icon

Ako nastaviť rodičovskú kontrolu na tablete pre dieťa?

lubako
6. dec 2024

Ahoj.prosim poradte najlepsiu, najbezpecnejsiu aplikaciu na tablet pre dieta. Family link poznam,no dieta to vie vzdy nejak obist,odomknut. Neviem ako presne. Aby sa dal nastavit celkovy limit,limit na jednotlive aplikacie,hry, blokovanie aplikacii,hier,stranok, nastavit vecierka, poziadavka na povolenie rodica na stiahnutie aplikacii a pod. Dakujem.

lubako
autor
6. dec 2024

@lubako prepacte za chybu,pisem v rychlosti. Malo byt samozrejme Rodicovska kontrola....

maranco
6. dec 2024

@lubako koľko ročné dieťa?
večierku vyriešiš tak, že keď ide dieťa spať, donesie ti vypnutý tablet a tak ho nebude v noci lákať pozerať doň

eeffka
6. dec 2024

@lubako mam family link a 13r to neobide, vies tam nastavit vsetko co pises

damian85
6. dec 2024

@lubako Ak dieťa vie obísť family link , má v živote vyhraté ! Mobil mu ani neber , bude ťa raz živiť.

lubako
autor
6. dec 2024

@eeffka moja 13 rocna vie obist family link. No pytam sa kvoli takmer 8 rocnemu synovi,ktoremu planujeme tablet na rozumne hry v rozumnej miere,vzdelavacie aplikacie a pozeranie rozpravok,filmov, na cestovanie

lubako
autor
6. dec 2024

@damian85 aspon nejake pozitivum, ze ano 😁

sisska96
6. dec 2024

Nedám im tablet 🤣

lubako
autor
6. dec 2024

@sisska96 no ked mi rozprava,ze vsetci spoluziaci- 2. tieda maju tablet a mobil, jeden kamarat sa s nim odkamaratil, pretoze moj nepoznal hry, ktore on hrava. Ano, je to smutna realita...snazim sa o rozumny vyvazeny pristup

kavasmliekom
6. dec 2024

@lubako ako to vie obísť? Musí poznať heslo na odomknutie.

lubako
autor
6. dec 2024

@kavasmliekom uz som heslo menila, nemyslim, ze vie aj nove...zrejme je aj iny sposob, neviem, v tomto som dost laik. Citala som aj v inych diskusiach, ze si to vedia odomknut, aj ked rodicia zmenili heslo

gabilopatka
6. dec 2024

Family link jednoznačne

pieksamaki
30. dec 2024

@lubako aj nas si to vie odomknúť....

eeffka
30. dec 2024

@pieksamaki ako? Ja ro spravujem cez svoj telefon, jedine zeby mi dieta voslo do telefonu ale rada sa priucim 😁

pieksamaki
30. dec 2024

@eeffka to keby som vedela.....vždy to.hackne....rezignovali smr

sidicek
Autor odpoveď zmazal
duratlicka
21. aug 2025

Už ste niečo našli? Mne sa páči Qustodio parental control, ale nemá mesačnú platbu a 70€ ročne naraz je veľa.