorneniach a ten like bude aj nickom v zozname likov, ked ho nezmaze
@karolinakr like nepočítam 😀
Kedysi som tu mala roky účet, ktorý mi zrušili admini keď som si so nich podrypla v jednej téme (a že nás vtedy bolo viac 😄), teraz mám nový s registráciou pár mesiacov. Keď píšem pod svojím nickom tak som už dostala veľakrát odpoveď že čo sa ja starám, že som tu krátko a nemám právo sa vyjadrovať 😂 tak píšem radšej anonymne.
A to, že niektoré sa cítia ukrivdené keď im odpíše anonym je zaujímavé, veľa krát nedostanem odpoveď - pritom na podobnú otázku pod nickom odpíšu... Pritom je to stále ten istý človek s ktorým veselo na stene alebo v skupinách diskutujú 🙂
@anonym_e6e98a H si to ty?
@anonym_23f5fc ona uvidi, kto jej da like v upozorneniach a ten like bude aj nickom v zozname likov, ked ho nezmaze
@viestta no ale ja som písala anonymne,takže podľa jej tvrdenia by nemalo ukázať môj nick
@anonym_23f5fc rozculena
No pekne,pekne.
A naozaj som si kukla vsetky upozornenia a tam len anonym ta spomenul,ale pri like vzdy nick.
No pekne,pekne.
@viestta no ale ja som písala anonymne,takže podľa jej tvrdenia by nemalo ukázať môj nick
@anonym_23f5fc ked mi napises, neukaze mi len anonym, ale ked mi das like, tak vidim kto mi ten like da, vsetkych vidim, ktori mi dali liky, bez ohladu ci pisu v diskusii ako anonym alebo pod svojim nickom, dokonca ani pisat nemusia a staci, ze daju like a vidim nick. Nebudem ti to tu fotit, ale ver tomu, je to tak
@anonym_23f5fc rozculena
No pekne,pekne.
A naozaj som si kukla vsetky upozornenia a tam len anonym ta spomenul,ale pri like vzdy nick.
No pekne,pekne.
@anonym_a61020 no takže anonymné like sa nedá dať,som si myslela.
@anonym_23f5fc ked mi napises, neukaze mi len anonym, ale ked mi das like, tak vidim kto mi ten like da, vsetkych vidim, ktori mi dali liky, bez ohladu ci pisu v diskusii ako anonym alebo pod svojim nickom, dokonca ani pisat nemusia a staci, ze daju like a vidim nick. Nebudem ti to tu fotit, ale ver tomu, je to tak
@viestta ale veď ja tomu verím.Tiež som si myslela,že sa nedá dať anonymné like
@viestta ano,ano uz som si pozrela upozornenia a naozaj pri like je aj nick.Iba pri anonym ta spomenul.Joj,fakt som bola vtom,ze pri like ako anonym sa neukaze.No nic to,anonymom prestanem davat like aj ked sa mi bude pacit ich koment.
@viestta ale keď ti niekto odpovedá anonymne a niekto lajkuje tvoj koment,to ešte neznamená,že je to tá istá osoba.Ja vo veľa témach lajkujem a pri tom tam ani nenapíšem
@viestta ale keď ti niekto odpovedá anonymne a niekto lajkuje tvoj koment,to ešte neznamená,že je to tá istá osoba.Ja vo veľa témach lajkujem a pri tom tam ani nenapíšem
@rozculena ale to bolo presne o tom, ze ja som videla kto mi likol a ked som rozklikla cez sipku, tak uz tam ten like nebol, lebo ho zmazala. To bola skuska v ostrej prevadzke
Uz to vidim tak, ze nabuduce vylepsia funkcionalitu, uz sa bude dat likovat aj pod anonymom a ked pridaju mezi moznosti aj vystrceny prostrednik, konecne bude ulahodene aj roznym fanklubom
@karolinakr ja sa VŽDY vyjadrím pod svojím nickom. To len teľatá sa budú schovávať za anonymným nickom. Pre mňa sú to naozaj úbožiaci, keď nevedia pod svojím nickom vyjadriť svoj názor.

@anonym_a61020 tak vyskusaj na tomto komente, ked mas odvahu 😉
@viestta no,ukazalo ti??Ukazalo ti,ze anonym ti dal like.