Zavedenie anonymného prispievania: koľko lajkov je už dosť?
Jedna kočka sa priznala, ked piše anonymne, ma oveĺa viac lajkov, ludia si ju nespajaju s jej nickom..Ma niekto opačnu skusenosť, že ma menej lajkov, ked píše anonymne? Alebo zaznamenal nejaku zmenu odkedy piše anonymne, ludia mu odpovedaju viac či menej? Ja anonym nevyuživam, sa tu nejake individuum do mňa anonymne naváža, MK nick nezverejni, teraz aj ludia, čo nepouživali anonym su nuteni sa schovavat presne kvôli takymto prípadom zakernosti, čo teda podla mna nie je ok a je to proti mojim principom..zvlaštne, že pod svojim nickom nikdy
Akurat som dnes čitala, v USA nejaky dospely chlap, tušim bol herec spachal samovraždu kvôli online šikane čo mne pride absurdne kvôli niekoho chorym nazorom si vziať život
mala by tu byt možnost blokovat niekoho, i ked samozrejme je riziko, že i mňa niekto, komu ležim v žaludku, zablokuje..
@anonym_bb2dad nie som nepríjemná, len si nedavam servítku pred ústa. A píšem veci na rovinu, a to tu mnohé neznesú. Nevadí.
@aurora33 ani ty neznesies, ked ti pisem ze si tupelo sproste. Ja si len nedavam servitku pred usta, takze co ti vadi?
@anonym_bb2dad nie som nepríjemná, len si nedavam servítku pred ústa. A píšem veci na rovinu, a to tu mnohé neznesú. Nevadí.
@aurora33 vitaj v klube 😅 Jaj, fakt ty si v klube semetrik MK uz davno.
Niekto nestravi pravdu. Pre takych je jednoduchsie hladat vinu na tom, kto mu tu pravdu na rovinu povie. Co uz? Aj tak sa da...
Niekto nestravi pravdu. Pre takych je jednoduchsie hladat vinu na tom, kto mu tu pravdu na rovinu povie. Co uz? Aj tak sa da...
@viestta ked ti niekto.napise "ty sa nerozmnozuj" a druheho to urazi, znamena to, ze neznesie pravdu?
@viestta ked ti niekto.napise "ty sa nerozmnozuj" a druheho to urazi, znamena to, ze neznesie pravdu?
@anonym_da6f17 vies, niekedy sa aj mne cosi take derie do klavesnice. Su debaty, kde je to prihodne. Sice neviem o co ide, ale mozno by nebolo od veci povzniest sa nad to? Mohlo sa ta nieco dotknut, to ti neberiem, ale furt stale a dookola sa v tom rypat? Aky uzitok z toho mas?
@anonym_da6f17 neurazam, omg nauc sa čítať s porozumenim
@aurora33 tak ako mam porozumiet tvojmu vyroku "ty sa nerozmnozuj" vysvetli mi ho, ked neviem citat s porozumenim?
@aurora33 tak ako mam porozumiet tvojmu vyroku "ty sa nerozmnozuj" vysvetli mi ho, ked neviem citat s porozumenim?
@anonym_da6f17 prečítaj si celú moju reakciu kde som to písala. Opakujem to už neviem kolkykrat, že nevytrhavaj moje vety z kontextu, ale čítaj všetko.
@anonym_da6f17 vies, niekedy sa aj mne cosi take derie do klavesnice. Su debaty, kde je to prihodne. Sice neviem o co ide, ale mozno by nebolo od veci povzniest sa nad to? Mohlo sa ta nieco dotknut, to ti neberiem, ale furt stale a dookola sa v tom rypat? Aky uzitok z toho mas?
@viestta ved ja sa povznesiem, ale zas urazat sa nenecham. Ty sa nad to povznesies a vidim, ze ani nereagujes vela krat, ale kazdy sme ina povaha.
@anonym_da6f17 prečítaj si celú moju reakciu kde som to písala. Opakujem to už neviem kolkykrat, že nevytrhavaj moje vety z kontextu, ale čítaj všetko.
@aurora33 v poriadku, a ty nevytrhavaj veci z kontextu, ked reagujes na niekoho koho nepoznas. Ty to len v zapale natukas do mobilu ale na druhej strane to moze.toho druheho velmi bolet.
Pokračujeme 😁Ja už nič nebudem písať sem, ale bavím sa.😀A pozdravujem toho, kto posiela mi srdiečka 💙😆
@mimka1402 aj ja by som ti poslala, len mam 33 a to je moje štastne čislo!!a kto mi poslal - Vypime si spolu, akurat k tomu prichádza, mam kolu a poldecak whisky ! tak nazdravie !!
Pokračujeme 😁Ja už nič nebudem písať sem, ale bavím sa.😀A pozdravujem toho, kto posiela mi srdiečka 💙😆
@mimka1402 a ja nic 😢 Uz davno mi nikto "serdenko z lasky" neposlal. Asi som vemi poslusna
Nie, neposielate mi len aby mi smutno nebolo, ja ich mam toooolko, ze keby to bolo v euracoch, tam mozem ist na dovcu. Ja chcem len take "zasluzene" 🙂
@mimka1402 a ja nic 😢 Uz davno mi nikto "serdenko z lasky" neposlal. Asi som vemi poslusna
Nie, neposielate mi len aby mi smutno nebolo, ja ich mam toooolko, ze keby to bolo v euracoch, tam mozem ist na dovcu. Ja chcem len take "zasluzene" 🙂
@viestta pozri poslala som ti ho aspon v podobe like.
Potesilo???
ludia, ja sa nechcem chvalit, ale kolko mate sprav v schranke? možno kandidujem na viťaza, ale neviem ako je to v porovnani s inými
ludia, ja sa nechcem chvalit, ale kolko mate sprav v schranke? možno kandidujem na viťaza, ale neviem ako je to v porovnani s inými
@karolinakr a kde sa to zistuje?
@karolinakr a kde sa to zistuje?
@viestta a spravy sa zisťuju sukromné správy čo maš v schranke

@aurora33 pockat, nedavat si servitku pred usta je abolutne rozdiel. Ty bez stipky respektu napises druhemu cloveku nech sa nerozmnozuje, ze je neschopna mater a ma "decko" pod. Iba pre to, ze nesuhlasis s jeho nazorom. To nie je servitka, to je cista arogancia.Toto nenapise vyrovnana zena ako o sebe tvrdis.