icon

Influencerka a jej život so zvieratami: Je to zdravé?

Včera o 14:00

Ahojte. Prv, ak Vás to nezaujíma, proste preskočte. Nejak ani neviem už prečo, ale sledujem od prvej serie ruža pre nevestu tu blondínu, veterinárnu z Košic, ktorá skončila ako druhá. Bola mi celkom sympatická taká normálna, ale len zíram čo sa z nej stalo. O vzhľade a botoxe, výplňach nejdem hovoriť … ale tie zvieratá a jej chovanie mi príde už z cesty ... Doma má teda minimálne 6 či 7 psov nejaké 4-5 mačky, korytnačky, 5 vtákov z toho dva veľké a neviem čo všetko ešte. Obraňuje to “láskou” k zvieratám a asi je tak šťastná, ale mne už to príde celkom choré … Sama tvrdí, že nič nerobí, nijak nepracuje len sa celý deň stará o tie zvieratá, aká je neskutočne unavená, ako ju 800€ mesačne stoja len granule pre psov atď atď. Nazýva sa “mamou” tých zvierat a jej mamu “babkou”. Každé zviera, ktoré zachráni, čo je obdivuhodné, si musí nechať lebo to “patrí k nej” Akonáhle jej nedajbože niekto napíše iný komentár ako obdivujúci napr. či už to trochu nepreháňa, zmaže, blokne … Nedávno robila halo na 3 dni na instagrame z toho, že jej nejaký pán pohladkal v Auparku psa. Či by aj dieťa takto pohladkal … Naposledy kvôli klietkam v ktorých ma psov, vysmieva sa z každého kto ma iný názor lebo len ona jediná je veterinárka a vie všetko najlepšie .. O tom že psy, mačky s ňou spia, chodia jej po linke, pije s nimi z rovnakého pohára, je z rovnakých riadov, bozkáva sa s nimi a kadia jej škrkavky v izbách nejdem písať, to asi majú aj iný takto … Hlavne to jej správanie … prezentuje sa na sociálnych sieťach verejne, aby zarobila, ale iný názor neberie … A nie netrápi ma jej život a mám čo robiť nebojte. Niekedy sa však zamyslím aj nad takýmito vecami keďže je to verejne a súčasť života … koho to nezaujíma ako píšem preskočte, nemusíte mat moje “problémy” venujte sa rodine a deťom v nedeľu a pre tie ktoré to trochu zaujíma a sledujete aký máte nato názor?

Strana
z2
anonym_39ea11
Včera o 14:09

@anonym_autor mala som ju rada, držala som jej palce ešte v ruži ale po čase ma prestala baviť. Znova som sa k nej vrátila keď si kúpila prvého papagaja ale už ma nebaví znova odkedy dáva len samé kraviny a tuto poslednú mačku. Chcela som ju podporiť na hero.. no tiež ma to už prešlo po týchto posledných dňoch. Nech sa nikto na mňa nehnevá ale toto mi pridu tí "príživnici" ktorým sa nechce robiť a tak sa prezentujú na ig.

anonym_7f9f4d
Včera o 14:11

Poznam par ludi, ktori ju poznaju osobne uz od detstva a tvrdia, ze je velmi mila a priatelska osoba. Ja jej fandim, ked si vie zarobit mimo muklovania od nevidim do nevidim, tak klobuk dolu a kazdy hejt, co by som na to dala, by bola uprimna zavist - ja na tvrdej praci nasilu, ked su ine moznosti, popravde nevidim nic uctyhodne, je to premarneny zivot. A to hovorim ako clovek, co takto mukluje, lebo nema odvahu/drive urobit nic ine. A co sa tyka influencerstva - moze si robit co chce, je to jej profil, kludne aj ukazovat prdel a cecky, predavat kolagen a oleje do prania s 95% marzou ako vacsina nasich influenceriek, ona si aspon vybrala zvierata.

biba_18
Včera o 14:12

@anonym_autor moj nazor je ten ze je to jej vec. má verziu voči muzom. wtf, čo to je?? zjavne jej zadrbava. ale mňa to v živote neovplyvnuje…

autor
Včera o 14:13
@biba_18

@anonym_autor moj nazor je ten ze je to jej vec. má verziu voči muzom. wtf, čo to je?? zjavne jej zadrbava. ale mňa to v živote neovplyvnuje…

