Je používateľka Viestta v poriadku?
Otvorila som nahodne viac diskusii, a v ziadnom neboli rady od @viestta . A to dokonca boli sviatky, a predavacky teda tiez neboli v praci. A tak sa takto anonymne pytam, ci si v poriadku, ci sa nieco nedeje?
@lenkasarka jan55...nebolo to niečo také že vydatá učiteľka na pokeci alebo tak? Či to je iná "kauza"?
Autorka, cakala som, ze sa ozves, ked si zistila, za som ziva, zdrava, jest mi chuti... Ale citim sa (zas a nie prvy krat) poctena, ze zrovna moja osoba stala za to, ze niekto zalozi diskusiu
Trapne…nepostrehla som, ze by viestta niekoho urazala, vo vela prispevkoch vyjadri nazor, s niektorymi suhlasim, s niektorymi nie, ale o tom je diskusia. Na mna nikdy nezautocila a slusne sa vyjadrila. Narozdiel od teba, ktora ma potrebu tu niekoho zosmienit. Inteligentny clovek si spravi nazor na teba hned, i ked si anonym… kto ma potrebu zakladat takyto prispevok? Je mi ta luto. Su nejake pravidla, ako casto sa smieme zapajat do diskusii?
@klementinka58 to fakt sa dejú takéto veci na koni? Sila

@banderaska29 viesta pracuje?? Neverím,ved ta je všade,vždy!
Človek kt.pracuje by tu nemal toľko príspevkov.Ona je už posadnutá vypisovanim tu.
To fakt toto? Ved autorka sa opytala, ci je s viesttou vse ok, lebo si dlhsie nevsimla prispevok od nej. Nie je to ani prvy ani posledny krat, co sa tu niekto pytal na konkretnu osobu - ci uz z MK alebo z instagramu. Radsej 100 nazorov a rad od viestty, ako od niektorych duchomprazdnych ludi
@sickynickyobsadene posadnutá budeš asi tiež, keď to všetko stíhaš čítať a sledovať a ešte máš aj prehľad 🤦♀️
A nozicky ta nebolia z prerazenia dna hm? 🤷🏼♀️
Akoze ano viestta komentuje vela aj ja evidujem jej nick, ale mozno to ma ako relax a s 90% jej komentarov sa stotoznujem, je vecna a pise k veci.
Mna by skor zaujimalo, vi ty si v poriadku, ked potrebujes o cudzej zene zakladat anonymne temu 🙈
@simona20201309 kdezeeee nestíham,ani ma to nebaví byť stále tu ,ani čas nemám,ale ak -tak ona je všade!!
.... FU ženy, tak to je masaker
Proste je vôbec nejaká téma, pri ktorej by ste si neskočili do vlasov?? 🙈
@elenka.k asi nie. Ale, ved ked skacu, mame co citat a robit si vlastny nazor na ludi a cudovat sa, co su ludia schopni vyfabulovat
@mk1111111111 presne tak , je to stupídne
@banderaska29 prosím si ešte ďalší popcorn 😉

Neboj sa tá je vo forme celoročne.