Laura Vizváryová natáča podcasty o vzťahoch
Ahojte, pre tých ktorí neviete o koho ide tak je to dlhoročná frajerka Borisa Kollára, majú spolu aj decko, žijú spolu. Ona reálne začala natáčať nejaké podcasty kde rozoberá vzťahy a dáva vzťahové rady - áno vážne😄 jej najnovšie video z Instagram u ma úplne dorazilo. Že čo si myslí o ženách ktoré si vyberajú mužov na základe peňazí? Tie všetky zhodnotila ako zlatokopky (haha lebo ona sama ňou nie je?) viem že ma aj ona vlastné peniaze ale určite nie toľko ako Boris... A čo ju na ňom prilákalo? Že bol starý? Donedávna poloplešatý? Že ma milión detí s milión ženami a spí s dievčatami mladšími než sú jeho dcéry? Že ma kauzy že šukal transky? Že má absolútne pochybnú minulosť? Že je to úchylák? Alebo čo ju teda na ňom prilákalo keď nie peniaze?😄 Na záver zhodnotila, že takí muži ktorí sú s tými zlatokopkami sú ešte horší a že tí muži sú handry.. a čo je jej Boris? Však každá s ním bola pre peniaze, každé to dievča ktorému v BA platí byt a kabelky aby ju mohol napúšťať ho má len pre peniaze. Dokonca aj neustále počas ich vzťahu ju podvádza a platí za to mladým babám a vypisuje im a ona o tom vie lebo mnoho z týchto káuz bolo aj verejných... Zabudla som dodať že vo svojich podcastoch ženám často radí o sebaúcte😄😄 to je priam neuveriteľné... Myslíte si že jej preplo? Alebo že to fakt môže byť niekto až takto bez sebareflexie? Alebo si tým kompenzuje frustráciu a popritom vie že rozpráva o sebe? Ja tomu absolútne nerozumiem fakt by som sa na jej mieste zavrela radšej do skrine a nie natáčala verejné podcasty kde idem radiť ľuďom. A ju tam v komentároch ešte velebia.😄 Zabilo vám to tiež niekomu do očí?
Mne tiez vyskocila na instagrame, jeden jej prispevok som si neveriaco vypocula, prisaham, ze mna to tak sokovalo a zaujalo, ze som si precitala aj spravy od zien, ktore jej tlieskali, obdivovali jej slova a jej nastavenie…pekne sa svet v ritku obracia…pani, ktora je vydrziavana, ma deti s dvomi muzmi, jeden je prikladny uchylak a ona dava rady… ved nech radi vo vareni, udrziavani domacnosti, v ucesoch, kozmetike ale nie vo vztahoch…Myslim, ze normalne zeny a celkovo spolocnost by sa mali vyjadrit a nemoze sa ho.ienko tvarit, ze je to ta najchutnejsia torticka.
Mne tiez vyskocila na instagrame, jeden jej prispevok som si neveriaco vypocula, prisaham, ze mna to tak sokovalo a zaujalo, ze som si precitala aj spravy od zien, ktore jej tlieskali, obdivovali jej slova a jej nastavenie…pekne sa svet v ritku obracia…pani, ktora je vydrziavana, ma deti s dvomi muzmi, jeden je prikladny uchylak a ona dava rady… ved nech radi vo vareni, udrziavani domacnosti, v ucesoch, kozmetike ale nie vo vztahoch…Myslim, ze normalne zeny a celkovo spolocnost by sa mali vyjadrit a nemoze sa ho.ienko tvarit, ze je to ta najchutnejsia torticka.
@anonym_ef51f4 ked ludi stale zaujimaju sracky ako Laura ci Plackova, niet sa co cudovat, ze otupievame v globale vzato.
No neviem osobne co je smutnejsie a ubohejsie ci dotycna, ktoru si nam tu opisala, alebo ta, ktora si urobi cas na to si takyto podcast pustit, dopozerat ho, zamyslat sa nad nim a potom si dat tu namahu to zavesit este na MK. Fakt uprimne je to na zvazenie, ktoru moznost by sme si zvolili 🤣🙈

@anonym_autor
Čo ja viem, možno ho naozaj ľúbi. Jedna z nás je vysadená na uniformy, ďalšej sa páčia svalovci, mne napríklad veľmi múdri muži...ja by som si s ním asi nemala čo povedať, ale to asi ani ona s mojim mužom. Takže nech sú šťastní a nech ich sleduje, kto chce