@biba_18 ona má nejakého priateľa .. aspoň sa tým prezentovala

biba_18
Včera o 14:19

@anonym_autor veď to. pravda je kde. ale aby mala taký zverinec slobodná holka, to je divné 😒

anonym_20965b
Včera o 14:32

@anonym_autor ako ti tým čo robí ubližuje? Mne sa naopak to ako sa stará zdá úžasné aj teraz ako zachránila tu mačičku ktorá by do pár dní umrela..veď keď ti to vadí tak ju nesleduj

autor
Včera o 14:37
@anonym_20965b

@anonym_autor ako ti tým čo robí ubližuje? Mne sa naopak to ako sa stará zdá úžasné aj teraz ako zachránila tu mačičku ktorá by do pár dní umrela..veď keď ti to vadí tak ju nesleduj

@anonym_20965b píšem niekde že mi ubližuje? či odkiaľ Ťa taká nezmyselnosť napadne. Veď keď máš iný názor v poriadku … preto sa pýtam, aký nato máte názor ..

anonym_20965b
Včera o 15:25
@anonym_autor

@anonym_20965b píšem niekde že mi ubližuje? či odkiaľ Ťa taká nezmyselnosť napadne. Veď keď máš iný názor v poriadku … preto sa pýtam, aký nato máte názor ..

@anonym_autor no pretože to píšeš jak keby robila neviem čo..

zojazoja
Včera o 15:37

Je perfektná. O toľko zvierat sa postarať a veľmi dobre..klobúk dole. Ti pisalkovia o držaní psov v klietke jej tam písali úplne odveci. Čítala som to. Nedrží ich v klietke..učí ich na klietku a v klietke oddychovať.

anonym_3473ee
Včera o 15:39

@anonym_autor co myslim? Ze je to jej vec. Kazdy ma svoj zivot. Mozno to raz pochopis.
Co sa tyka parazitov, isto ako veterinarka vie, ako na nich.

marsmykkok
Včera o 16:45

@anonym_autor Ja som psíčkarka veľká, ale za mňa maximálne dvaja psy, 2 mačky a podobne... Ak je toho veľa, navzájom si prekážajú, lebo rôzne povahy a tak. A tiež nemajú dosť pozornosti. Za mňa tieto ženy čo majú doma 10 psov, 10 mačiek a podobne to v hlave nemajú v poriadku.

anonym_8c7c36
Včera o 17:11

Najskor mi bola sympatická, milá, ešte úplne na začiatku. Ale od Ruze mi prišla taká nevyrovnana, nespokojna, s urazenym egom, a teraz jej asi preplo už nacisto. Zachvilu - za pár rokov, ak sa nevydá a bude bez deti, začne chrlit nenávisť. Možno v tomto smere skonci ako bardotka. Taký dojem z nej mám.

parvinka0001
Včera o 17:24

No ja som teda nevedela že bola v ruží a teda ani si ju tam neviem predstaviť ,veľmi rada pozerám jej príspevky ....ako na ten dom je psov podľa mňa tiež veľa aspoň dvoch tych nájdených by mohla sa vzdať a posunúť ďalej keďže sú aj dosť veľké ,hlavne Monty a proste šteniatka divoké a že nechám si jedného záchranného ,mačky no klasika že niekto má viac aj v byte. Pre väčšie papagáje má izbu a pre zvyšok ,3 im stačí hoci kde byť ,venuje sa im super . Ale veľmi som rada že sa len tak nevykasle na zvieratká ,má môj veľký obdiv

anonym_2f494f
Včera o 19:53

@anonym_autor čo je na tom zvláštne? Podľa mňa je to pre ňu psychohygiena. Každý si ide nejak, ale nie každý to zdieľa s verejnosťou. Ja mám rada farby, tvorím serepetičky od výmyslu sveta, zbožňujem záhradu. A je mi šumafuk, kto si o mne čo myslí. Mne to robí radosť, robím to pre seba. Nie pre ľudí, okolie. Keby sa každý staral o seba, bolo by o všetkých postarané. Nájdi si aj ty nejaké hobby, nebudeš mať nudný život a potrebu riesit životy iných. 😀

anonym_37b0b6
Včera o 20:04

Ja som ju mala veľmi rada aj som jej držala palce lebo mi prišla úplne správna normálna a ambiciózna.. som si myslela ze z nej bude riadna veterinarka a ze to dotiahne ďaleko, pretože od mala bola cepovana krasokorčuľovanie tak som myslela ze aj v tomto bude mat taky drive..inak som prekvapená co o nej píšete..ja nemám instagram..ma aj fb? A ako sa vola? Ja som úplne zabudla 😅 a starať sa o toľko zvierat je naozaj náročné ale ona si to sama vybrala dobrovoľne.. urcite tým len zapĺňa prázdnotu, ohrdnutie a možno ďalšie a ďalšie skyte krivdy ktoré aa jej v živote udiali..vo zvieratách ma istotu a útočisko..

