Mladí bez Instagramu
Ahojte, čo si myslíte o tom keď mladý chalan/dievča nemá instagram v dnešnej dobe, prípadne poznáte niekoho takého?? A kto nemáte IG núti vás vaše okolie si ho vytvoriť alebo majú blbé poznámky? Čo by ste si pomysleli o dotyčnom keby ste sa chceli spoznať a on vám povie že ho nemá ???🙈
@anonym2468 Pre mna by bolo plus,ze clovek nema soc.siete. aspon zbytocne nemrha svojich casoch sledovanim blbosti.
@anonym2468 Ja nemám a ani nikdy som nemala žiadny Instagram, Facebook, TikTok, Tinder ani žiadnu inú zoznamku…Milujem sa za to🙏🏼
@anonym2468 ze je to jeho/jej velke plus.
@anonym2468 ja zas bezne cudzim ludom tvrdim, ze insta ani fb nemam 😃 soc.siete mam pre seba a pre ludi, ktorych realne poznam a nemam problem s nimi zdielat niektore veci, ale pristup do tohto okruhu ludi si u mna treba “zasluzit”. Takze kludne niekomu, koho som prave spoznala a pyta si moj ig, poviem, ze nemam.
@anonym2468 ja zas bezne cudzim ludom tvrdim, ze insta ani fb nemam 😃 soc.siete mam pre seba a pre ludi, ktorych realne poznam a nemam problem s nimi zdielat niektore veci, ale pristup do tohto okruhu ludi si u mna treba “zasluzit”. Takze kludne niekomu, koho som prave spoznala a pyta si moj ig, poviem, ze nemam.
@anonym_d1a476 Tak potom klameš🙂
Mladi asi myslis cca 20?
Ja uz sice mam skoro raz tolko ale... insta nemam ani to v blizkej buducnosti nepotrebujem.
@anonym_d1a476 a keď dotyčný zistí, že máš, bude to preňho veľké sklamanie (tá lož), lebo si bude predstavovať všakovaké dôvody.
Mňa baví ako si tu každa myslíte, že ste niečo viac alebo hodnotnejší človek, lebo nemáte Instagram 😂
Ale aj tak dokonale ovládate čo sa tam zverejňuje
Mňa baví ako si tu každa myslíte, že ste niečo viac alebo hodnotnejší človek, lebo nemáte Instagram 😂
Ale aj tak dokonale ovládate čo sa tam zverejňuje
@anonym_ea5c93 👍
Tiez nechapem, milujem sa zato ze nemam IG🙂 to je co sa dovod sebamilovania?
Akokeby to bolo fajcenie ci nieco podobne😅
Mám v okolí veľa ľudí čo nemajú Insta, nie je na Tom nič nezvyčajné....spoznavať človeka vieš aj bez insta
@anonym2468 hlásim sa. Nemám Instagram, ani som nikdy nemala a ani ma to neláka. Už aj tak na mobile trávim viac času než by som mala 😅
môj najstarší nemá, nemá na to čas 😂😂😂 a ma uplne v paži že ho nemá
so spolužiakom pokecaju cez diskort ,nema potrebu ig
Mladi asi myslis cca 20?
Ja uz sice mam skoro raz tolko ale... insta nemam ani to v blizkej buducnosti nepotrebujem.
@maryetta kľudne aj do 30, pri starších mi je jasné, že to dáko moc neriešia kto má či nemá.
@anonym2468 že je to múdry človek
@anonym2468 poznam viac ludi a nemaju ho z principu, alebo maju a nepouzivaju, par ludi iba spehuje okolie takto.
@maryetta kľudne aj do 30, pri starších mi je jasné, že to dáko moc neriešia kto má či nemá.
@anonym2468 Podla mna ked nechces pridavat content a zivit insta personalnym zivotom, tak to nie je nieco divne, skor rozumne rozhodnutie. Ja som pridavala kopec veci a potom sa vyskytla jedna situacia, po ktorej sme s muzom rozhodli, ze budem pridavat max landscape, nie face a pod.
dnes je to uz cele na hlavu, aby clovek, co nema socialne siete, bol kvoli tomu divny a odsudzovany...
@anonym2468 ja okrem Modrého koňa nemám nič. Pred 9.rokmi som všetko vymazala.
Nezaujíma ma čo kto ma a kde bol…
S tými čo sú mi najbližší som v inom kontakte 👍🏼 takže za mňa je to plus
dnes je to uz cele na hlavu, aby clovek, co nema socialne siete, bol kvoli tomu divny a odsudzovany...
@hrehusa horsie je, ze mladi ludia nadobudaju dojem, ze celodennym cumenim do mobilu sa chcu/budu zivit, ze je to nejaka zrucnost. Mnohi chcu byt influencermi. Staci si precitat niektore uprimne spovede infuencerov, ktori s tym skoncili...
Pre mňa obrovské plus. A za mňa úplne najviac trápne, keď ho majú ľudia 35+ ( nerátam verejne známe osobnosti)
Čo si mám myslieť, nič si nemyslím, jeho rozhodnutie, nemám to prečo riešiť, ani komentovať, pre mňa sú sociálne siete nenahraditeľný zdroj informácií a možností kontaktov a to mám 40+, nemám s nimi absolútne problém, som svojprávna, viem si kontrolovať obsah, aj čas na nich, len mi príde zvláštne, keď sa niekto hrdí že sociálne siete nepoužíva, akože je hrdý na čo? To je ako keď sa ľudia chvália že nemajú v domácnosti televízor a čučia celý deň na mobily.
@anonym_d1a476 Tak potom klameš🙂
@nikoletta1712 a? Su to moje socialne siete a ja si s nimi nalozim ako uznam za vhodne, je to snad povinnost davat kazdemu svoj ig alebo fb, byt pristupna pre vsetkych?
@anonym_d1a476 a keď dotyčný zistí, že máš, bude to preňho veľké sklamanie (tá lož), lebo si bude predstavovať všakovaké dôvody.
@anonym_d1e719 neprehanaj. Toto moze vadit len blbeckovi, pre ktoreho su socialne siete dolezitejsie nez je zdrave. A ze bude sklamany niekto, s kym ja nemam zaujem zdielat nic osobne je mi vazne jedno.
A to je nejaká povinnosť ho mať? Môj ty bože, kto toto môže riešiť 🤦♀️
Inak je sranda, že sa pýtaš na mladého chalana/dievča, predpokladám 20ročné a diskusia ide úplne mimo a tu sa ozývajú samí 40tnici, že nemajú ig. No čo koho do toho 😁 Veď tí ani nevedia, čo IG je.
Ja mam ig len so stránkami lekárov lektorov anj a cestovateľské stránky. Žiadni akože influenceri tam nie sú. Žiadne nevhodné stránky nič za co by som sa mala hanbiť alebo co by mohlo vadiť nejakému partnerovi. Toto čakám aj od partnera. Ideálne ak by nemal sociálne siete vôbec. Sú aj muži ktorí v takmer nechodia na internet. Nezaujíma ich to. Ani socky ani nič podobné. Lenže takého muža nenájdeš na internete 😃
@anonym_ea5c93 👍
Tiez nechapem, milujem sa zato ze nemam IG🙂 to je co sa dovod sebamilovania?
Akokeby to bolo fajcenie ci nieco podobne😅
@natalka13 Však ani nemusíš rozumieť…

Ked niekto nema IG jeho vec, podobne ako ked niekto necita noviny....nieje to povinnost.
A ani plus ci minus pre mna.