icon

Je používateľka Viestta v poriadku?

2. apr 2024

Otvorila som nahodne viac diskusii, a v ziadnom neboli rady od @viestta . A to dokonca boli sviatky, a predavacky teda tiez neboli v praci. A tak sa takto anonymne pytam, ci si v poriadku, ci sa nieco nedeje?

ahhola
2. apr 2024

@klementinka58 as
Az tak sa moze niekto nudit? 😂

klementinka58
2. apr 2024

@ahhola podla mna trpela nejakou dg, lebo bola mnou az posadnuta, pritom nikto z mojich znamych ju nepoznal. Totalna obsesia

jana_eyre_2
2. apr 2024

@klementinka58 a to si ju ani nepoznala, to len tak na nete si ťa vytipovala? Brutal

elenka.k
2. apr 2024

@klementinka58 to fakt? 😕

lenkasarka
2. apr 2024

@klementinka58 ty toto píšeš takmer všade pri každej možnej príležitosti,ale tie diskusie nesvedčili len v prospech teba a dalo sa z nich mnoho vyčítať aj proti tebe. Miesto toho aby si to uzavrela to vytahujes stale dookola ,ale tiež si v tom nebola nevinne.

banderaska29
2. apr 2024

☕🙈

pre čítajúcich komentáre - ponúkam zdama téglik popcorn ! máte na výber slaný, karamelový, maslovy 🙂

a autorka, pre Teba bohužiaľ za poplatok 3,50, lebo si myslím, že keď máš čas rozoberať takéto stupidity, tak nemusíš pracovať. keďže nemusíš pracovať, si asi bohatá a keďže si bohatá, tak si to aj zaplatíš 😀 taká @viestta tu nie je asi preto, lebo pravdepodobne pracuje a ty sa do nej za to navážaš. takže tak ti treba !

všetkým mier a objednávky sem s nimi ! 🙂

klementinka58
2. apr 2024

@jana_eyre_2 ano tu na koniku si ma vytypovala, potom mi pisala sukromne ip, potom potrebovala radu tak ma denne stale dokola nonstop bombardovala spravami, az to vyustilo do totalnej psycho formy, ciel bol ja neviem doteraz ci ma zosmiesnit,alebo co.

klementinka58
2. apr 2024

@lenkasarka ako vies ze som v tom nebola nevinne? Lebo si to citala tu? Na koniku?? Ved pisem ze si povymyslala, ty si mi pisala aj sukromne mam pocit parkrat. Ano budem to vytahovat stale aby si baby dali pozor

elenka.k
2. apr 2024

@banderaska29 za mňa slaný

lenkasarka
2. apr 2024

@klementinka58 ja som tu čítala aj mnoho tvojich komentárov a prosím ťa nehraj sa tu na chuderku. Je fakt,že tá žena to hrotila,ale bez toho aby ťa spomínala si sa ty vždy priplietla a písala si jej že ty ho poznáš že nech si dáva pozor a že ti má napísať ip a mnoho dalších. Fakt zo seba nerob len obeť,lebo som mnoho tých tém čítala. A nesnaž sa mi to vyhovoriť iné ti uveria ja nie a ani tie ktoré tie diskusie čítali. Nebola to jedna ani dve ani tri diskusie. Toľko k tomu z mojej strany. Už som ti to minule písala,kde si o5 raz chcela zahrať na city. Pre ostatne ktoré si spomeniete je to nick jan55 alebo tak obdobne už si presne nespomínam

lenkasarka
2. apr 2024

@klementinka58 a ešte dodám nikdy som ti nepisala súkromné ani nebudem tak si tu nevymyslaj aj na mna.

klementinka58
2. apr 2024

@lenkasarka netaraj aspon ..
tak zda sa, ze obsesia pokracuje len pod inym nickom

lenkasarka
2. apr 2024

@klementinka58 Okej ja taram tak sa hraj na chudinku ďalej. Možno ťa poľutuju dievčatá a budeš spokojná

joesvk
2. apr 2024

Používatelka s nickom @viestta je pravdepodobne v poriadku, ale autorka témy - určite nie si v poriadku.

maca1984
2. apr 2024

Toto už je aký level nudy ?
Raz je viessty veľa- založíme diskusiu, potom viessta chýba- založíme diskusiu.🙈

koniarova
2. apr 2024

@maca1984 Dobrej viessty nikdy nie je dosť. 😁😁

tarra6
2. apr 2024

@deti95060810 Pelle chodí do kostola?

miskakyska
2. apr 2024

No ale ak sa pohrešovaná osoba neozve bude to podozrivé 😄😄Viesta ozvi sa,lebo budeme myslieť, že to ty píšeš anonymne😁🤭😆beťarka...ty si z nás len prču robíš,že?

h2
2. apr 2024

@tarra6 Je pred voľbami, tak čo by si povedala?

tina5959
2. apr 2024

@koniarova Presne tak. Mne povedala o pokazenej chladničke na zaklade fotky viac ako opravár. Je to taká "múdra sova". Ona takmer vo všetkom poradí. Také bežné veci zo života .

tarra6
2. apr 2024

@h2 🙈

gabrm
2. apr 2024

🤣🤣🤣

krasavec007
Odpoveď bola odstránená
mladena
2. apr 2024

😀

viestta
2. apr 2024

Napis mi IP a ja ti vysvetlim ako som stravila sviatky.

pink_lady
2. apr 2024

upokojim ta, 13,06 ma spomenula vo vlakne, este som to necitala, lebo maly sa pogrcal a to vlakno bez tak pre mna stratilo zmysel...ale je aktivna

kassandra25
2. apr 2024

Vy ste čo zač? Nie ste tu prvá, čo ju tu osočuje a za čo vlastne? Prečo sa musite silou mocou takto strapnovat, keby ste to myslela vázne a mala na nu nejaké otázky, preco ju teda neoslovíte do posty? Co si s týmto tu chcete dokázat? Patríte este medzi úbohejsie, ako tuná niektoré paničky, co zakladajú ozaj príspevky uz fakt o ničom.

tiana080
2. apr 2024

😂 jezisku na krizku

lonely66
Odpoveď bola odstránená
daniela2202
2. apr 2024

😂😁😂👍👍👍👍👍👍👍