marci9
Včera o 20:22

Síce vôbec neviem, o kom píšeš, lebo ružu pre nevestu som nepozerala, ale ja nevidím nič nenormálne na tom, že niekto má doma toľko zvierat. Ak má k zvieratám vzťah, má na to peniaze a dokáže sa o toľko zvierat postarať, tak nech ich má. Samozrejme jesť a piť z rovnakých riadov, ako zvieratá, mi nepríde normálne. Aby mi mačky chodili po kuchynskej linke, by som tiež nezniesla. Najprv hrabú ocikaný piesok vo svojom WC a potom sa poprechádzajú po linke. Fuj. Na to, že jej "kadia škrkavky po izbách" si ako prišla?

anonym_39ea11
Včera o 20:30
@marci9

Síce vôbec neviem, o kom píšeš, lebo ružu pre nevestu som nepozerala, ale ja nevidím nič nenormálne na tom, že niekto má doma toľko zvierat. Ak má k zvieratám vzťah, má na to peniaze a dokáže sa o toľko zvierat postarať, tak nech ich má. Samozrejme jesť a piť z rovnakých riadov, ako zvieratá, mi nepríde normálne. Aby mi mačky chodili po kuchynskej linke, by som tiež nezniesla. Najprv hrabú ocikaný piesok vo svojom WC a potom sa poprechádzajú po linke. Fuj. Na to, že jej "kadia škrkavky po izbách" si ako prišla?

@marci9 tie škrkavky dávala keď našla tie 3 psy. Bolo mi z toho na grc že to ešte aj zverejnila na ig. Veď bodaj by nemala peniaze keď sprostí ľudí jej to "zaplatia" 🙈

parvinka0001
Včera o 20:37
@anonym_39ea11

@marci9 tie škrkavky dávala keď našla tie 3 psy. Bolo mi z toho na grc že to ešte aj zverejnila na ig. Veď bodaj by nemala peniaze keď sprostí ľudí jej to "zaplatia" 🙈

@anonym_39ea11 na grc ? Klasika dedinska lebo niekto nechce sterilizovať fenky,mačky a tak potom to vyzerá . Ja by som dávala také pokuty chcete zvieratá tak sa staraj. Ja som našla perzanku ....mačka žila 4 roky po ďalších 3 rokoch sa mi zrazu ozvala jej majiteľka či žije ....keď som jej napísala v akom stave som ju našla zanedbanú ,na macata evidentne...keďže roky mala zuby a pazure zanedbane..a že či sa nehanbí ozvať že evidentne to bol radiátor len na mačiatka .mala ledva kilo .

anonym_39ea11
Včera o 20:41
@parvinka0001

@anonym_39ea11 na grc ? Klasika dedinska lebo niekto nechce sterilizovať fenky,mačky a tak potom to vyzerá . Ja by som dávala také pokuty chcete zvieratá tak sa staraj. Ja som našla perzanku ....mačka žila 4 roky po ďalších 3 rokoch sa mi zrazu ozvala jej majiteľka či žije ....keď som jej napísala v akom stave som ju našla zanedbanú ,na macata evidentne...keďže roky mala zuby a pazure zanedbane..a že či sa nehanbí ozvať že evidentne to bol radiátor len na mačiatka .mala ledva kilo .

@parvinka0001 a tebe pride v poriadku že rano pri raňajkách pozeráš ig a tam ti vyskočí osratá izba so škrkavkami? Ano to s tymi pokutami súhlasím. Ľudia su hlúpi

autor
Včera o 20:44
@parvinka0001

@parvinka0001 jasne že tie zvieratá zato nemôžu .. a je super, že ona ich zachráni … ale nechať si niekde v izbách vyslovene o@rať všetko (podlahy,steny) 3 psami naraz a ešte to aj zverejňovať v plnej paráde je trochu na zamyslenie … nehovoriac otom, že s tými zvieratami sa potom vyslovene oblizuje … Každý mame inde hranice ja to beriem .. len sa zamýšľam nadtym, že toto je už trošku nejaka porucha … Ona často hovorila, že keď bola mala jej zvieratá nedovolili a teraz si to “kompenzuje” …

parvinka0001
Včera o 20:45
@anonym_39ea11

@parvinka0001 a tebe pride v poriadku že rano pri raňajkách pozeráš ig a tam ti vyskočí osratá izba so škrkavkami? Ano to s tymi pokutami súhlasím. Ľudia su hlúpi

@anonym_39ea11 neboj ako veterinárka sa stará ako má .

parvinka0001
Včera o 20:46
@anonym_autor

@parvinka0001 jasne že tie zvieratá zato nemôžu .. a je super, že ona ich zachráni … ale nechať si niekde v izbách vyslovene o@rať všetko (podlahy,steny) 3 psami naraz a ešte to aj zverejňovať v plnej paráde je trochu na zamyslenie … nehovoriac otom, že s tými zvieratami sa potom vyslovene oblizuje … Každý mame inde hranice ja to beriem .. len sa zamýšľam nadtym, že toto je už trošku nejaka porucha … Ona často hovorila, že keď bola mala jej zvieratá nedovolili a teraz si to “kompenzuje” …

@anonym_autor stará sa ako môže . Niekto radšej vyhodí lebo zrazu ich našiel čo je taká pravda že až . Každý druhý kto že vraj našiel sú narodené doma len nechcene

parvinka0001
Včera o 20:47
@anonym_autor

@anonym_autor stačí o tebe chceš zadarmo mačku lebo veď nič to nestojí ....jasne

parvinka0001
Včera o 20:49
@anonym_autor

@anonym_autor tebe by som mačku ani iné zvieratá nedala lebo nemáš pár eur na adopciu .ako sa chceš starať plnohodnotne o zviera ktoré bude mať problémy.

natalka13
Včera o 20:50
@marci9

@marci9 no ona sa stara o tom potom, ale ako k nim pristupuje a rozprava s nimi ako s rozmaznanym deckom. Uplne v poriadku nebude, jej mama chuda - babka papagaja🙈
ja som ju zrusila na IG to jej pod ideme papinkat ideme spinkat😄.....a jest im dava zo svojej pusy🙈
Ani som nevedela ze bola v ruzi - to je samo o sebe diagnoza🫣

parvinka0001
Včera o 20:51
@natalka13

@marci9 no ona sa stara o tom potom, ale ako k nim pristupuje a rozprava s nimi ako s rozmaznanym deckom. Uplne v poriadku nebude, jej mama chuda - babka papagaja🙈
ja som ju zrusila na IG to jej pod ideme papinkat ideme spinkat😄.....a jest im dava zo svojej pusy🙈
Ani som nevedela ze bola v ruzi - to je samo o sebe diagnoza🫣

@natalka13 jesť im dáva za odmenu .aj to nie vždy z úst. Treba viac sledovať ako komentovať

autor
Včera o 20:51
@parvinka0001

@anonym_autor tebe by som mačku ani iné zvieratá nedala lebo nemáš pár eur na adopciu .ako sa chceš starať plnohodnotne o zviera ktoré bude mať problémy.

@parvinka0001 Ty si už nejak mimo, aká adopcia a mačka … mne napríklad ona ako veterinarka vôbec nepríde dôveryhodná. Áno vyštudovala veterinu, ale je bez akejkoľvek praxe a robí sa najmúdrejšou na svete … este aj v sliepkach ma “prax” čo opravuje ostatných na IG ..

parvinka0001
Včera o 20:52
@anonym_autor

@parvinka0001 Ty si už nejak mimo, aká adopcia a mačka … mne napríklad ona ako veterinarka vôbec nepríde dôveryhodná. Áno vyštudovala veterinu, ale je bez akejkoľvek praxe a robí sa najmúdrejšou na svete … este aj v sliepkach ma “prax” čo opravuje ostatných na IG ..

@anonym_autor mala si už v adopcii kedy sa o mačku treba starať ? Ty čakať že proste stým zvieratom nič nerobím jedine záhrabat ak ho zrazi . Chceš mačku alebo nič viac 🖕

natalka13
Včera o 20:55
@parvinka0001

@natalka13 jesť im dáva za odmenu .aj to nie vždy z úst. Treba viac sledovať ako komentovať

@parvinka0001 nepisem ze vzdy ale dava, jedia aby prezili. Ona pije z pohara na striedacku s vtakom, spi s nimi v spalni ukkada ich ako my deti.
Ideme pre babatko, babke pre vnucatko....sorry🙈
A ked zacne na nich maznavo😀 noco uz kocka z ruze, u mna dalsie minus

anonym_e0a6a3
Včera o 21:00

Ja ju občas pozriem, ale nejak ma to nevzrušuje. Moj názor je taký, že je to jej život a môže si ho žiť ako chce.

Strana
z2